D4D variklio trūkčiojimas

Pradėjo Nerijus630, Gruodis 22, 2013, 11:36:44 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

Tai va, o atskirai niekas jo neparduoda tik su visa turbina...

Tiutis

Tai va kad sitie avensiai labai problematiski su servizais o ir kainos kosmines daliu... Snd parves man Oro srauto davikli originala gal jis cia kaltas del trukciojimo, beje atkreipiau demesi kad sunkiau pradejo vestis... Sis daviklis irgi turi itakos vedimuisi ryte... O kad daviklis gryba pjauna tai issiaskinau istraukdamas fyske is daviklio tai trauka ta pati gal net siek tiek geriau... 342Lt OE su nuolaida is Acuros. Parasysiu siandien kokie pokyciai... Nes man ne tik trukcioja bet ir netraukia dingineja trauka... O kaip pasyla nebetrukcioja gal taip itartinai siek tiek..

Nerijus630

man kaip stebuklas siandien lyg nebetrukcioja, na bus matyti, nemazai kelioniu per sventes turesiu tai bus matyti susitvarke ar ne, p.s. vakar wakare pastebejau, kad oro filtro deze nebuvo uzkabinta su vienu kabliuku, gal pro ja trauke ora, negali buti?
TOYOTA AVENSIS 2.0 D4D SIDABRAS

Tiutis

Tiutis

Taigi pasikeiciua neseniai ta davikli... zymiai pagerejo trauka is pirmo zvilgsnio... apsukos smagiau kilojasi... nereik daug gazo is vietos norint pajudet... Bet taip normaliai ir nepabandziau nes visur dbr plikledis:) ryt ryte uzkurus bus viskas aisku tikiuosi nebetrukcios nes trauka jau kaip ir yra...

Tiutis

Problema isliko... masina ne taip trukcioja bet vistiek traukos nera kokia turetu buti...

kurmis

bandyk atlaisvint chamuta  (to slango kuris eina nuo turbinos i oro ausintuva) prie oro ausintuvo. Jaigu turbinos valdymas stringa tai oro perteklius iseis per ta sujungima ir vaziuos gerai. Pats bandziau  ir issiaiskinau,kad tikrai turbos valdymas. Usverzus kaip buvo  vel trukciojo ir netrauke

Tiutis

O nepakenks turbinai? Bet tai garsas bisky turejo svilpt is po kapoto ane?

Tiutis

Kazkaip nelb tiketina kad traukimas susitvarko atlaisvinus chamuta? Sakyk o taip kaip issprendei problema? Ar vazineji su atlaisvintu chamutu ir tiek? O ar labai ji ten reik atlaivint chamuta?

Saulius SSS

Tiutis: klausimas ne i tema:  Kiek mazdaug pinigu sukisai i visus smulkius remontus kai nusipirkai sita masina? Kazkaip perdaug neseku paties bedu,bet pastebejau,kad pastoviai pats esi kazkokiuose ieskojimuose.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Tiutis

350lt oro srauto daviklis 80lt starteris kyb priekiniai amortai 400lt viskas... Tai kad kai parsivariau viskas ok ir trauka ir jokiu barskejimu... O tai ka man daryt? jeigu masina kaip kuolas dbr

TYRAN

Citata iš: Tiutis Įrašytas Gruodis 28, 2013, 12:31:44 PM
80lt starteris kyb priekiniai amortai 400lt

Kas yra "kyb"? Gal kbl - kablelis?

Tiutis

pagooglink surasi ka reiskia...  (H-)

kurmis

chamuta visai atlaisvinau,tiksliau pamirsau uzsukt kai buvau praardes. Vaziuojant svilpe is po kapoto,bet uztat trauke gerai. Vaziavau apie kilometra,manau nieko ten nenutiko blogo. Paskui nuemiau turbina,isardziau  ir isvaliau. Buvo suodziu priauge ir strigo geometrija. Dabar leeedas

Bemsas

Citata iš: TYRAN Įrašytas Gruodis 28, 2013, 12:50:26 PM
Kas yra "kyb"? Gal kbl - kablelis?

KYB - Kayaba. Bandyk geometrija valyti. Blogiau nebus. Vistiek bus uzaugusi.