kuro sanaudos...?

Pradėjo barzda, Gegužė 12, 2009, 10:56:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

kaktusas

Bent jau 1 avensio tai 60l visur rašo. Pas mane kai užsidega lemputė, šiek tiek pavažiuoji dar ir apie 55 subėga kol iššauna pistoletas

Tuziukas

o kiek jus su pilnu baku nuleket?

audrius

Na as i savaja nesu daugiau ipyles kaip 48 Ltr, vidutines kuro sanaudos apie 6.5 Ltr.( ne ziema) Skaiciuojam 48/0.065 = 738.46 km. Zinoma neiskaiciuotas rezervas. t.y nuo lemputes iki lemputes.:)
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

kaktusas

CitataTuziukas parašė:
o kiek jus su pilnu baku nuleket?
Pvz mano sąnaudas tai paspaudus nuorodą paraše galima pažiūrėt, niekada nevažiuoju kol sustos :) Užmiesty labai nelekiant 1000 nesunku nuvažiuot

Citataaudrius parašė:
Na as i savaja nesu daugiau ipyles kaip 48 Ltr,
Na bet pas tave ir ne Avensis ;)

Denso

Klausykit, gal nustokit rašyti apie 1 kartos avensius į šį forumą, tam yra atskira skiltis, man pvz. visai neidomu, kiek valgo 1 kartos avensiai, aš čia lendu palygint savo sąnaudas su analogisku modelių vairuotoju duomenym. Nesuprantu, nejaugi jum patiem įdomi visai kito modelio statistika? Jei idomu, tai pradekit dar su Nissan micra, VW golf, MB S klasės, ir galit dar daugiau prigalvot su kokiais modeliais palyginti. Ir dar išpute akys, aiškina, kad avensio bako talpa 60 L :@
Tai aviganis turi būti vokiečių, o mašina japonų!!!

Tuziukas

galetu issamiai visi rasyti dabar viewnas apie viena snekja, kitas apie kita.. reiktu pratrinti nereikalngus pasisakymus ir palikti, tik kam kiek ryje kuro..;)

kaktusas

CitataDenso parašė:
Klausykit, gal nustokit rašyti apie 1 kartos avensius į šį forumą, tam yra atskira skiltis, man pvz. visai neidomu, kiek valgo 1 kartos avensiai, aš čia lendu palygint savo sąnaudas su analogisku modelių vairuotoju duomenym. Nesuprantu, nejaugi jum patiem įdomi visai kito modelio statistika? Jei idomu, tai pradekit dar su Nissan micra, VW golf, MB S klasės, ir galit dar daugiau prigalvot su kokiais modeliais palyginti. Ir dar išpute akys, aiškina, kad avensio bako talpa 60 L :@
1 žinutė ir jau erelis :D
Tu visą forumą paskaityk, dar ne tokių nesamonių rasi :D

Dėl bako, tai tu parodyk, kur parašyta, kad I , II ar  III Avensio bakai ne 60

Gincius

Pas mane žinyne konkrečiai parašyta, kad AVENSIS  sedano bako talpa 60l.
[mail][/mail]

Mars

Čia mažai kas rašo apie 2,2 variklius. Tai pasidalinsiu savo auto sanaudom. Tai lėkiau į Kauna ir atgal 120 km/h prieš vėja sąnaudos 6,4 ltr., kitą savaite teko lėkti į Vilnių 120 km/h oro sąlygos geros buvo sąnaudos 5,6 ltr. čia matuota faktiškai su pilnu kuro baku išvažinėta ir vėl pinas kuro bakas.
O po miesta vasara į 7 ltr. tilpdavau, dabar su trumpais pasišildymais ir 8 ltr reik pilti.  
mars

DarekaZ

Toyota avensis D4D 2,0 2008 m

Vilniaus mieste pastoviai trinantis po miesta 6,3 l uz miesto ribu dar mazai vazeves, bet Vilnius-marjampole 4,9 l rode.

fennix

du skirtingi dalykai yra ka rodo ir kiek sunaudoja....
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

FUX

Kokia priezastis gali but, kad per daug kuro ima, lyginant su kita tokia pacia masina panasiom salygom?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

gisas

CitataFUX parašė:
Kokia priezastis gali but, kad per daug kuro ima, lyginant su kita tokia pacia masina panasiom salygom?
uzsikises  katalizatorius, kazkas netvarkoje su slangom, kazkiek gali itakoti uzstriges egr, ar osm gal ir patys purkstukai pila kura kibirais. gal tiesiog skirtingai spaudziat pedala? :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Naujokas

Vaziavau Kaunas - Vilnius - Vilniaus miestas - Kaunas, gavosi 200 tiesiojoj, 50 mieste, greitis 100-120 kompas rode vidutines 4.5l, palyginus su kuro likuciu bake panasu, kad kompas gerai ir rode.

Tuziukas

CitataNaujokas parašė:
Vaziavau Kaunas - Vilnius - Vilniaus miestas - Kaunas, gavosi 200 tiesiojoj, 50 mieste, greitis 100-120 kompas rode vidutines 4.5l, palyginus su kuro likuciu bake panasu, kad kompas gerai ir rode.

kazin..man mieste 8 uzmiesti 6, tai neyseina tiek vidurkis..