uzsidega variklio lempute, kodel?

Pradėjo gintas1, Gruodis 15, 2013, 20:12:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

uzsidega variklio lempute, kodel?

uzsidega variklio lempute
2 (25%)
kodel?
6 (75%)

Viso balsavusių narių: 8

gintas1

man vaziuojant uzsidega variklio lempute pradingsta trauka nepriima gazo uzgesinus varikli ir vel uzvedus viskas normaliai, kas galetu buti gas kas buvote susidure su sita problema toyota avensis verso 2002m 2 litrai dyzelinis variklis

ketvirtasis

Per BTV eina "Ekstrasencų kova" jiems paskambik, anie per atstumą bando kažką atspėti.

gintas1

as ir neklausiu per atstuma as klausiu gal buvo kas susidure su sita problema,, filtrai nauji

Bemsas

Citata iš: gintas1 Įrašytas Gruodis 15, 2013, 21:35:36 PM
as ir neklausiu per atstuma as klausiu gal buvo kas susidure su sita problema,, filtrai nauji

Buvom susidure, kazkas su elektronika negerai ir masina pereina i avarini rezima. Arba jungi kompa ir ziuri kas negerai, arba skambini i auksciau nurodyta BTV laida.

Modka

Citata iš: gintas1 Įrašytas Gruodis 15, 2013, 20:12:58 PM
man vaziuojant uzsidega variklio lempute pradingsta trauka nepriima gazo uzgesinus varikli ir vel uzvedus viskas normaliai, kas galetu buti gas kas buvote susidure su sita problema toyota avensis verso 2002m 2 litrai dyzelinis variklis
purkstukai, siurblys, voztuvai ir t.t.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

MindaugasB

Citata iš: gintas1 Įrašytas Gruodis 15, 2013, 20:12:58 PM

Pasakysius milijona pirma karta: paskaityk foruma. Yra kalbeta daug ir is visu pusiu apciulpta tema. Laimingai!
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Saulius SSS

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 15, 2013, 22:53:44 PM
Pasakysius milijona pirma karta: paskaityk foruma. Yra kalbeta daug ir is visu pusiu apciulpta tema. Laimingai!
Busi apsiskaiciaves  :D  patikrinau visus irasus- tik 999.999 kartai   :)
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

MindaugasB

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Gruodis 16, 2013, 08:03:23 AM
Busi apsiskaiciaves  :D  patikrinau visus irasus- tik 999.999 kartai   :)

Shit happens sometimes too :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

dagas

gintas1

tai kad ten prirasyta visko, kol nepakeisi visko nesuzinosi o kai viska pakeisiu nesuprasiu kur problema buvo :D

ketvirtasis

Čia analogiškas atvejis:
- Man bevažiuojant į kaimą pas močiutę, pasijuto kažkoks kvapas. :think: Gal galit pagelbėti :goodboy:

TYRAN

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Gruodis 16, 2013, 20:54:05 PM
Čia analogiškas atvejis:
- Man bevažiuojant į kaimą pas močiutę, pasijuto kažkoks kvapas. :think: Gal galit pagelbėti :goodboy:

Elementaru, pravažiavai tvartą.

Awriuxx

Citata iš: gintas1 Įrašytas Gruodis 16, 2013, 19:57:26 PM
tai kad ten prirasyta visko, kol nepakeisi visko nesuzinosi o kai viska pakeisiu nesuprasiu kur problema buvo :D

Nu jau buvo rašyta: pradžiai varyti padaryti diagnostiką, bus kažkiek aiškesnis gedimas. Ta lemputė užsidegti gali dėl N priežasčių. Man buvo taip pat. Diegnostika parodė klaidą P1250, tiksliai nepamenu, bet kažkas su turbinos geometrija. Pradžioj išpjoviau katalizatorių, po to dar turbinos vakuumo valdymo vožtuvą (e-vrv) pakeičiau ir problema dingo. Bet tai nereiškia kad ir pas jus tas pats.

gintas1

man ir meta p1250 bet turbina tai pagal skaicius p1251 na tikriausiai reiks lysti prie turbinos ir atidaryti pinigine :-(

Bemsas

Citata iš: gintas1 Įrašytas Gruodis 16, 2013, 22:38:21 PM
man ir meta p1250 bet turbina tai pagal skaicius p1251 na tikriausiai reiks lysti prie turbinos ir atidaryti pinigine :-(

Na va, matai visgi pasirinkai diagnostika, o ne skambinai i BTV :D . Problemos bus turbut su geometrija. reikes valyti.