kuro sanaudos...?

Pradėjo barzda, Gegužė 12, 2009, 10:56:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

fennix

Kai kuriems asmenims leidzia, tik tam reikia priklausyt atskirai vairuotoju grupei dirbanciai atitinkama darba... Na bet nebekalbekim apie tai...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

ryckak

cia visi dalinas patirtimi, peikia kompus ir t.t. bet ar pastebejot, kad beveik pas visus visu parametru parodymai VISISKAI skirtingi. siulyciau faktiskai patikrinti pas ka rodo gerai pas ka blogai, nes as kiek asmeniskai tikrinau mano kompas rodo 99% teisingai.

fennix

Pas mane kompas galvoj, skaiciuoja pagal degaliniu cekiu parodymus. 100% teisingai...

Pulkininkas

Citatafennix parašė:
Pas mane kompas galvoj, skaiciuoja pagal degaliniu cekiu parodymus. 100% teisingai...
Mano tai ne galvoje, o ant stalo :) Aš skaičiuoju ne tik pagal čekius, bet ir pagal odometro parodymus.  Bet jeigu kompas rodo gerokai mažesnes, negu iš tikrųjų, kuro sąnaudas, tai gal neteisingai rodo ir nuvažiuotus km? Reikės kada nors magistralėje patikrinti:)

fennix

As taip pat skaiciuoju pagal odometro parodymus... ir zinau kokia teisybe jis rodo pagal kelio stulpeliu parodymus

horn

stulpelius kala apytiksliai 2-200m tikslumu, kaip pataiko ir kur patogiau, niekas su jais nežaidžia ;)

fennix

Nu as gi ne vakar gimes :) Kilometraziniai stulpeliai, ir atstumas pravaziuotas ~100 km ... nu daugmaz tiesa turetu but... Odometras rodo 5.9% mazesni atstuma nei is tiesu pravaziuotas, bet pas mane padangos 5% aukstesnes nei turetu buti... taip kad jei ir bus ten keliu metru paklaida- tai cia ne esminis dalykas... Jei kyla noras kabinetis- visada atrasi prie ko :)

Skalikas

pripyle pilna baka resetinat kompo parodymus?
as kai idomumo delei resetinau, tai kuro sanaudu parodymai daug maz sutapo pravaziavus ~400km

kaktusas

CitataSkalikas parašė:
pripyle pilna baka resetinat kompo parodymus?
as kai idomumo delei resetinau, tai kuro sanaudu parodymai daug maz sutapo pravaziavus ~400km

Tai kad pats nusiresetina...

Tuziukas

jeikas issiaiskintu kaip avensiui kuro sanaudu koeficientus redaguoti pasidalinkite mintimis..nes lb jau gryba rodo man.. vazinejau i palanga rode 3.5l 100km +- o rija  virs 6..kazkur manau turetu butu galima redaguoti parametrus.. ir kas ydomiau sia atkreipiau demesi vaziuojant 90 su autopilotu momentines rodo 0
:D nu kazkas netaip manau ten..

Tuziukas

CitataD4D parašė:
Na pas mane masiniuks D4D 05' , tai mieste kazkur 8ltr, o autostradoj apie 6 ltr.Tvarkingai vazinejant. Cia kazkas raso mieste 6.7, jei is tikruju taip yra tai gerai, bet jei gamintojas charakteristikoj naujos masinos raso, pvz 7.8 mieste? Tai kaip gali ne nauja masina imt 6.7?????
Ir dar vienas pastebejimas, kompai nesamones rodo tikrai , paklaida 1-1.5 ltr.

man irgi mieste 8 uzmiesti 6. nesuprantu kaip mieste kiti telpa i 6...

modeliuka

kažkaip neatkreipiau dėmesio į kompo parodymus, bet vat kuro lemputė užsidegė nuvažiavus 937 km mišriu režimu. sakyčiau gal daugiau buvo tiesioji -  apie 600 km. užpylus kolonėlėj 10 l, kuro rodyklė rodė ketvirtadalį bako. vadinas kaip ir perkopčiau visą 1000 km su pilnu baku.
Modeliuka

umunas

Mano 96m universalas su pilnu ekipažu ir pilna bagažine (ta prasme, tokia pilna, kad per galinį langą nebesimatė nieko), kondicionieriumi ir važiuojant įvairia trasa (Kaunas - Vievis - Širvintos - Molėtai - Utena (šiek tie pasimalta po miestą) - Zarasai ir atgal) sučiaumojo 7,5. Ne tiek ir mažai.

Gvidas1991

gal kas zino geriau , kokiomis apsukomis maziausiai suvalgo cia Toyota avensis '98 2l TD universalas

fennix

CitataGvidas1991 parašė:
gal kas zino geriau , kokiomis apsukomis maziausiai suvalgo cia Toyota avensis '98 2l TD universalas
neuzvestas