Kapoto laikiklio fiksatorius

Pradėjo Viktoras777, Gruodis 10, 2013, 12:23:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

Viktoras777

Siandien esant saltukui uzdarinejant kapota, nuluzo Avensis T25 kapoto laikiklio plastmasinis fiksatorius, kuris laiko laikikli kai kapotas uzdarytas. Apskambinau lauzyus, bet niekas neturi jo. Gal kam buvo taip nutike? ar sia dali imanoma uzsakyti pvz Atotojoj kokioj ar pan?
Dekui uz atsakymus:)

Venza

Galima uzsakyt ir pas oficialu atstova,bet Panevezyje yra tokia firma  "Virbante" ,kuri gamina labai daug visokiu plastmasiuku.As is jos daug ka perku.Paieskok,gal ir tuos laikiklius gamina.
http://www.virbante.lt/lt/laikikliai/prod_540
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ketvirtasis

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Gruodis 10, 2013, 12:23:20 PM
Siandien esant saltukui uzdarinejant kapota, nuluzo Avensis T25 kapoto laikiklio plastmasinis fiksatorius, kuris laiko laikikli kai kapotas uzdarytas. Apskambinau lauzyus, bet niekas neturi jo. Gal kam buvo taip nutike? ar sia dali imanoma uzsakyti pvz Atotojoj kokioj ar pan?
Dekui uz atsakymus:)
Pas manę jau nuo pat pirkimo buvo aplūžęs, vos fiksuodavo. Poto visai subirėjo, jisai kažkoks keistas prie plastmasės tvirtinosi su savo tokiu kaip padėkliuku, nukrito ir tas. Tuomet iš juodo plastiko "užkimšau" tą skylę, o ant jos U (8X8) formos profiliuko 10 mm ilgio pritvirtinau.
http://www.senukai.lt/out/1/html/0/dyn_images/z1/000053200886M011_z1.jpg
Tik bėda jisai labai šviesus ir kapoto strypas jame makalavosi. Turėjau juodo kembriko tuomet tą "pinčiką" tiesiog apmoviau kaip su kojinę, tuo pačiu sumažinau vidinę U profiliuko ertmę. Užmauto kembriko-kojinės galas ir pradžia gavosi po apačia, kurią prisukau su dviem 3mm juodais varžteliais prie pado. Dabar kapoto strypas puikiai užsifiksuoja, nereikėjo jo su replėmis suspaudinėti. Gavosi beveik nepastebimas laikiklis, juodas kaip ir motoro "dangtis"
Kai būsiu garaže padarysiu foto

Venza

Ar verta tiek knistis jeigu naujas 1lt ar 2lt kainuoja?

GALLANT

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 10, 2013, 16:45:25 PM
Kaip kada, jei turi po ranka, tai kazka suburi ant staigiuju, tai gaunasi greiciau ir pigiau, nei kazkur vaziuoti, bet jei ir burtu reik vaziuot, tai tada aisku geriau is karto reikiama pasiiti.

ketvirtasis

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 10, 2013, 16:45:25 PM
Net nežinojau kad tokių būna atskirai pirkti, po šrotus skambinėti, važinėti nenorėjau. Garaže visko po ranka buvo tai  tik pretekstas iš namų "išnešti mėsas" valanda smagiai praleisto laiko ir vualia. Sakau beveik nesimato jei nežinai tai kaip ir originalus.

Viktoras777

Na jei rasiu tinkama, reikes nusipirkt kokius keleta ju, nes kaip matau nelaiko jie, ypac prie minuso.
kazi kiek kainuoja tas fiksatorius atstovybeje, nes speju kitur rasti nlb pavyks?

d-s

as nipirkau masina jau su nulauztu, tai nieko salia fiksatoriaus ir viskas laikosi, kaip ir, niekas nebarska ir nesitrina, problemos kaip ir nera...

Viktoras777

Paskambinau ant bajerio i Siauliu solvi, kaina 68lt uz ta palastmasiuka, laikikli nori :O . o deveto niekur nerandu is lauzyno, kiek skambinau neturi niekas. Naujo is kitur ir nelb yra kur pirkt, nerandu. jauciu teks pachimicint kazka su senu ir viskas. padaryt kaip kolega padare:)

Venza

Viktoras777

parasiau as jiems i emaila, gavau atsakyma kad neturi tokiam modeliui. seip cia lb panasus i mano. bet klausimas ar tiks? atrodo panasus, bet mano ta kepurele eina tiesiai i virsu, o cia tokia palenkta. nezinau kodo, koks mano oem kodas detales, butu aiskiau, atsirinkciau gal.

Bemsas

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Gruodis 18, 2013, 15:00:51 PM
parasiau as jiems i emaila, gavau atsakyma kad neturi tokiam modeliui. seip cia lb panasus i mano. bet klausimas ar tiks? atrodo panasus, bet mano ta kepurele eina tiesiai i virsu, o cia tokia palenkta. nezinau kodo, koks mano oem kodas detales, butu aiskiau, atsirinkciau gal.

Kodas 53454-20020, Kad surasti si koda uztrukau 30sek.

Viktoras777

Dekingas uz koda. bet ziuriu cia visiem jis luzta, is nekokybiskos plastmases pagamintas, nauja idejus uz 68lt toki pat trbt ir suluztu po kiek laiko, ypac ziema rizika didele.

Venza

Gal rasiu laiko kazkaip ir paklausiu kiek tas Virbantej kainuoja.Jeigu ka,tai nusipirksi 10,prisitaikysi ir bus ramu 10 metu  :-]

Viktoras777

As ir mastau kazka tokio, nupirkt kad ir kitoki, pritaikyti ji  ir ramybe bus kaip sakai 10m :) 
Beje virbantej tas laikiklis kainuoja 0,47lt  minimalus uzsakymas 50vnt