Toyota Avensis purkstukai

Pradėjo marijus83, Gruodis 29, 2013, 16:12:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rulizz19

dnb

Zodziu nuvariau i Vikrus. 1 purkstukas visiskai parejes, kitas irgi link to jau. Tai reik 2 purkstukus keist, nu cia kaip ir viskas aisku. Bet yra kita problema.. paeme jie ten kuro megineli patikrint ar daug drozliu kuro siurblys ismeta. Rezultatas toks, kad virs normos ir gan nemazai tu drozliu ismeta siurblys (servise sako turbut del to ir purkstukai parejo). Kokie patarimai? Keist siurbli? Radau naudota uz 150eur, bet ji dar patikrint reiktu, Vikrus uz patikra ima 65eur, tai jei tas siurblys blogas ok pardavejui grazinciau, bet 65eur uz patikra jau siknon... Vikrus dar siulo det kazkokius magnetus, kurie 40-50% drozliu surenka ir nepraleidzia toliau, bet man tada klausimas toks: kai tie magnetai apsirenka drozlem kas tada? Kaip juos nuvalyt? Tu magnetu idejimas 70eur. Tai dabar keli variantai:1. Isidet purkstukus (radau naudotus vieneto kaina 120eur) ir nesukt galvos del siurblio. 2. Keist ir siurbli ir purkstukus. 3. Keist purkstukus ir det tuos magnetus..

Norisi kaip pigiau ir geriau, na kaip visiem;) pinigu ir taip jau cia nemazai kainuos, nes uz nuemima, patikrinima ir uzdejima vien 160eur, tada 2 purkstukai 240eur (dar ju patikra pries perkant 12eur vienetas). Jei dar su siurbliu ten knistis tai isvis susides cia suma nemaza ir gausis 700 euru.. kokie patarimai del to siublio butu? Gal kas susiduret su tom drozlem ir pan?

ToyotaClub

Nariui kalava ir dar kazkam jei neklsytu identiska problema turejo su siurbliu, aprasyta kazkurioje temoje. Taip pat ir apie tuos magnetus. Cia jau nesutaupysi sitoje vietoje.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Raiforas

As kazkaip manau kad cia su tom drozlem smegenu plovimas. Keisk tos purkstukus ir nesuk galvos.

dnb

Bet is kitos puses tai del ko tie purkstukai parejo? Nes masina nera daug pravaziavus.. is vienos puses ziurint atrodo, kad smegenu plovimas ir nori tik daugiau pinigu nuplest, is kitos pusea jei tie seni purkstukai susivare del tu drozliu, tai anksciau ar veliau vel suvarys purkstukus ir reikes ir purkstukus keist ir ta siurbli.. cia nesuprasi dabar kaip geriau..

kalava

Citata iš: dnb Įrašytas Kovas 26, 2015, 19:19:11 PM
Bet is kitos puses tai del ko tie purkstukai parejo? Nes masina nera daug pravaziavus.. is vienos puses ziurint atrodo, kad smegenu plovimas ir nori tik daugiau pinigu nuplest, is kitos pusea jei tie seni purkstukai susivare del tu drozliu, tai anksciau ar veliau vel suvarys purkstukus ir reikes ir purkstukus keist ir ta siurbli.. cia nesuprasi dabar kaip geriau..

O pursktukai del drozliu greiciausiai ir parejo.
Mano istorija jei susirastum, suzinotum, kad be reikalo 2 naujus (naujus, ne devetus) purkstukus dejau, sugadinau 2 naujus slegio voztuvus, kol paaiskejo, kad beda butent siurblyje...
Tai vat, tavo vietoj keisciau ir siurbli, tik butinai patikrint reikia. Ir tuos magnetus deciau ( man dizrida neidejo, net nesiule)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

ToyotaClub

Bet tai pagalvojus visiem buna problemu kad purkstukai i gala eina, tai negi visos problemos del drozliu prasideda? kiek suprantu tu drozliu pas visus galima rasti tiek naujai tiek senai auto.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

dnb

Blyn didziausia problema, kad tas siurblio tikrinimas pries perkant nemazai kainuoja, 65eur visgi daug tik uz patikrinima...

Beje, siurblys turi buti butinai nuo avensio 110kw kaip pas mane ar tinka  ir nuo d-cat 130kw?

kapsis

neisivaizduoju koks ten stebuklingas patikrinimas, jei tu pirksi siurbli dar nenuimta nuo masinos,  tai juk pakaks kuro megini is jo ranka prasukus ispompuot ir nuvezi i vikrusa... man uz ta kuro meginio patikrinima kai ir purkstukus tikrinau  eme berods 10 ar 15 litu..... uz ka imt 65 eur?  minutes reikalas,  teko  gyvai per mikroskopa paziureti i tas daleles, tiesa mano 150 tukst prabeges siurblys pagal drozliu kieki buvo geriau nei naujas :)  sake naujuose tiek mazai nebuna :)   bet purkstukai irgi du buvo pareje.....  dabar prabegus  keletui metu  vel reik ziuret kuris ten purkstukas per mazai kuro ispurskia.....

dnb

Tas siurblys, kuri radau yra nuimtas nuo masinos. Ten kazkokia firma prekiauja naudotom dalim. Tai meginuka paimt jau neiseis (kas butu zymiai pigiau kaip tu sakai), o nuimto diagnostika man pasake 220lt

kajima

Siurblyj bus kakiek kuro, gal uzteks

Gysliukas

Turiu jauja originalu purkstuka kodas 23670-26020, kaina 470 eur, tinka:
1. Avensis iki 2008
2. Corolla Verso
3. RAV 4 nuo 2005 iki 2008
4. Auris iki 2009
5. Lexus IS220 iki 2008
Jei ka domina rasykit i PM
Neklysta tas, kas nieko nedaro.

ketvirtasis

Citata iš: Gysliukas Įrašytas Liepa 25, 2016, 23:09:52 PM
Turiu jauja originalu purkstuka kodas 23670-26020, kaina 470 eur, tinka:
1. Avensis iki 2008
2. Corolla Verso
3. RAV 4 nuo 2005 iki 2008
4. Auris iki 2009
5. Lexus IS220 iki 2008
Jei ka domina rasykit i PM
Autotojoj purkštukas 1300 lt = 376,50eu tai čia jau su visais mokesčiais ir su pilna garantija.

Zaroliz

O kas neaišku? Pas jį brangiau :-D

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

ketvirtasis

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Liepa 26, 2016, 10:41:18 AM
O kas neaišku? Pas jį brangiau :-D
Pagal mūsuose susiklosčiusius supratimus - brangesnis = geresnis.
Anglai gamina Avensius, purkštukus gamina vengrai.