kuro sanaudos...?

Pradėjo barzda, Gegužė 12, 2009, 10:56:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

NerijusU

Ačiū jums, kolegos! Dabar galėsiu ramiai miegoti :)

Renis

Jo, bus ramiau ;]
Butent pas mane irgi trumpi atstumai tai sanaudos kaip ant mieliu dygsta ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

albertass

Noriu patarti, kuro bake turi visada buti bemt 10-12Ltr.kuro -kitaip teks remontuoti kuro siurblius, katalizatorius(D-CAT)PURKSTUKUS.

Memelis

Kuo tas D-CAT ypatingas, kad negalima su mažiau kuro važinėti? Visom auto žiema rekomenduojama pilnesnį baką laikyt, kad mažiau vietos kondensatui butu kur kauptis.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

wikcia

man karta buvo su rezervu buvau pravaziaves apie 20km ir ant gulincio mento (didelio) uzvaziavau tai uzsidege check engine, ir trauka laikinai dingo. siaip oro nelabai galejo patekt, bet labai keista buvo. tai jau geriau anksciau dasipilt

gainqx

Sveiki,
Kazkaip nesitiki, kad D-Cat gali nuo salcio pradeti ryti dvigubai.. Maniskis ramia sazine ryja 10,5, kai pagal knyga mieste turi buti 7,8. O stai kitame (2,2 D4D) avensyje vidutiniskai ir tik po miesta 7.
Speju, kad kazkas negerai.. Gal kokiu minciu?
Aciu

Gmc

Citatagainqx parašė:
Sveiki,
Kazkaip nesitiki, kad D-Cat gali nuo salcio pradeti ryti dvigubai.. Maniskis ramia sazine ryja 10,5, kai pagal knyga mieste turi buti 7,8. O stai kitame (2,2 D4D) avensyje vidutiniskai ir tik po miesta 7.
Aciu

Ziema, salciai, sildymas, kamsciai, tai 10.5 nieko stebuklingo...

siigiis

Citatagainqx parašė:
Sveiki,
Aciu

na mano avensis d-cat anot borto kompo ima 9,2 kai anksciau vidurki rode 7,5, nes butent buvo nunulintas kai salciai prasidejo nes akuma teko keisti :) vazinejimas mano yra mieste (Kaunas), piko metu, nedideliais atstumais.

Henris

Jei kompas rodo 9.2 realiai + 1.3L, sumoje gausis 10.5l/100km. Mieste Dcatui manau normalus apetitas...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Renis

Man kazkaip kartais buna kad pats kompas nusimusa ir, pastebejau, kartais uzvedus vel pradeda is naujo vidurki skaiciuot. Nepasitaike niekam taip?
Siaip idomu kodel nusimusa
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

siigiis

CitataHenris parašė:
Jei kompas rodo 9.2 realiai + 1.3L, sumoje gausis 10.5l/100km. Mieste Dcatui manau normalus apetitas...
o kodel butent +1,3 litro? pvz  anksciau tai kaip tik man buvo kad pagal borto kompa rode 8 litrus o pagal paskaiciavima (lemputes uzsidegimas, pilnas bakas ir tada vel iki lemputes uzsidegimo ir gaudavosi kad maziau nei borto kompas rode...

Gmc

Siandien uzsipyliau kuro - gavosi lygiai 10l/100km. Pagrinde trumpi atstumai, sildymas, kamsciai. Manau norma. Kompas rode regis 8,1, bet cia ne uz visa atstuma, nes kazkada numuses matyt buvau...

Jordan

CitataRenis parašė:
Man kazkaip kartais buna kad pats kompas nusimusa ir, pastebejau, kartais uzvedus vel pradeda is naujo vidurki skaiciuot. Nepasitaike niekam taip?
Dazniausiai nusimusa kaip automobilis buna paliktas ne tiesiai, pvz ant kalno. Matomai plude ar kas ten bake primeta kad pasikeite kuro kiekis bake ir nusimusa (taip pat kaip po degalines).
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

Pulkininkas

CitataJordan parašė:
CitataRenis parašė:
Dazniausiai nusimusa kaip automobilis buna paliktas ne tiesiai, pvz ant kalno. Matomai plude ar kas ten bake primeta kad pasikeite kuro kiekis bake ir nusimusa (taip pat kaip po degalines).
Nieko panašaus, man taip visada atsitinka lygioje vietoje.

gainqx

Tikrinau ne karta faktiska kuro sunaudojima pagal nuvaziuota ir uzpilta, ir tai ka rodo kompiuteris - sutampa 100 proc. Itariu, kad cia kazkas su oro paemimo sistema.. Atidariau oro filtra ir radau dovanu - vos ne oro filtro dezes dydzio ledo gabala prisalusi prie filtro. Pakeiciau filtra, ir vis tiek tas pats su kuro sanaudom...