avensio02 priekinis stiklas

Pradėjo picuolis, Gegužė 12, 2009, 09:18:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

picuolis

Gavau į priekinį stiklą, trūkis vairuotojo pusėj nuo apačios kampo į regos zonos vidurį apie 20 cm. Visi stiklioriai pajūry šeštadienį miega ir nedirba, ko pasekoje trūkis padidėjo nuo 10 iki 20 cm
Gal kas susidūrėt su tokia problema. Kiek girdėjau meistrai lyg ir užmaskuoja trūkį, jei tai tiesa kokia kaina, o gal keisti visą stiklą kiek tai kainuotu, kur geresni meistrai tarp Šiaulių ir Klaipėdos.
Iš anksto dėkojų už bet kokią pagalbą.
Kas bus kas nebus bet žemaitis su TOYOTA nepražus.

kaktusas

Va dėl to krašto tai nežinau,bet kaip tik domėjausi  Vilniuje,tai kaina 710lt su montavimu. Dėl to remonto, tai kiek girdėjau nebent mažą įskėlimą gali apsimokėt taisyt, o jei didelis, tai geriau keist. Na bet gal ir klystu.

NNZ

na čia įtariu jei šildomas stiklas tokia kaina, nešildomas tai gaunas koks 170lt.+montavimas
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

kaktusas

Ai, taip, neparašiau, čia tikrai šildomas, su darbu, 710lt.

Jordan

tvarkyti stikla isvis yra is esmes pinigu ismetimas i bala...
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

Memelis

Tech. apziura gali praeiti jei trukis yra iki 5 cm nuo krasto. Siaip as keisciausi. Ir gumeles valytuvu tau valgyt prades ir matomumui tai pliuso nepriduoda. Uosvis mano kazkada taise ir vis vien nuejo toliau, tai pakeite ir ramu dabar.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

unholy

na igrezimas laikinai gali sustabdyt, bet pagal truki, tai susvyruos temp. ir vel bus tas pats. tas tiesa, sildmomas stiklas nuo 600 lt plius darbai, paprastas daug pigiau, beda... sekmes.

kaktusas

Taigi pasikeičiau priekinį stiklą, kadangi šildomas, tai 500 stiklas plius darbas 120, bet čia manau draudimas su nuolaida daro, nes šiaip sakė 710 su darbu. Keičiau Evelke, tikiuosi įstatė gerai, tik prišiukšlino mašinoj, pripjaustyta visokių gumyčių..
Tiesa, dabar stiklas tiuninguotas, su labiau užtamsinta juosta viršuje :)

FUX

Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

NNZ

Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

FUX

Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

kaktusas

Pastatymas papildomai, šiaip brangus, gyvatė, tas šildomas, bet kai kasko, tai dar nieko, o taip tai tuos pačius 300 tektų už paprastą mokėt..

Memelis

Idomiai Evelkas elgiasi, jei po keitimo salono neisvalo... Nelabai matomai jie klientus brangina...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

kaktusas

CitataMemelis parašė:
Idomiai Evelkas elgiasi, jei po keitimo salono neisvalo... Nelabai matomai jie klientus brangina...
Na ir aš taip pamaniau, tik skubėjau, tai šokau į mašiną ir nuvažiavau, ir tik vėliau pamačiau, nes šiaip tai parodęs būčiau.

cu

panašiai, ir beveik į temą :)
jau antrą kartą dingo man centrinis užraktas. pirmą sykį atsigavo po trinktelėjimo į laidų raizgalinę (te kur po vairu, juodas blogas, elektrinė dalis kur sueina). db nepadeda. ryt žadu lupti ir žiūrėti kaip ten su drėgme reikalai. drėgmę miniu dėl to, kad baisiai jau man nepatinka priekinio stiklo apačia, ten kur su guma jungiasi. pas mane tos gumos beveik nėra, sena tokia,sueižėjusi, vos pajudinus nuo plastmasės byra :( auto viduje stiklas nerasoja.. neplinta baltos dėmės, jų paprasčiausiai nėra.
tarp stiklo ir tos plastmasės, pačioje stiklo apačioje jau prisirinkę gerokai šiukšlių nuo valomo stiklo, purvo. manau kad ir drenažo ten visai nėra :(
va dar triukas, visai prieš centrinio dingimą. nuvažiavau į statoilo plovyklą, plauna mane, ir girdžiu, kaip priekyje gulkt gulkt vandenukas bėga nenoriai.. manau pasikimšę ir šoniniuose, ane?
klausimas - bus stiklo apačios nebuvimas atsakingas už el bloko gedimus? kaip valyti drenažą?ar verta ieškoti ir keisti tą  plastmasę, kuri yra tarp kapoto ir pr. stiklo (su guma)?
o gal tik tarp stiklo ir plastmasės pripukšti silikono?
dėkui už pamastymus