Kondicionierius

Pradėjo Rage, Gegužė 11, 2009, 19:56:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

kaktusas

Citatahorn parašė:
Citatadtinas parašė:
sveiki, ijungus kondicionieriu, is ortakiu "pareina" pelesiu smarve. Kaip valyti? Gal kas zino?

Gal salono oro filtro pakeitimu? :D Sėkmės.
Deja, toli gražu ne visada to užtenka, ne atradimą parašei...

kestasima

del kondo smarves.pas mane ta pati problema.variau i servisa sako kad isimete bakterija.bande jie ta bakterija isnaikint.ijunge conda ir kad ora is salono trauktu.paskuis ant galinio kilimelio paleido kazkokias dujas is balionelio.ir paliko taip 20 min.po to smarve dingo vienai dienai.bet jau smirdejo maziau.nuvariau pats i parduotuve ir nusipirkau toki pati balioneli.ir dar karta pabandziau
tiesa smarve vis dar liko bet labai silpna.arba as jau prie jos pripratau:)

dtinas

Citatahorn parašė:
Citatadtinas parašė:
sveiki, ijungus kondicionieriu, is ortakiu "pareina" pelesiu smarve. Kaip valyti? Gal kas zino?

Gal salono oro filtro pakeitimu? :D Sėkmės.

filtras cia ne prie ko. Padejo tik sistemos valymas spec putomis. Sekmes ir Tau;)

Donis7

Pasidalinsiu patirtimi. Dažniau pasinaudojus kondicionieriu buvo atsiradęs nemalonus kvapas. Kažkurioje temoje jau rašė apie Liqui Moly klimos valymo priemonę.

LIQUI MOLY Klima Fresh

Nusipirkau, išbandžiau.
http://e-shop.eoltas.lt/index.php?cl=details&anid=x020148&searchparam=liqui
Po valymo dar 2-3 dienas truputį jautėsi tos chemijos kvapas automobilyje, vėliau kvapas dingo. Dabar jau mėnesį važinėju ir jokio pašalinio kvapo nebėra (nei buvusios "smarvės", nei chemijos). Žodžiu man pasiteisino be didesnių investicijų ir laiko gaišimo išspręsti tą bėdą.

pumis

sveiki na buvau apsidziauges jau savo kondiku kad saldo ir panasiai :) tai snd blyn kondikos siublys sugalvojo sugest ir tik nezinau kaip ir kodel nes viskas islakste visos apsaugos ir panasiai sankaba kondiko radau ant keliu nu zodziu kruva reikalu gerai kad dirzo nenutrauke. tai va norejau pasiteirauti kondika kas sukas vairo stiprintuvo dirzelis ar generatoriaus dirzelis nes noriu pasikeist siubly:) zinoma siurbly turiu :)nes kiek man aiskino tipo is siurblio ismti sankabos negalima ir kad ten niekas nesiardo ar tai tiesa nezinau

toyotad4d

gal viskas cia per garus...........   p.s. o is kur kita siurbli gavai ?

pumis

turejau nes ji keiciau  ten pas jy tik vatu ausys nuluze

arunaskeras

Gal yra kokiu budu nebrangiai paciam uzsipildyti kondyske nusipirkus freono Nes kasmet pidyti brangu o kur leidzia nerandam
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Saulius SSS

Yra balioniukai,bet jie nėra pigūs pažiūrėk "regas"
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

toyotad4d

Arunai, kaip galima nerasti per kur leidzia ? Manau viena syki pasalinti priezasti butu optimaliau.

arunaskeras

Citata iš: toyotad4d Įrašytas Liepa 26, 2014, 14:49:18 PM
Arunai, kaip galima nerasti per kur leidzia ? Manau viena syki pasalinti priezasti butu optimaliau.
Citata iš: toyotad4d Įrašytas Liepa 26, 2014, 14:49:18 PM
Atsibodo pinigus moketi meistram nerando nes labai mazai leidzia dapildyti reikia kas pusantru metu  O  kitom turetom auto nepildydavau
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Myjack

Prisijungsiu prie "kondicionieriu" debatu...
Pries nepilnus 3 men. pakeistas Avensis kompresorius, filtras ir uzpildytas. Visa si laiak salde kaip "saldiklis", bet pries 2 dienas prasidejo keistenybes: ant laisvu apsuku (uzvedus, prie sviesoforo ir pan.) saldo labai smarkia ir puikiai, bet pradejus vaziuot - nebepucia salto oro, tik vos vos vesu (toki pat pucia kai buna isjungtas AC). Prie laisvu apsuku vel pucia itin vesu (ant LOW pozicijos). Po savaitgalio skambinsiu meistrams, bet kas gal jau susidurete ir galite pasidalint patirtim?'
Dekui

Saulius SSS

O tai negali būti,kad trūkst freono? Sukilus apsukoms per silpnai cirkuliuoja ir nespėja atšalti...

Myjack

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Liepa 26, 2014, 23:57:52 PM
O tai negali būti,kad trūkst freono? Sukilus apsukoms per silpnai cirkuliuoja ir nespėja atšalti...
Dekui "Saulius SSS". MAn taip pat kilo tokia pat mintis, tik suabejojau ar tai ne per diletantiska :) Tikimybe, jog permazai - tiketina :) O norma Avensis 2003 m. saltnesio yra 410-470 g?

Saulius SSS

Aš nesakau,kad taip ir yra,aš tik bandau spėti.