Varikliai 2.0 su 66,81,85kw

Pradėjo walkman, Gruodis 17, 2013, 01:20:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

walkman

Sveiki, norejau pasiteirauti, kuris varikliukas yra labiau patvaresnis?

66kw aisku sako kad traukos truksta. O kaip pvz 81 ir 85 kodel tarp ju mazas galingumo skirtumas ? Kokie ten skirtumai ir kuris geresnis ?

Dekui (h)

Saulius SSS

66 kw paprastas turbo dyzelis. Paprasta sankaba. Patikimas.Turejau toki. Pakeiciau dirzus,guolius. Nekisau ranku prie variklio  isskyrus,kad kiekviena rudeni keiciau pakaitinimo zvakes. Prie  -26 kurdavosi su leisgyviu akumuliatorium.Traukos uzteko. Apie 81 ir 85 nieko nepasakysiu.
Jei neklystu 81 kw jau ejo plaukiojanti sankaba. Gal kas zinote ,pataisykit mane jei klystu.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Modka

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Gruodis 17, 2013, 09:30:29 AM
66 kw paprastas turbo dyzelis. Paprasta sankaba. Patikimas.Turejau toki. Pakeiciau dirzus,guolius. Nekisau ranku prie variklio  isskyrus,kad kiekviena rudeni keiciau pakaitinimo zvakes. Prie  -26 kurdavosi su leisgyviu akumuliatorium.Traukos uzteko. Apie 81 ir 85 nieko nepasakysiu.
Jei neklystu 81 kw jau ejo plaukiojanti sankaba. Gal kas zinote ,pataisykit mane jei klystu.
bet dabar surasti toyota sveika su 66kw varikliu yra labai sunku juo labiau kad jos iki 2003 metu ejo. 66kw daznos bedos su voztuvais ir purkstukais, beto surasti naudota purkstuka labai sunku siam varikliui.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

rolikas

Pas mane ant Yariso 2007  stovi 66kw. Tai cia netoks ?

arytis

Citata iš: rolikas Įrašytas Gruodis 17, 2013, 10:29:36 AM

Pas mane ant Yariso 2007  stovi 66kw. Tai cia netoks ?
Pas tave 1.4, kalba eina apie 2.0

rolikas

Sorry, neisiskaiciau  (z). Matyt priessventinis sindromas man  (+).

walkman

Na taip 66kw mano manymu yra silpni. Bet juk tie 81 ir 85 eina juk ir į verso, avensius ar klystu ? Nejaugi nebus kas apie juos kažką girdėjęs ?

Modka

Citata iš: walkman Įrašytas Gruodis 18, 2013, 21:22:10 PM
Na taip 66kw mano manymu yra silpni. Bet juk tie 81 ir 85 eina juk ir į verso, avensius ar klystu ? Nejaugi nebus kas apie juos kažką girdėjęs ?
81 ejo iki 2003 85 nuo 2003. jei pirkti avensi tai cia visiskai skirtingi avensiai ir skirtinga kaina. Asmeniskai imciau 85 nes aptarnavimas kainuos tiek pat situ varikliu, nes abu CR abu su plaukiojanciom sankabom, beto tikimybe surasti sveika 85 zymiai didesne nei 81.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Saulius SSS

Modka: o kiek kainuoja 66kw naudotas ir naujas purkstukai? Ir kiek kainuoja 81,85 naudoti ir nauji? Dirbi ta darba, parasyk skaicius,turetum mazdaug zinoti.

Plius dar visokie sensoriai ir t.t.
Na ir pas 66kw eina paprasta sankaba,kuria pakeisti tikrai nebrangu. Ko nepasakysi apie plaukiojancia. Protingai vaziuojant traukos pakankamai. Galima ir aplenkti reikalui esant. Nebuvo del to problemu
Aisku masinos jau ir modeliai ir kainos visiskai skirtingos.
Reikia patikimumo imi 66kw nuo 1998 iki 2001(lygtai).
Reikia grozio imi nuo 2003 naujesni modeli. Tik detaliu kainos cia visai kitos.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

MAIKIS

Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt