d4d variklio klausimas

Pradėjo kempeisas, Gruodis 04, 2013, 18:20:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

kempeisas

sveiki turiu tokia beda, pries puse metu nusipirkau toyota corola verso 2006m. d4d 2.2dyzelis 100 kilovatu, sugedo purkstukas pats meginau pakejst ir pamirsau dasukt salerkos atbratke, tada pilnas variklis pribego salerkos ir nuejo rasnosasn, bet uzgesinau tada nutempiau mejstruj, rejkejo vel taisyt purkstukus... pakejte tepala ir dabar po visu situ taisymu toks dalykas kai gaza spaudziu variklis dirba tylei, bet kai laikau tolygei vaziuodamas toks jausmas kad kompensatorej kaltu , bet kai masina uzvesta stovi variklis gerai dirba, gal kaskokiu minciu turi kas per garsas? diagnostika dariau nieko nerado, ir toks jausmas kad kuro nemazai pasiima kompas rodo vidurki apie 5, bet releij yra 7-8

Ralfas

sanaudos yra geros, maziau 7 net negalvok, kad ims mieste, trasoj taip, bet mieste 8-8,5L yra normalu :)

Bemsas

Kai purktuka pakeitei, su kompu ji uzprogramavai?

kempeisas

as jo nekejciau manjuos firmoj pataise ir atgal sudejo

Ralfas

jeigu tvarkei senus tai tu nesistebek, kad kalena, taip ir bus.

Bemsas

Kokia situacija dabar - nezinau. Bet anksciau DENSO purkstukai buvo nerestauruojami, nes DENSO neteikia atsarginiu daliu.

Modka

Citata iš: kempeisas Įrašytas Gruodis 05, 2013, 00:22:02 AM
as jo nekejciau manjuos firmoj pataise ir atgal sudejo
o kaip juos taise? restauravo? jei restauravo tai susitaikyk su kalenimu nes nebepririsi ju.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

kempeisas

man juos jai neklystu verkus firmoj taise. o jai nebus blogiau jai jie kalena kazkaip? bet kaip paspaudi gaza tada variklis tyliai veikia

Ralfas

ne verkus, o vikrus tikriausiai firma turetu vadintis :)

kempeisas

taip teisingai :) pries visus taisimus tai ligtais nebuvo man to garso o dabar atsirades yra

kapsis

na jie buria ten , taikydami kazkokias kitas dalis denso purkstukam , daro  kazka panasaus  i gera purkstuka :)  bet kaina gaunas brangiau  arba panasiai nei  nusipirkus normalu orginalu tik  deveta ......  nevertas demesio reiklas. 

Bemsas

Na as irgi supratau, kad net uzdejus naujas dalis, purkstuka vistiek reikia kalibruoti ir priskirti jam nauja adaptacijos koda.

kempeisas

dar toks keistas pastebejimas vakar vaziavau i vilniu man apytikslej 110 kilometru vaziuot. kompas rodekadgaliu nuvaziuot 346 km o kai buvau vilniuj liko tik 125km greijtis buvo visa kelia apie 90

Bemsas

Kompas Toyotose blogai skaicioja likuti. Likutis skaiciojamas tik 1 karta, uzpylus kura. Kitose masinose likutis pastoviai perkaiciojamas kas 300m kelio

Farmeris

ir apskritai sanaudas rodo mažiau nei realios..ir gan nemazai.. (!?)
Corolla Verso.