D4D variklio trūkčiojimas

Pradėjo Nerijus630, Gruodis 22, 2013, 11:36:44 AM

« ankstesnis - sekantis »

egariukas1

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 04, 2014, 17:25:59 PM
Idomu koki guoli keite ten, nes turbina guoliu neturi :)
[/quote
Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 04, 2014, 17:25:59 PM
Idomu koki guoli keite ten, nes turbina guoliu neturi :)
Jei kalba apie rutulini guoli,taip,neturi.Kai kurios turbinos buna su adatiniais guoliais

vitiok

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 04, 2014, 19:53:11 PM
Po to, kai 1 karta uzsalau ziema prie -20 su Lukoil zieminiu kuru, daugiau ten nepilu.
ko gero tokiu ziemu jau nebebus pas mum ateiti :)

egariukas1

Citata iš: Tiutis Įrašytas Sausis 04, 2014, 16:42:38 PM
Nea... pakeitus maf problema isliko, bet jauciu skirtuma tik viena kad masina gyvesne is vietos pajudant, apsukos stabilesnes... bet ryte uzkurus masina vos vos rieda, bisky pavazineji uzgesini pavazineji, pradeda gerai traukt iki tam tikru apsuku... itariu turbinos geometrija. ji gali striginet... nes cia mechanininis gedimas ir kompas nemato... nes nera daugiau kam knist prota... ai dar pastebejaun kad perminus kelis kart greit gaza pradeda geriau reaguoti masina...
Kompas turi matyt,kad geometrija stringa,uzstrigus geometrijai turba perpucia,ko pasekoje kompas meta avarini rezima.Diagnostika turi rodyt

Nerijus630

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Sausis 04, 2014, 19:26:52 PM
Idomu kokioi kolonelei pili kura?Pas mane dabar atvaziaves sunenas pasakojo jo draugas nisipirko is salono X TREIL pries 2 metus,uzsipyle Lukoile dizelio,pravaziavo 20 km. ir sugedo masina,kviete ekspertus nustate kad del kuro kaltes,jam remontas kainavo 8000lt,per teismus issireikalavo is lukoilo.Pries tris dienas suneno zmona uzsipyle benzino lukoile Pilaitele,pradejo trukciot netrauke masina,jis pats pilasi Statoile,nuvaziavo i serviza nupyle kura is vale purkstukus,buvo privaryta smelio,pas ji eina dar senesni metaliniai purkstukai HONDA CRV.Sake jeigu butu naiji purkstukai reiketu keist.As asmeniskai jau 12metu pilu tik Statoile geriausias kuras,visur isbandes,todel ir idomu kur pili kura.Ir as saugau ceki iki sekancio pilimo del visa ko.
Visada NESTEJ, bet buvau Palangoj ir LUKOILE uzsipyliau pilna baka, gal rimtai nuo to..
TOYOTA AVENSIS 2.0 D4D SIDABRAS

Vladas55

Isvazinesi baka pabandyk Statoile uzsipilt pamatysi jausis skirtumas,gal prasivalys.As pyliau Pilaiteje kai neseniai atsidare Neste nauja savytarnos kolonele,buvo nemazos nuolaidos,priviliot klientus,bet daugiau nepilu,jauciasi skirtumas.Kartais perdidelis taupumas brangiai kainuoja.SEKMES

Nerijus630

na pabandysiu, ziuresim ar bus skirtumas ar ne :)

Tiutis

egariukas1

MaXas

Citata iš: Nerijus630 Įrašytas Sausis 04, 2014, 18:12:28 PM
o jei atjungciau oro srauto matuokle ir pravaziuociau, paskui nemestu klaidos?

Man tas pats buvo, pamiršau uždėt ir užkūriau mašiną, išmetė klaidą, bet padirbo ir paskui dingo, na žinoma kai jau ją prijungiau ;)

EvaldasL

Kaip atsibodusios tos diskusijos apie kurą. Piluosi Nesteje arba Statoil (nes tik tas nuolaidu korteles turiu), tai kuras vienodas. Tiktai kazkada pora kartu vasara buvau Uzsipyles Miles + dyzeli, tai gal siek tiek toliau nuvaziavau. Bet ir ta sunku pasakyti. O realiai visas kuras Lietuvoje is vienos vietos, skiriasi tik kuro priedai, kurie mano nuomone yra labiau del reklamos, o ne praktines naudos. Tai jeigu tvarkinga kolonele (nepripils vandens, benzino vietoj dyzelio ir pan.), tai jokio skirtumo kur pilsies. Jei kam skanesne Statoil kava - pilasi ten, jei kas nenori laukti eileje - pilasi Nesteje, jei kas megsta Lukoil desrainius - pilasi Lukoile.

vitiok

Citata iš: EvaldasL Įrašytas Sausis 09, 2014, 15:59:23 PM
Kaip atsibodusios tos diskusijos apie kurą. Piluosi Nesteje arba Statoil (nes tik tas nuolaidu korteles turiu), tai kuras vienodas. Tiktai kazkada pora kartu vasara buvau Uzsipyles Miles + dyzeli, tai gal siek tiek toliau nuvaziavau. Bet ir ta sunku pasakyti. O realiai visas kuras Lietuvoje is vienos vietos, skiriasi tik kuro priedai, kurie mano nuomone yra labiau del reklamos, o ne praktines naudos. Tai jeigu tvarkinga kolonele (nepripils vandens, benzino vietoj dyzelio ir pan.), tai jokio skirtumo kur pilsies. Jei kam skanesne Statoil kava - pilasi ten, jei kas nenori laukti eileje - pilasi Nesteje, jei kas megsta Lukoil desrainius - pilasi Lukoile.
apie kazka juk reik bazarit forume,ir nesvarbu kad tema kartojasi n kartu :)

Nerijus630

Tai va, penktadienį važiavau apie 80km/h ir  staiga mašina daugiau nebetraukė, užsidegė lemputės check engine ir dar dvi apačioj praslydimo ir šalia esanti. Bijojau gesinti, parvažiavau iki namų, užgesinau mašiną, vėl užvedžiau, bet vis vien tas pats, degė lemputės, paskui pabandžiau pralėkti, tai trauka atsigavo tik vis degė lemputės. Pasiskambinau elektrikui, kad kompą pajungtų, tai priėmė be eilės, rodė jam klaidą, kad su turbinos slėgiu kažkas negerai. Sakė gali būti interkūleris kiauras, interkūlerio šlangė, ar dar kokia šlangutė įtrūkus ar nusimovus, o gal net turbinai ragai... Dabar bandysiu pasikelti mašiną ir žiūrėti interkūlerį ir šlanges.
Jis ištrynė man klaidas, per savaitgalį pramyniau 300km, lemputės nebeužsidegė, bei mašina netrūkčioja... Kažkokia mistika...

eceris

gal kuras sala, o gal filtra laikas keisti...

Nerijus630

eceris, kuro filtrą pakeičiau gruodžio pradžioj KNECHT firmos, kuras tikrai žieminis -15 buvo ir be problemų važiavau.

saulius1966

Seniai čia nieks nerašė... gal yra žinančių kaip patikrinti vakuumo gyli. Na tiesiog metodika, kaip kas su kuo ir pan. Minusinį manometrą turiu vakuumui matuoti. Kažkaip turiu įtarimą, kad kažkur nėra sandaru, bet nerandu kur... Prieš 2 metus tvarkė turbiną, ar gali vakuumas turėt nuostolių per   turbą, nes ten ne viena šlangutė jungiasi... (D-Cat 2008 m.)