kuro sanaudos...?

Pradėjo barzda, Gegužė 12, 2009, 10:56:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

Kestutis777

Pas mane kolkas dega 7,9 :)
Vilnius, kamsciai ir tt

Renis

Kosminiai skaiciai tokiom salygom ir tokios sveikatos varikliui ;)
Kiek bus realiai neskaiciuoji Kestutis?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

gainqx

CitataKestutis777 parašė:
Vilnius, kamsciai ir tt

Itariu kad chipas daro stebuklus...

AVENSIS D4D CHIP

Citatagainqx parašė:
Vilnius, kamsciai ir tt

jokiu stebuklu tas cipas neduoda sunaudojimo atzvilgiu,o siaip 2.2 110kw apie6.5-7.5ltr o130kw 8-9ltr sanaudos:)

Kestutis777

Citatagainqx parašė:
Vilnius, kamsciai ir tt

Realiai neskaiciavau, nes kai kamsciuose stovi, arba kai per diena vaziuoji tik 2 kartus ir abu kartus uzvedi salta varikli ir tenuvaziuoji vos 5km, sanaudos bus visiskai grybas. Galima bandyti uzsipylti pilna baka ir ji visa isvazineti tik mieste, bet man taip nesigauna. Isleki ant trasos ir tie rodikliai bus pakite.
Beto, pas mane nunulinta buvo pries kokius 7000km, kai myniau iki Norges ir atgal. Ten vaziavau apie 4000km padoriu greiciu, tad sanaudas rode5,6ltr/100km. Parvaziavus i Vilniu gal menesi dege 5,6 :D Visi akis varte, kaip tai imanoma :) Bet vazinejant beveik vien Vilniuje tos sanaudeles kilo. Kelis kartus buvau nulekes i vakarine LT dali, bet kadangi greitis buvo gerokai virs 100km/h, tai kuro sanaudu rodikliai nenusileido :)
Vienas meistras man isaiskino, kad chipas nedaro jokiu stebuklu, o tik apgauna kompa. Kuro sunaudojimas nemazeja, bet gal truputi pakyla, nes duomenys displejuje rodomi tie, kuriuos kompas siuncia i kuro siurbli, bet kadangi chipas juos iskreipia ir siurblys gauna siek tiek riebesne komanda nei kompas siuncia, tai suformuojama jega. Tad realios sanaudos turetu buti didesnes, nei rodo kompas.
Bet as kazkaip nesiparinu. Masina kabinasi i kelia labai linksmai, tad nesigailiu :) Kitos masinos su tiek arkliu zymiai daugiau valgo :)

Renis

AVENSIS D4D CHIP, cia parasei sanaudas vasaros metu ko gero. Vasara ir pavalgydavo apie 7.5 realiai pas man. Ziema 8-9 ;)

Gmc

Jus cia apie vidurkius ar miesta kalbat? :)
Mano dabar rodo ~8.5 tik mieste su kamsciais ir saltais startais, tai manau realybeje bus ~10. Norma.

Renis

GMC, as bent jau apie miesto salygas kalbejau (vien tik miesto vidurkius ;]). Pas mane sakykim dabar irgi apie 8.5 vidurkis mieste + kamsciai.

AVENSIS D4D CHIP

CitataRenis parašė:
AVENSIS D4D CHIP, cia parasei sanaudas vasaros metu ko gero. Vasara ir pavalgydavo apie 7.5 realiai pas man. Ziema 8-9 ;)
na jo vasara,ziema dar plius litras;)

Naujokas

pas mane 85kw dabar rytais uzkurus laikant apie 10 - 15min  kol susils, poto vazinejant tik mieste Kaune kompas raso 8 - 8,5, vasara 6-6.5 max rodydavo

Ovidijus

Sveiki visi...
nezinau ar visai tinkama vieta mano klausimui bet as naujokas jei ka sorry
manau vistiek i tema apie kura....
gyvenu pasienyje su Kaliningrado sritimi tai niekam nepaslaptis kad kura visi veza is rusijos...
ar esate kas savo arkliuka rusisku dyzelinu maitine...??
mano masiniukas 2004m Avensis D4D jei atvirai truputi prisibijau kad neuzterst sistemos ... ar dar kokiu bedu neprisidaryt... kas ten zino kokia ta saliarka pas tuos vezikus is rusijos gal turit patirties...????

AVENSIS D4D CHIP

CitataOvidijus parašė:
Sveiki visi...
nezinau ar visai tinkama vieta mano klausimui bet as naujokas jei ka sorry
manau vistiek i tema apie kura....
gyvenu pasienyje su Kaliningrado sritimi tai niekam nepaslaptis kad kura visi veza is rusijos...
ar esate kas savo arkliuka rusisku dyzelinu maitine...??
mano masiniukas 2004m Avensis D4D jei atvirai truputi prisibijau kad neuzterst sistemos ... ar dar kokiu bedu neprisidaryt... kas ten zino kokia ta saliarka pas tuos vezikus is rusijos gal turit patirties...????
na jo pamaitink
rusiška arba BY dyzeliu,pradzioje  pakeisi purkstukus,poto siurbli:|mano pazystamas furistas jau keitė,purkstukus pawyko dar praplaut o siurbliuj galas

giedrukas

nepatinka toyotoms rusiskas dyzelinas, jeigu galvojai pilti kas pakliuvo reikejo pirkt golfa 66kw

Renis

Na ivairiu cia nuomoniu yra. Mano kolega pavyzdziui turi 2005 D4D avensi, pirktas lietuvoj is salono, pila BY dyzeli nuo pat pradziu, tik visada zibalo atitinkamai i baka dar ilieja. Tai jau 85000 km nuvaziavo be jokiu problemu visiskai ;]

As asmeniskai irgi prisibijau :)

Gmc

Paskutiniu pylimu realios sanaudos 8,55l/100km. 40% uzmiestis 100-110, visa kita miestas su kamsciais ir trumpais atstumais. Manau norma.