Idle up mygtuko paaiskinimas

Pradėjo AVENSIS 2004, Gruodis 03, 2013, 09:47:26 AM

« ankstesnis - sekantis »

TYRAN

Citata iš: GALLANT Įrašytas Gruodis 03, 2013, 20:45:54 PM
O tai kur visdelto jis yra? Pas mane nera nei salerkines webasto, nei zvakiu susuktu i bloka, kaip, kad buvo pries tai kurtos temos paveiksliukuose. Ji ijungus, nesijaucia jokio pastebimo silumos atsiradimo pagreitejimo, butu gerai issiaikinti ir susitvarkyti. Aplandziojau visa varikli, visas slangas ir nieko panasaus i elektrini sildyma neradau, tik aptikau viena idomu dalyka, kad antifrizas eina apie kazkoki vamzdi einanti is ismetimo kolektoriaus, tiksliai daba nepasakysiu, kaip ten viskas sujungta, nes domejausi pries metus, bet poto numeciau ta reikala ir nebesigilinau.
Gal kas zino koki www, kur pagal kebulo numeri galima paziureti komplektacija smulkiai, gal ten kas idomesnio butu.

GALLANT

bandziau ir su ijungta klima ir max temperatura, rezultato jokio, jauciu taip ir nuvazinesiu masina nesuzinojas kas ir kaip...... :-/

MindaugasB

Tema kartojasi. Ten bent pavadinta Idle-up. O cia "mygtuko paaiskinimas". Her suprasi koki mygtuka kas ka aiskina.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

TYRAN

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 03, 2013, 22:18:47 PM
Tema kartojasi. Ten bent pavadinta Idle-up. O cia "mygtuko paaiskinimas". Her suprasi koki mygtuka kas ka aiskina.

Čia plačiau ir išsamiau ;)

GALLANT

Galetu kolektyvas sumesti gyvas foto visu variantu, butu aiskiau.

AVENSIS 2004

sveiki, as vakar kaip tik ismeginau sia sistema tai pas mane po 2 min pradejo pusti silta ora. Lauke buvo +1. Tai pas mane kaip ir veikia jis :)

AVENSIS 2004

MindaugasB juk ne visi yra automobilistai tokie rimti kaip kas supranta taip ir paraso kam idomu uzeina i tema o juk ten ir paaiskinta kaip kas ir kur neaisku  :goodboy:

MindaugasB

Citata iš: AVENSIS 2004 Įrašytas Gruodis 04, 2013, 09:23:54 AM
MindaugasB juk ne visi yra automobilistai tokie rimti kaip kas supranta taip ir paraso kam idomu uzeina i tema o juk ten ir paaiskinta kaip kas ir kur neaisku  :goodboy:

As nesu irgi automobilistas. Megstu elementaria tvarka forume. Dvi temos jau tokios pacios, sikna jauciu - dar ir trecia kur nors panasi metosi. Nores kas nors kitas rasti informacija, tai pagal sitos temos pavadinima nieko nesuras. Ir taip kas karta: nera tvarkos, nesuranda (arba neiesko) ir kuria nauja tema, ten vel visi parasineja, anas dingsta ir taip kaupiasi kaupiasi. Titaniskas darbas viska sutvarkyti. mind kazkada sistemino temas, problemas, ju sprendimus ir aciu jam. O pilieciai gali nekurti kruvos nauju temu su pasikartojanciais klausimais. Man pries keleta menesiu Honda reikejo paremontuoti. Uzsiregistravau i du hondos forumus, tris dienas vakarais paskaitinejau ne tik man reikalingo Civic'o skilties irasus, bet ir kitus. Taip per forumus radau visa info, manualus sudetus ir kitka ko man reikejo. Neparasiau nei vienos zinutes, nei vienos temos nesukuriau. Tiesa, dviems forumieciams PM nusiunciau su klausimais, atsake, padekojau, atsisveikinom. Cia bardakas kazkoks. Imbecilas, kitoje temoje, nemoka kondiske ir vejeliu naudotis masinoje ir aisku reikia tema sukurti ir paklausti kaip bl*t naudotis kondiske, nes j*banas langas rasoja??? Butu mano valia, ispejimus duociau, o su antru ispejimu automatiskai BAN'as. Gal bendruomene ir sumazetu, bet tvarkos butu zymiai daugiau. Aciu uz demesi.
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

TYRAN

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 04, 2013, 14:03:49 PM
As nesu irgi automobilistas. Megstu elementaria tvarka forume. Dvi temos jau tokios pacios, sikna jauciu - dar ir trecia kur nors panasi metosi. Nores kas nors kitas rasti informacija, tai pagal sitos temos pavadinima nieko nesuras. Ir taip kas karta: nera tvarkos, nesuranda (arba neiesko) ir kuria nauja tema, ten vel visi parasineja, anas dingsta ir taip kaupiasi kaupiasi. Titaniskas darbas viska sutvarkyti. mind kazkada sistemino temas, problemas, ju sprendimus ir aciu jam. O pilieciai gali nekurti kruvos nauju temu su pasikartojanciais klausimais. Man pries keleta menesiu Honda reikejo paremontuoti. Uzsiregistravau i du hondos forumus, tris dienas vakarais paskaitinejau ne tik man reikalingo Civic'o skilties irasus, bet ir kitus. Taip per forumus radau visa info, manualus sudetus ir kitka ko man reikejo. Neparasiau nei vienos zinutes, nei vienos temos nesukuriau. Tiesa, dviems forumieciams PM nusiunciau su klausimais, atsake, padekojau, atsisveikinom. Cia bardakas kazkoks. Imbecilas, kitoje temoje, nemoka kondiske ir vejeliu naudotis masinoje ir aisku reikia tema sukurti ir paklausti kaip bl*t naudotis kondiske, nes j*banas langas rasoja??? Butu mano valia, ispejimus duociau, o su antru ispejimu automatiskai BAN'as. Gal bendruomene ir sumazetu, bet tvarkos butu zymiai daugiau. Aciu uz demesi.

Aš tau leidimo ginklui neišduočiau :)

Bemsas

Sitoje vietoje MindaugasB visiskai teisus. Pirma reikia ismokti ieskoti reikiamos informacijos paciam, o ne laukti, kad tau ikart ant lekstutes viska atnes.

MindaugasB

Citata iš: TYRAN Įrašytas Gruodis 04, 2013, 14:16:38 PM
Aš tau leidimo ginklui neišduočiau :)

As cia kokiai 10-15% forumo trumpalaikiu lankytoju teisiu neisduociau :)

TYRAN

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 04, 2013, 14:30:34 PM
As cia kokiai 10-15% forumo trumpalaikiu lankytoju teisiu neisduociau :)

Teisės teisėmis. Geriau neleisti už vairo.

AVENSIS 2004

Normali si tema, paprasciausiai naujas esu zmogus forume ir tiek, o padaret kazkoki turgu kur rasot net ne i tema...Paprasiau pagalbos, kas norejo atsake kam nepatinka tai ir nerasykite juk demokratija..

evaldunia

Tingiu rasyti, bet yra 2 tipai apie kuriuos aprasyta prikabintuose failuose (tikiuosi su rusu kalba draugaujate).
2011 Toyota Avensis III 2.2 D4D.
2008 Toyota Auris 2.0 D4D.

AVENSIS 2004