Gal kas susidūrėte su tokia problema anksčiau?

Pradėjo Andriuxxsss, Gruodis 07, 2013, 02:01:09 AM

« ankstesnis - sekantis »

Andriuxxsss

Sveiki niekur nerandu info apie šitą problema. Mašina dūmija nenuspejamai dūmas toks kaip ir baltas lyg ir sodziu kvapo ir mašina dūmiti gali visa diena daugiau mažiau gali tarpais ir nustoti. Jau viska istikrinau tikiuosi gal jūs turite kokių idėjų. Kompas nemeta jokių klaidų nera prie ko prikipti tik tai kas nuotraukoje.  Mašina Toyota avensis 2.2 D-cat 130kw. Ačiū už pagalbą....

eceris

Citata iš: Andriuxxsss Įrašytas Gruodis 07, 2013, 02:01:09 AM
Sveiki niekur nerandu info apie šitą problema. Mašina dūmija nenuspejamai dūmas toks kaip ir baltas lyg ir sodziu kvapo ir mašina dūmiti gali visa diena daugiau mažiau gali tarpais ir nustoti. Jau viska istikrinau tikiuosi gal jūs turite kokių idėjų. Kompas nemeta jokių klaidų nera prie ko prikipti tik tai kas nuotraukoje.  Mašina Toyota avensis 2.2 D-cat 130kw. Ačiū už pagalbą....
tepalo nemazeja? antifrizas svarus?

Tiutis

Kreipkis i forumieti Modka , padarys diagnostika ir pasakys viska.

Andriuxxsss

Andriuxxsss

Citata iš: Tiutis Įrašytas Gruodis 07, 2013, 10:45:19 AM
Kreipkis i forumieti Modka , padarys diagnostika ir pasakys viska.

As būtinai prašyčiau Modkos, bet matai aš iš Klaipėdos.

Toshis

Bent bandyk pasiskambint gal susidures jis su tokiu dalyku

vitiok

Citata iš: Andriuxxsss Įrašytas Gruodis 07, 2013, 13:53:53 PM
As būtinai prašyčiau Modkos, bet matai aš iš Klaipėdos.
jei centre buvai toyotos tada gal vertetu softa kompo pazet ar nepasenes,kartais gelbeja atnaujinimas

naujas32

tai gal regeneracija vyksta? varyk i toyotos centra nustatys liga

Andriuxxsss

Citata iš: vitiok Įrašytas Gruodis 07, 2013, 15:17:27 PM
jei centre buvai toyotos tada gal vertetu softa kompo pazet ar nepasenes,kartais gelbeja atnaujinimas
Softas prieš pusmetį atnaujintas.

vitiok

Citata iš: Andriuxxsss Įrašytas Gruodis 07, 2013, 20:20:16 PM
Softas prieš pusmetį atnaujintas.
dpf tada uzsikiso ir bando issivalyt bet nesekmigai gal del to dumija nuolat
kada egr valei?

Andriuxxsss

Regeneracija nevyksta tikrinau. Egr vožtuvas išvalytas, MAF tikrintas ir profilaktiskai išvalytas, 5 purkstukas tikrintas,  Dpf filtro temperatūra ir slėgio skirtumas geras tikrinau kai dūmija, MAP daviklį tikrinau, lamda zondas tikrinau, purkštukus ziurejau per kompa tai parodymai geri, mašina traukia tikrai gerai ir nesvarbu ar dūmija ar ne. Aš jau nebežinau ka dar galima būtų patikrinti, jai nieko niekas nepasiūlys per porą savaičių tai grįžęs namo varysiu i Solorina jai jie suka savo galvas kas čia man darosi......

Andriuxxsss

Galvoju gal įsiurbimo kolektorių imti lauk ir profilaktiskai pravalyti?

Andriuxxsss

Galvoju gal egr vožtuvo elektrinė dalis gliučina,  bet man atrodo turėtų daugiau juodi dūmai eiti ir trauka pasikeistų?...

naujas32

Jeigu nera jokiu kitu bedu kaip tik padumina, tai ko isvis suki galva. Gal daznai sustoji isjungi varikli ir tas dumas tik garas taip buna, kada variklis pilnai neisyla o dabar dar toks oras...

Andriuxxsss

Citata iš: naujas32 Įrašytas Gruodis 07, 2013, 20:58:03 PM
Jeigu nera jokiu kitu bedu kaip tik padumina, tai ko isvis suki galva. Gal daznai sustoji isjungi varikli ir tas dumas tik garas taip buna, kada variklis pilnai neisyla o dabar dar toks oras...

Supranti ten ne tai kad truputį dūmija , ten kartais kai užpyla tais dumais ypač kai isvietos pajudi kad net per galinio vaizdo veidrodeli nesimato....