Gal kas susidūrėte su tokia problema anksčiau?

Pradėjo Andriuxxsss, Gruodis 07, 2013, 02:01:09 AM

« ankstesnis - sekantis »

naujas32

Citata iš: Andriuxxsss Įrašytas Gruodis 07, 2013, 21:02:22 PM

Supranti ten ne tai kad truputį dūmija , ten kartais kai užpyla tais dumais ypač kai isvietos pajudi kad net per galinio vaizdo veidrodeli nesimato....
Supratau...  toks ispudis, kad antifiza koki i cilindra varytu, jeigu visa kita tvarkoj... Bandyk pas kokius rimtesnius meistrus nulekti, nes cia tai burimas is kavos tirsciu gaunasi...

Andriuxxsss

Citata iš: naujas32 Įrašytas Gruodis 07, 2013, 21:08:46 PM
Supratau...  toks ispudis, kad antifiza koki i cilindra varytu, jeigu visa kita tvarkoj... Bandyk pas kokius rimtesnius meistrus nulekti, nes cia tai burimas is kavos tirsciu gaunasi...

Mašina turiu jau du metus tai antifrizo išvis nepamazejo.

Andriuxxsss

Gal kas žinote Klaipėdoje kokių gerų Toyotos meistrų?

vitiok

Citata iš: Andriuxxsss Įrašytas Gruodis 07, 2013, 21:13:17 PM

Mašina turiu jau du metus tai antifrizo išvis nepamazejo.
o kura koki pili ir ar keiti koloneles?

dtinas

man buvo analogiskos bedos, tai solorinoj softo perrasymas padejo.

Andriuxxsss

Andriuxxsss

Citata iš: dtinas Įrašytas Gruodis 07, 2013, 22:26:52 PM
man buvo analogiskos bedos, tai solorinoj softo perrasymas padejo.
Tai kad tas softas nesenas kaip ir pries pusmetį perrašytas nors tada man taip ir nedumidavo

vitiok

Citata iš: Andriuxxsss Įrašytas Gruodis 08, 2013, 06:00:34 AM

Tai kad tas softas nesenas kaip ir pries pusmetį perrašytas nors tada man taip ir nedumidavo
tada tik solorina atsakys tau :)

Bulbash

Man tas pats yra tik esu anglijoje ir su angliska versija vazineju. Pradejo dumint atradau kad antifriza leidzia, pakeitem tarpine, slifavom galva ir t.t. dabar su antifrizu ir tepalai viskas gerai. Bet viena karta ar du per diena kaip uzdumija baltais dumais kad gale nieko nesimato... ir nieks problemos negali atrast. Idomu kas cia softa perraso gal pades.

Butinai parasyk kaip isprendei problema. Aciu.

Andriuxxsss

Dabar esu išvykęs 2 savaitėm iš Lietuvos kai gryšiu nuvarisiu į solorina ir prašysiu ka jie rado

saulius1966

Kol bus senas DPF... ir daug miesto rėžimo... jokie softai nepadės :) Kemšasi stambių dalelių filtras ir kompas bando jį valyt priverstinai.

Andriuxxsss

Citata iš: saulius1966 Įrašytas Gruodis 08, 2013, 23:09:21 PM
Kol bus senas DPF... ir daug miesto rėžimo... jokie softai nepadės :) Kemšasi stambių dalelių filtras ir kompas bando jį valyt priverstinai.

As galvojau iš pradžių taip pat, kad kemšasi Dpf filtras, bet pajunge kompa tikrinom jo parametrus jie tikrai yra geri taip pat tikrinom kai dūmija skirtumo nepastebėjome spaudimo skirtumas normalus ir temperatūras rodė neaukštas tai kaip ir nesivalo. Paskui sumastem gal 5 purkstukas leidžia buvau nuemes tikrinau taip pat geras tai net nezinau ir ka dar pasakyti.....