kuro sanaudos...?

Pradėjo barzda, Gegužė 12, 2009, 10:56:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ovidijus

Nu ok
suprantu kad nusipirkau ne golfa... bet lietuviai isradingi gal filtruoja papildomai ar va kaip kolega rase zibaliuko ipila nu zodziu manau yra vaziuojanciu ir su rusiska saliarka.... o galu gale juk toj rusijoj irgi zmones tas pacias toyotas turi... tai ir klausiu gal patarsit ar filtruot papildomai ar kokio priedo ar visai nieko ir pilt tik LT degalinese...

Renis

Butent, kad ir rusai vazineja tomis paciomis auto :]
Manau pats jei vartociau kaimynini dyzeli pilciau zibalo kokio papildomai (saikingai aisku). Tik ziema prie dideliu salciu reik atsargiai, ziuret koki kura vartoji.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

giedrukas

CitataOvidijus parašė:
Nu ok
suprantu kad nusipirkau ne golfa... bet lietuviai isradingi gal filtruoja papildomai ar va kaip kolega rase zibaliuko ipila nu zodziu manau yra vaziuojanciu ir su rusiska saliarka.... o galu gale juk toj rusijoj irgi zmones tas pacias toyotas turi... tai ir klausiu gal patarsit ar filtruot papildomai ar kokio priedo ar visai nieko ir pilt tik LT degalinese...
pas mane d-cat tai as nerizikuoju, o seip tai girdejau kad kai kurie maiso su lietuviska, nes tipo rusiska per sausa, svino kiekis didelis, o kaip ten yra istikruju tai tiksliai nezinau, reikia palaukt daugiau nuomoniu ir patarimu

mind

CitataRenis parašė:
Butent, kad ir rusai vazineja tomis paciomis auto :]
Manau pats jei vartociau kaimynini dyzeli pilciau zibalo kokio papildomai (saikingai aisku). Tik ziema prie dideliu salciu reik atsargiai, ziuret koki kura vartoji.

Jo  važinėja tokiomis pačiomis mašinomis, bet privengia zyzelinių. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

kaktusas

CitataOvidijus parašė:
Sveiki visi...
nezinau ar visai tinkama vieta mano klausimui bet as naujokas jei ka sorry
manau vistiek i tema apie kura....
gyvenu pasienyje su Kaliningrado sritimi tai niekam nepaslaptis kad kura visi veza is rusijos...
ar esate kas savo arkliuka rusisku dyzelinu maitine...??
mano masiniukas 2004m Avensis D4D jei atvirai truputi prisibijau kad neuzterst sistemos ... ar dar kokiu bedu neprisidaryt... kas ten zino kokia ta saliarka pas tuos vezikus is rusijos gal turit patirties...????

Nepatingėk forumą pavartyt - Rusiškas dyzelis
Šią savaitę užsipyliau šiek tiek būdamas BY, kad namo užtektų grįžt, tai kitą rytą matyt užšalo prie -17, nes gest pradėjo tik išvažiavus... kai prisipyliau Nestėj po to, viskas susitvarkė.

Renis

Na statistikos rusijoje nezinau, kiek procentu dyzeliu kiek benzinu, tiesiog sakau fakta, kaip jau minejau, kolega 85000 km numyne jau su BY dyzeliu be vargo ;]
Visko buna
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Ovidijus

Citatagiedrukas parašė:
CitataOvidijus parašė:
Nu ok
pas mane d-cat tai as nerizikuoju, o seip tai girdejau kad kai kurie maiso su lietuviska, nes tipo rusiska per sausa, svino kiekis didelis, o kaip ten yra istikruju tai tiksliai nezinau, reikia palaukt daugiau nuomoniu ir patarimu[/quote

Nu gal ir taip bet as kiek zinau tai kaliningrado sritis maitinasi is tos pacios mazeikiu naftos... tai turetu but kuras identiskas lietuviskam... nors tiksliai negaliu uztikrint... na as masiniuka isigyjau vos kelios dienos pries tai vazinejau 3 metus Dodge Grand Caravan tai jis pas mane lietuvisko benzo nemate tik dujos ir rusu benzas... buvo viskas super... cia vietiniai irgi visi vazineja su rusisku benzinu ... nu su dyzeliu nezinau... uztat ir klausiu...

