toyota corolla 2005

Pradėjo liongins, Gruodis 07, 2013, 15:52:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

liongins

sveiki noreciau paklausti kaip reikia isjunkti visas sistemas ant toyotos corollos 2005m pas mane yra trc off migtukas, bet neisijunge vsc tai gal kasnors zinot kaip isjungti ta vsc????

Ralfas

liongins

kazkaip tai turetu but galima blemba dabar atejo sezonas tai nei rankiniuko uztraukt negaliu:((

arytis

Įmanoma, reikia kad kompas išmestų klaidą :)

liongins

o tai kaip padaryti kad ismestu?

Bemsas

MindaugasB

Knopke yra TRC OFF?

Jeigu yra, tai spausk ir laikyk ilgai. 3-5 sekundes. Pas Auri 2009m. issijungia ir VSC+TRC OFF.

99% nori palakstyt po kokia aikstele nakti :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

liongins

jo noriu:D ir ziauru kai negali o palaikyt bandziau ir nieko nesidaro ziurejau youtubei ten naujesniom corolom issijunge o man tai vienu metu isvis nei isijunge nei issijunge turi per nauja uzvest masina nezinau ka daryt bandysiu ieskot to saugiklio tada vistiek kazkaip tai turi issijunkti

MindaugasB

Saugikli tik lieka atjungti.

Jeigu per farus parodys, kad pilietis nuleke nuo kelio, tai perduok linkejimus Toyota klubui :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

liongins

Bemsas

Istrauksi ABS saugikli ir lakstysi. Tik nepamirsk, kad neveiks nei VSC, nei TRC, nei ABS :D

liongins

ok o poto kai idesiu atgal man nebus ismestos klaidos??

Toshis

A pabandysi pamatysi, aukok paraizyma su uztrauktu rankiniu, nezinomybei :D

Bemsas

Neturetu klaidas mesti. Tiesiog skydelyje degs visa girlianda. Idejus saugikli turetu uzgesti.

Toshis