kuro sanaudos...?

Pradėjo barzda, Gegužė 12, 2009, 10:56:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

GALLANT

740km nuvaziuota is ju apie 120km po Alpes, pyliau vel pilna baka tai pistoletas atsoko ties 39,95L. Aisq vaziavau 85-90km/h

Grigarasas

CitataGALLANT parašė:
740km nuvaziuota is ju apie 120km po Alpes, pyliau vel pilna baka tai pistoletas atsoko ties 39,95L. Aisq vaziavau 85-90km/h

Super, kaip is vadovelio valgo tiek kiek parasyta pagal knygute :)
o man su savo per si menesi su pilnu baku tik 738 km nuvaziuot tepavyko. Aisku pagrinde vazineta Vilniuje per kamscius ir autostradoje  koki 300 km pravaziuota vid.greit. 125km/h, Vidurkis 7,4ltr/100km gaunasi. kazkaip daugokai gaunasi :(

azart

Su senesniu varikliu D4D 81kw 2001m. Vilniaus mieste isskirtinai 7 ltr.
festina lente

Pulkininkas

CitataNaujokas parašė:
Vaziavau Kaunas - Vilnius - Vilniaus miestas - Kaunas, gavosi 200 tiesiojoj, 50 mieste, greitis 100-120 kompas rode vidutines 4.5l, palyginus su kuro likuciu bake panasu, kad kompas gerai ir rode.
Nebūk naivus, kompas niekada gerai nerodo. Jeigu tave tenkina maždaug kokio 1l/100 km paklaida, tada panašu.
Bet filosofija teisinga, ko negali pakeisti, su tuo reikia susitaikyti :)Galima nusiraminti, įsivaizduoti, kad važinėji pigiai, tada ir nervams ramiau :D

Renis

Vazineju su 2.2 d4d 150 AG. Tai vien tik vilniuj po miesta ramiu rezimu ~7.5 sanaudos. Skaiciavau nuo lempos uzsidegimo uzpylus pilna baka iki kito uzsidegimo. Tai kaip ir padorumo ribos manau.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

anjo

su 52l dyzelio vaziavau utena-kaunas-nida-nida-siauliai-panevezys-utena.gavosi 840km ir uzidege lempute.

kranas

Pravaziavau trasoje virs 800 km. su 50 ltr., o tai yra 5000/800=6.25ltr./100km mazdaug. Apie 6 litrai manau neblogai   :)
Labas

Renis

Idomu klausima turiu.
Tarkim nuo lemputes uzsidegimo kiek jums sutelpa kuro i baka iki pistoleto atsovimo? Cia labiau tiem kas avensis wagon vairuoja (nors neturetu gal skirtumo but labai) (2005m.+).
Man kazkaip keistai tik 52+ litrai subega, o kompas rodo kad ~50 km nuvaziuot liko nuo uzsidegusios lempos, nors bakas teoriskai 60 litru turetu but?
Ar ten tokia didele atsarga paliekama ar cia kaip... :]

Dekui
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Adga

Vasarą teko važiuoti į Ventspilį apie 310 km. .. vid. sunaudojo 5,8 Ltr/100km benzo. :)

hobbit

Na tiksliai nieko negaliu pasakyt, bet manau ~8 L rezerve visai normalu. Yaryje nėra rezervo lemputės, bet kai lieka 2 padalos iš 8 ir dar truputį pavažinėju, tada pradeda mirksėti. Vadinasi, rezervas irgi apie 6-8 L ;) Turint omeny bako dydį, Avensiui manau visai normalu tie 8 L.

lioska

Man kazkaip dazniausiai ji uzsidega jau vaziuojant i degaline piltis :). KOmpas raso galiu nuvaziuoti apie 200km o ten likutis buna apie 7 litrus, nes prisipilu apie 53 litrus degalinej.
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

egiosa

Daugiausiai man rijo 5,5 ltr.- 200 km atstumas prieš vėją 120 km/h lekiant. Į darbą važiuoju 20 km atstumą 100 km/h greičiu  plius mieste 6-7 km, tai gaunasi 4,8-4,9 vidurkis. Bet čia kompas taip rodo-tai kokį puslitrį drąsiai galima dadėti.

unagi

2006m 12 men Avensis 2.2 D 110kW trasoje ryja priklausomai nuo to, kiek spaudi. Bet važiuojant iki 140km/h valgo apie 6.5 (čia ne kompo duomenimis, bet faktiškai pagal pylimą - kompas rodo beveik 1 L mažiau).

Bet mieste (Vilnius) dabar kompas rodo, kad valgo 7.5, tai faktiškai turėtų būti apie 8.5 - mano galva - daug. Tiesa, iki darbo automobilis praktiškai nespėja sušilti, nes atstumas apie 4km tik ir praktiškai be kamsčių.

Bet pagal Toyota oficialius duomenis, tai čia vos ne 50% daugiau. Ar normalu? Kažin...
life's too short to pick out the seed's

dtinas

unagi, manasis avensis nei tavo jaunesnis 2 menesiais. mano trasoje ima panasiai. O kad mieste tiek ima, tai manau norma. Cia del to, kad normaliai neisyla variklis. Gamintojas kuros sanaudas testuoja saltu varikliu kai aplinkos temp. yra + 20 laipsniu. O dabar tai salciau.. ir tie musu avensiai letai syla..

Kestutis777