problema del Tns300 magnetolos

Pradėjo saresas, Gruodis 27, 2013, 13:06:27 PM

« ankstesnis - sekantis »

saresas

Sveiki, isidejau i avensis 2004 metu vietoj originalios magnetolos su kasete, Tns 300 su mp3. Atsirado problema kad isjungus degima(pasukus rakteli iki galo) pasigirsta kazkoks braskejimas priekinese kolonelese ir priekines koloneles pradejo tyliaugroti bei pasukus garsa virs 43 magas issijungia. Gal kazkas negeraisu pajungimu? Su senu magu taip nebudavo

ketvirtasis

Gal bloga magike,  nes standartas vienodas turi veikti idealiai

Bemsas

As nesupratau, ka tu ten isidejai. TNS-300 - cia navigacijos blokas, kuris statosi po sedyne. Navigacija JOKIU MP3 groti nemoka.

saresas

na netaip parasiau  :) Tiesiog isidejau mageli originalu kuris skaito mp3 ir dedasi 6 cd. O pas mane buvo originalus su kasete ir cd.

GALLANT

Ta pati as padariau pries kelis metus, viskas tinka, nieko nereikia perdarineti, tik viena jungti reikia prailginti kokius 4-5cm (3-4 laidu, dabar tiksliai nepamenu).

arytis

Tai nori pasakyti, kad kolonėlėse braška ištraukus raktelį?

virmas

tai jau gal pats aparatas yra "dizainuotas" ir sukaitalioti laidai jei pagarsinus išsijungia- suveikia apsauga.

saresas

bet laidai tai negali but sukaitalioti, visas i fyskes sukisau i maga ir tiko. Na pasukus iki galo rakteli taip per priekines koloneles garsiai subraska kokia akimirka

GALLANT

Fiskes tinka, tik vienos laidai truputi trumpoki, bent jau pas mane teko prailginti kelis cm.
jei blogai veikia, tai vadinas kazkas su mage blogai.

saresas

as tai nieko neilginauir tiko viskas man idet :)

saresas

20131229013
nufilmavau koks garsas buna. O kai pagarsini virs 43 tai vel toks garsas buna ir tada visai dingsta, kol neistrauki ir neidedi raktelio tol negroja magas

arytis

Na, nežinau kaip kitiems, bet man šis video nieko nesako.

virmas

Bandyčiau atgal deti seną, jei viskas OK, tuomet ieškoti gedimo naujam- toks įspūdis kaip paduotum pastovią įtampą i dimamikus.

Saulius SSS

O tau neatrodo,kad tu isigijai ne mage ,o problema. Su normalia mage taip neturi buti. Kazkam irgi dinamikai pradejo trasketi tik ,kad neissijunginejo.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

saresas

radau problema, ten laidau buvo ne taip sujungti, nes jie buvo prailginti. sukeiciau raudonus laidus vietom, taciau islindo kita problema, kad priekines koloneles pradejo trasketi. Gal kas turit schema kurioje butu pavaizduota ka,kuris laidas reiskia