Problemos su peciuku, nepucia silto oro i keleivio puse

Pradėjo senas_vilkas, Gruodis 12, 2013, 16:12:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

senas_vilkas

Sveiki, gal kas zino kame problemos avensis 2.2 2007, nepucia silto oro keleivio pusen (antifrizo yra ir nepraleidzia)?
Gal kas zino, kaip issivalyti ausinimo sistema, nes esu skaites, kad kazkam padejo praputus ausinimo sistema.
Gal galetumete rekomenduoti meistra Vln, kas gerai ir kokybiskai tvarko?

virmas

vitiok

MODERATORIAMS:
Tema apie avensio peciuka reikia iskelti prie pagrindiniu nes ji aktuali (daznai kuriama panasaus pobudzio temas ) o tai tersia foruma, pasinaudojus paieska tikrai galima rast i si klausima atsakyma kad nekurt panasiu temu nes ju uztektinai cia.

senas_vilkas

Ar gali buti prapusta varyklio tarpine, nors antifrizas is bakelio nedingsta, is duslintuvo balti dumai neruksta.... bet vienas meistras pasake, kad bus tarpine prapusta...
tik vieno nesuprantu, jei vairuotojo puseje yra siltas oras, o keleivio puseje nera, tai problema tarpineje  :think: kazkaip labai viskas keista...
ka jus apie tai manote?

Toshis

As rasiau sia tema irgi, prie variklio tarpines ieskok, man buvo taippat

airis

Manau greiciau bus uzstrigusi peciuko oro padavimo sklende. Nusiimk daiktadeze ir paziurek ar veikia, nes buna tik caksi, bet buna uzstriges.

vitiok

Yra panasiu temu daug,paskaityk ir diagnozuosi manau nesunkiai savo beda,variantu cia nedaug tik keli  :)

aurimas979

man tokia pati problema. siandien buvau autotojoi kaune. atliko degnostika patikrino tarpine variklio viskas gerai. patikrino sklendes viskas veikia. tai sako jog problema zaliuzeje neatidaro tipo karsto oro sistemoje. tvarkimas visa diena uzimtu ir kaina apie 900 butu. aisku jaigu iseitu sutvarkyti. seip ji atskirai neparsiduoda o visa sistema sake 1400 euru kainuoja. nezinau tiketi jais ar ne? ka jus patarsit?

vitiok

Citata iš: aurimas979 Įrašytas Sausis 03, 2014, 15:40:58 PM
man tokia pati problema. siandien buvau autotojoi kaune. atliko degnostika patikrino tarpine variklio viskas gerai. patikrino sklendes viskas veikia. tai sako jog problema zaliuzeje neatidaro tipo karsto oro sistemoje. tvarkimas visa diena uzimtu ir kaina apie 900 butu. aisku jaigu iseitu sutvarkyti. seip ji atskirai neparsiduoda o visa sistema sake 1400 euru kainuoja. nezinau tiketi jais ar ne? ka jus patarsit?

ten oro maisytuvo sklende nevaiksto ir lai nepisa proto apie zaliuzes butui :)  daugumai tokios bedos ir pirma karta girdziu apie kazkokias zaliuzes ,
pacaim reik palist pazet ar ji vaksto ir isitikines as kad ji neatidaro karsto oro putima i keleivio puse
berods jos naujas perkamos ir keiciamos bet kaina aisku ne 900 o zymei pigiau,zymei

Vladas55

Neteko man susidurt su storkem,nejaugi negalima paciam pataisyt senas?

aurimas979

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 03, 2014, 18:22:27 PM
ten oro maisytuvo sklende nevaiksto ir lai nepisa proto apie zaliuzes butui :)  daugumai tokios bedos ir pirma karta girdziu apie kazkokias zaliuzes ,
pacaim reik palist pazet ar ji vaksto ir isitikines as kad ji neatidaro karsto oro putima i keleivio puse
berods jos naujas perkamos ir keiciamos bet kaina aisku ne 900 o zymei pigiau,zymei

na jo gal ir paciam kas iseitu bet cia kai rode man shema to viso peciuko ta zaliuze plastikine stovi uz silumos valdymo mygtuku. tipo sake reik visa panele nuardyti ir ji atskirai nesitvarko.neisivaizduoju ka daryti.

aurimas979

o gal kas zinot koky gera meistriuka kaune kas tikrai galetu paziuret ir pasakyti kas galetu buti.nelabai norisi tiket servizais ir tiek lt skirt :-D

vitiok

cia ta sklende

parodyk 1 fotke atstovams ir paklausk kiek kainuos,detale keiciama ir ji tau kalta 100 %
aisku susirask koki meistriuka kuris apsiimtu ja pakeist nors ten nera per sunkei,fotkiu daugiau galiu parupint kaip viska padaryt

aurimas979

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 03, 2014, 18:56:13 PM

cia ta sklende

parodyk 1 fotke atstovams ir paklausk kiek kainuos,detale keiciama ir ji tau kalta 100 %
aisku susirask koki meistriuka kuris apsiimtu ja pakeist nors ten nera per sunkei,fotkiu daugiau galiu parupint kai ta padaryt

cia ta sklende

aisku susirask koki meistriuka kuris apsiimtu ja pakeist nors ten nera per sunkei,fotkiu daugiau galiu parupint kai ta padaryt

jaigu gali imesk daugiau foto. bus visiem aisku kam tokios bedos. as rytoi pabandysiu prasiardyti prieki ir pats ziureti.

cia ta sklende

vitiok

siaip foto ataskaita imu is rusu avensio klubo,reik prisest prie kompo isverst i lt kalba ir prikabint fotkes jei bus norinciu.
su plansete nelabai daba patogu :)
ta pati beda buna ir is vairuotojo puses