Akumoliatorius, kur gauti gera?

Pradėjo Tiutis, Gruodis 02, 2013, 10:36:24 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tiutis

Taigi isigejau vis delto Vel avensi tik jau facelift 2006... Akumas senas idetas VARTA 80ah suka geriau negu mano naujas BOSCH:) Beje, kad nekuriant naujos temos KA reiskia tas INITIAL CHECK ir rakto simbolis? Kaip ji uzgesinti? Zinau kad kazkur kalbejote, bet nerandu tos temos...

Bemsas

Citata iš: Tiutis Avensis 2006 2.2D4D 110kw Įrašytas Vasaris 05, 2014, 08:23:19 AM
Taigi isigejau vis delto Vel avensi tik jau facelift 2006... Akumas senas idetas VARTA 80ah suka geriau negu mano naujas BOSCH:) Beje, kad nekuriant naujos temos KA reiskia tas INITIAL CHECK ir rakto simbolis? Kaip ji uzgesinti? Zinau kad kazkur kalbejote, bet nerandu tos temos...

Praso atlikti aptarnavima. Pakeisi tepalus ir numesi.

Tiutis

Snd keisiu viska: visus filtrus tepalus. Pakeitus tepalus tas simbolis isnyks? Ar reiks ant kompo statyt?

Bemsas

Citata iš: Tiutis Avensis 2006 2.2D4D 110kw Įrašytas Vasaris 05, 2014, 08:53:22 AM
Snd keisiu viska: visus filtrus tepalus. Pakeitus tepalus tas simbolis isnyks? Ar reiks ant kompo statyt?

Aisku, kad ne. Iskur masina zino, ar tu keitei tepalus? Rankom nusimeta, netingek paieskoti.

virmas

Nuspaudi odometro mygtuka ir ji laikydamas ijungi degima. Laikai toliau  mygtuka nuspausta apie 5 sekundes kol atsiras 0000000 odometro rodmenyse. ir viskas

muncis

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 05, 2014, 08:58:54 AM
Aisku, kad ne. Iskur masina zino, ar tu keitei tepalus? Rankom nusimeta, netingek paieskoti.
O tai kas turi zinoti, taigi jai keicia tepalus, vien pagal geresne savijauta turetu suprasti :D
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

Saulius SSS

Citata iš: Tiutis Avensis 2006 2.2D4D 110kw Įrašytas Vasaris 05, 2014, 08:23:19 AM
Taigi isigejau vis delto Vel avensi tik jau facelift 2006... Akumas senas idetas VARTA 80ah suka geriau negu mano naujas BOSCH:) Beje, kad nekuriant naujos temos iKA reiskia tas INITIAL CHECK ir rakto simbolis? Kaip ji uzgesinti? Zinau kad kazkur kalbejote, bet nerandu tos temos...
Keista,pas mane raso oil maintenance required. Initial check tai lygtai kiekvienu degimo ijungimu.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Toshis

toyrob

Gal galite parasyti kokie atsiliepimai apie start/stop akumuliatorius, ar verta uz juos moketi brangiau?

Armani

Nekuriant naujos temos,su kolegom pakeitem tepalus,filtrus,nunulinom bet vistiek meta ta Initial chech,ka su juo daryt?

Saulius SSS

Tai jį visada meta,kai tik įjungi degimą ir po sekundės ar dviejų užgęsta. Prasičekina-prasitikrina.

Armani

Neatkreipiau demesio  :D akumas nugeses buvo tai paskui atrode kad po to karto pradejo rodyt,bet jei ne man vienam viskas gerai :-D

Saulius SSS

Citata iš: Armani Įrašytas Liepa 15, 2015, 11:55:39 AM
Neatkreipiau demesio  :D akumas nugeses buvo tai paskui atrode kad po to karto pradejo rodyt,bet jei ne man vienam viskas gerai :-D
Tu apie šitą ? 

Armani

Jo tas pats,apsikvailinau  :D na bet atsarga gedos nedaro  :)