kuro sanaudos...?

Pradėjo barzda, Gegužė 12, 2009, 10:56:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

Gvidas1991

fennix

maziausiai valgo ten kur didziausias sukimo momentas. Bet cia neiskaitant to kad vaziuojant 30 km/h leciau ta pacia pavara valgys maziau... kuo leciau vaziuoji, tuo mazesnis oro pasipriesinimas, tuo mazesnes kuro sanaudos. Bet ivedus termina- laikas= pinigai reiketu skaiciuot paciam. Siaip vaziuojant 90 km/h masina vaziuoja labai ekonomiskai.
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

horn

Aš spėju, kad maniškė mažiausiai naudoja apie 70-80 greičiu važiuojant. Įdomu, kiti turi kokių pastebėjimų?

joske5

Pas mane važiuojant 120 km/h apie 6 litriukus ima.
Žemės matavimų ekspertas
860342816

modeliuka

man rods dauguma auto ekonomiškumas yra tarp 90-100 km/h. o ir sename mano VW netgi žyma ant spidometro yra  ties 92 km/h.
savaitgalį važiavau pasimėgaudama neskubėdama kažkur 90-95 greičiu, tai momentines kuro sąnaudas rodydavo 2,9-3,2 l ir nuvažiavus 150 km kuro bako rodyklė tik vos vos pajudėjo iš vietos.
Modeliuka

joske5

Kad mes visi visur su pasimegavimu vaziuotume, tai kuro sanaudos kaip matau nukristu per puse. Deje esam zmones ir mums reikia visur lekt ir begt ir vistiek nesuspejam :)
Žemės matavimų ekspertas
860342816

Tuziukas

nu man su pilnu baku 750km grynai miestas..hm..tai nzn cia daug rija ar mazai kaip manot?:)

kaktusas

Tai vis nesusidarai nuomonės, juk daug žmonės prirašę kiek pas juos ryja.
Jei čia su 60litrų 750km, tai kad ir tik mieste, man būtų daug. O jei smaugi kaip pamišęs, visur pirmas tai tada normaliai.

Gvidas1991

i avensi tepta 50l tai cia visai normaliai ryja

Tuziukas

a nzn pyliau su kanistra, rode daugiau nei pilna baka..maniau jog bakas 62l? taiva o su visu baku 750km..vaziuoju pensininko rezimu..o jei supylus iki pat virsaus kazi daug daugiau kuro sulenda?tarkim bakas 60 pripyliaU PILNA kazi kiek buvo litru jame..?

http://www.autoasas.lt/modelio_perziura/667/modifikacijos bako talpa 60l

kaktusas

CitataGvidas1991 parašė:
Na jau na jau ne 50 o 60l

Tuziukas - pensininko režimui daugokai ryja pas tave manau, ir ten ar 60 ar pora litrų daugiau supili jau reikšmės neturi didelės.

Tuziukas

Citatakaktusas parašė:
CitataGvidas1991 parašė:
Na jau na jau ne 50 o 60l

Tuziukas - pensininko režimui daugokai ryja pas tave manau, ir ten ar 60 ar pora litrų daugiau supili jau reikšmės neturi didelės.

tai jei pora nieka bet jei 7 kokie daugoka..o kas gali buti kad daugiau ryja?filtrai pakeisti

Gvidas1991

pvz pas mane 50l ipili ir pilna baka rodo

kaktusas

Tai gal keistas bakas pas tave arba kai pili jau būna 10litrų ten ;)

Sanomis