Keistas garsas uzgesinus

Pradėjo Paul, Gruodis 26, 2013, 23:59:55 PM

« ankstesnis - sekantis »

Paul

Lb  pasidare  idomu  kai   uzkeli   apsukas   ir   uzgesini  toks  keistas  garsas  lyg  trintus  kazkas ar   guolis. Jis  trunka  tik  kelias  sekundes   kol  sustoja  jis. Garsas  lb   panasus  i dulkiu  surblio  kai  ji  isjungi. Gal   kam  teko  susidurti  su  tuo>  :O

TYRAN

Sakyčiau, jei užgesini užkėlęs apsukas, dar sukasi smagratis, o siurblio garsas gali būti besibaigiančio kokio škyvo guolio, kuris šiaip nesigirdi per variklio garsą.

eceris

kaip gali suktis smagratis uzgesintam varikliui?????????????
   o is temos autoriaus aprasymo-manau kad svilpimas galimas turbinos

Paul

Nepykit jei klystu man toks jausmas kad turbo sukasi kol sustoja

Venza

Citata iš: Paul Įrašytas Gruodis 26, 2013, 23:59:55 PM
Lb  pasidare  idomu  kai   uzkeli   apsukas   ir   uzgesini  toks  keistas  garsas  lyg  trintus  kazkas ar   guolis. Jis  trunka  tik  kelias  sekundes   kol  sustoja  jis. Garsas  lb   panasus  i dulkiu  surblio  kai  ji  isjungi. Gal   kam  teko  susidurti  su  tuo>  :O
Jeigu generatoriaus skyvas sankabinis,tai generatorius dar kazkuri laika sukasi.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Saulius SSS

As irgi linkes galvoti,kad generatoriaus skyvas.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

eceris

o tai kurios cia jam masinos-matau kad raso info jog 2002 ir 2010 turi? ar ir pas 2002 sankabinis skyvas?

TYRAN

na bet jei degimą išjungsi užgazavus gi nenukris apsukos per 0,001sek. vistiek praeina kažkiek laiko kol nukrenta ir kaip supratau - per tą laiką ir girdisi škyvo garsas

eceris

viaskas taip. tik apie 0.001 sek. niekas nekalbejo, o apie keleta sekundziu. kazkaip toyotos neatkreipiau demesio, bet primeros girdedavau turbinos svilpima isjunges varikli....taciau, kaip sako kolegos, gal tai ir skyvo garsas

Paul

cia  avensio verso 2002 del generatoriaus  nezinau bet  garsas grynai     uz  vairo kur turbo stovi

Bemsas

Citata iš: Paul Įrašytas Gruodis 26, 2013, 23:59:55 PM

Turbina uzia. Uzkeli apsukas - uzgsini, o turbina dar sukasi is inercijos. Kita karta bandyk sukelti iki kokiu 5000rpm ir iskart gesink :D greiciau turbina pareis ir bus ramu. Ale sugalvok tu man turbininiam motore pries gesinant sukelti apsukas  (!?)

TYRAN

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 28, 2013, 14:23:12 PM

Turbina uzia. Uzkeli apsukas - uzgsini, o turbina dar sukasi is inercijos. Kita karta bandyk sukelti iki kokiu 5000rpm ir iskart gesink :D greiciau turbina pareis ir bus ramu. Ale sugalvok tu man turbininiam motore pries gesinant sukelti apsukas  (!?)

Čia tas pats,kaip kokiam eiliniam kompiuterio vartotojui pasakytum "ir sugalvok tu man ištraukti usb raktą, nepadarius  programiškai "eject" :) Ne visi juk viską žino :)

Paul

Saulius Aciu tau  taip tai  generatoriaus skyvas

Vladas55

Ziuriu zmones iesko lyg specialiai problemu,matyt neturi ka veikt,tikriausiai uzveda varikli ir eksperimentuoja :think:

Bemsas

Citata iš: TYRAN Įrašytas Gruodis 28, 2013, 16:30:58 PM
Čia tas pats,kaip kokiam eiliniam kompiuterio vartotojui pasakytum "ir sugalvok tu man ištraukti usb raktą, nepadarius  programiškai "eject" :) Ne visi juk viską žino :)

Dar nekarto "eject" nedariau :D Man atrodo net manulale parasyta, kad po vaziavimo dideliu greiciu, negalima gesinti iskart. Reikia palaukti minute kokia. Jau daug pazystamu dare turbinas. Varai 160km/h, nutarei sustoti pamyzti. Sustojai uzgesinai iskart, o turbina dar sukasi is inercijos. Tepimas juk nutruksta ir sukasi sausai ji. Turbina pasiekia virs 100.000rpm :)