Dūmingumas -(TA)

Pradėjo gintaras15, Vasaris 10, 2014, 18:50:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

gintaras15

Sendien nepraejo masiniukas apziuros, del CO.pasiule pakeist oro filtra ,bet nezinau ar tai pades. noriu paklaust gal kam nors tai pat buvo problemu del CO.KAIP SUSITVARKET?

Automobilis dyzeliniu varikliu

katana7

Žvakes pasikeisk.

mind

Atspėkim su kokia mašina jis važinėja, tada atspėsim, kas blogai. Paieškok prie Avensis II rasi temą ir nevieną :goodboy: . Nu ir paskaityt galima ką rašo (H-) .
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

katana7

Spėju, kad benzinas nes didelis CO.

gintaras15

NE BENZINAS DYZELIS.MODELIS AVENSIS V.

katana7

Dyzeliui CO niekas nematuoja.

gintaras15

ATSIPRASAU PRIPRATES ISSIREIKST KAIP PREI BENZO.... ZALES ESU. O JUS CIA TOKIE PIKTI,TEGUL BUS DUMINGUMAS.

TYRAN

Citata iš: gintaras15 Įrašytas Vasaris 10, 2014, 20:36:56 PM
ATSIPRASAU PRIPRATES ISSIREIKST KAIP PREI BENZO.... ZALES ESU. O JUS CIA TOKIE PIKTI,TEGUL BUS DUMINGUMAS.

Nerašyk didžiosiomis - ne akli skaitytojai. O "ZALES" toyotose ar raiškiame minčių dėstyme?

Praetor

Kai ketinau pirkti auto ir tikrinau autorizuotam, matavo ir dūmingumą ( paties vadinamą CO).  Matavimai buvo tokie: pirmas paspaudimas - 7.54, antras - 5,65, trečias - 4,06, ketvirtas - 3,54. Taigi, vidurkis - 4,42. O leistina norma - 3.
Paaiškėjo, kad pardavėjas buvo užpylęs baltarusiško dyzelinio kuro. Taigi, buvo užpilta lietuviško normalaus kuro, pakeista alyva, tepalo ir oro filtrai. Nuvykus į tech. apžiūrą, per pirmą akseleratoriaus pedalo paspaudimą parodė 2,36, tad daugiau "Tuvlita" mano auto nebekankino.
Beje, mano bendradarbis irgi dėl dūmingumo nepraėjo tech. apžiūros. Kaip vėliau paaiškėjo, priežastys galėjo būti dvi - per didelis kiekis užpiltos alyvos ir oro filtras, kurio bendradarbis po auto pirkimo apskritai nekeitė (t.y. kokius 6 metus). Sutvarkius šiuos du dalykus, dūmingumas nebeviršijo leistinos normos.
Tad tiek pastebėjimų, gal kas pravers.

tevas

Baltarusijoj teko issigasti du kartus: uzpylus dyzelio viena karta ir uzpylus benzino kitai auto, su dujom buvo viskas tvarkoj. Benzino buvau pripyles pilna baka, masina pradejo gana greitai "koseti", net per galini veidrodi po trukciojimu pasimatydavo melsvai pilkas dumelis. Daugiau nerizikavau, kiek vaziavau, budavau apsirupines dar LT kuru.

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

gintaras15

Vyrukai TA praejau ir niekam duot nereikejo.Tik nezinau kas pagelbejo ar filtras, ar pasivazinejimas aukstom apsukom. :-) (h)

katana7

Citata iš: gintaras15 Įrašytas Vasaris 11, 2014, 14:35:41 PM
Vyrukai TA praejau ir niekam duot nereikejo.Tik nezinau kas pagelbejo ar filtras, ar pasivazinejimas aukstom apsukom. :-) (h)
O gal abu kartu.

Saulius SSS

I tema,ne i tema : geras pavadinimas "TA apziura". Niekas neisigilinot i esme??? 
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

S_Kulikauskas

Pasigirsiu: mano auto net su išimtu dpf  0,53 rezultatą parodė ;) .