Ovidijus

nu zodziu taip vyrai...
suzinojau daug ir net daugiau nei tikejausi... vaziuoja kaip kas ismano vieni pila ta RU saliura kiti ne vieni giria kiti peikia... kalbejau su zelenogradsko (kaliningrado sritis ) degalines LUKOIL vedeju... saliara jie gauna ir is rusijos ir is mazeikiu bet net gauta is mazeikiu sako yra sieringa.. o nuo 2011 metu zada ivest tvarka kaip LT tipo pagal EURO4 standarta... tipo bus dyzelis kaip europoi be sieroa arba tiksliau jos minimaliai bus kaip europoje reikalaujama... taciau patys rusai juokiasi sako bizni daro visi net geriausiose RU degalinese kuras ypac dyzelis daznai yra skiedziamas su peciniu kuru ir taip daromas navaras... taigi RU as kuro nesipilsiu ir jum nepatariu artimiausiu laiku.... taigi savo avensiukui siandien uzpildziau baka is Klaipedos ORLEAN degalines VERVA dyzeliu po 4,03 - 0,12 iki cekiu nuolaida = 3,91
kuro kokybe superine jauciasi ir ant traukos ir kvapo baisaus nera ... nu manau kad geras kuras... tai tiek apie RU dyzelina.... nors kita vertus Nidiskiai dusmanai kurie taksuoja klaipeda kaliningradas marsrutu beveik visi vazineja 2002- 2006 m VW karavelem transporteriais ir pila tik RU dyzeli.... taigi dilema islieka ... taciau as nerizikuosiu ir pilsiu EURO 4 standartu garantuojama kura ... o visiem kitiem lieka laisve rinktis...

kaktusas

Na tai kaip ir nesužinojai nieko naujo ko forume nerašo ;)

gintarius

Neseniai isigijau Avensis D-CAT, tai mano sanaudos mieste 10,6 Ltr/100, uzmiestyje dar nzn, bet trumpam islekus ir paspaudus 150, kompas rodo 10. Galvoju reiks zaliuku pamaitint. Toyota atstovybe sake, kad zalia spalva nekenkia, problemos yra su backomis kur tas zalias laikomas ir is kokio kibiro tu ji pili i auto B)

Kestutis777

Mano D-CATas dabar rodo 8.2 ltr/100km

AVENSIS D4D CHIP

Citatagintarius parašė:
Neseniai isigijau Avensis D-CAT, tai mano sanaudos mieste 10,6 Ltr/100, uzmiestyje dar nzn, bet trumpam islekus ir paspaudus 150, kompas rodo 10. Galvoju reiks zaliuku pamaitint. Toyota atstovybe sake, kad zalia spalva nekenkia, problemos yra su backomis kur tas zalias laikomas ir is kokio kibiro tu ji pili i auto B)
na jo kai atsibos minti tapke iki dugno tai ir sanaudos sumazes;)na turint tiek arkiu sunku nespausti ypac tik nusipirkus

Kestutis777

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatagintarius parašė:
na jo kai atsibos minti tapke iki dugno tai ir sanaudos sumazes;)na turint tiek arkiu sunku nespausti ypac tik nusipirkus

Pritariu :) Laksciau kaip isprotejes gal moki menesi :) Kol pradejau rimti :) Dabar kartais vakarais prie sankrizu padraginu :D Jei yra norinciu ;)

Shooma

FYI
Vilniaus mieste, per pusnis ir kamscius 9,1/100km.
Dyzelis is Neste, AC ir gal. stiklo sildymo nenaudoju, "preheatingas" automatinis. Pasildau max. 2-3 min.

Kokia situacija pas kitus? :)

Gmc

Mano Verso lygiai 9l/100km tik mieste, daug trumpu atstumu ir kazkiek kamsciu. Manau norma. Sildau kieme, galinio apsildyma naudoju.