Toyota Avensis purkstukai

Pradėjo marijus83, Gruodis 29, 2013, 16:12:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

Robiskapeika

Sveiki kad naujos temos nekurti paklausiu čia apie savo d-cat 2006m užvedus šalta kai sukyla apsukos kartais sukalena purkštukas o gal visi bet neilgai 2-3s ir vel normaliai dirba praeina 10s ir vel sustuksena kur gali buti beda  ? buvau prijunges prie kompo sake klaidu nera 1 ir 4 purkštuko vyksta korekcija kaip tai suprasti ?

Tiutis

Tau purkstuku antgaliai sukalena... neuzilgo keisi purkstukus...

Tomaz

Sveiki, ieskau TOYOTA RAV4 130kw. 2.2 purkstuku 4 vnt.  23670-29105, senas nr. 23670-26011. tel. 862701987

Tiutis

Kazkaip daznai vis paraso kad iesko d-cat purkstuku... Bekit nuo d-catu :) Nieko gero ziuriu su jais istikruju:)

Donis7

Citata iš: Tiutis Įrašytas Vasaris 25, 2015, 13:04:07 PM
Kazkaip daznai vis paraso kad iesko d-cat purkstuku... Bekit nuo d-catu :) Nieko gero ziuriu su jais istikruju:)
Turbūt tik manęs vieno D-Cat negazdina. Važinėju ir nesiskundžiu. Tfu tfu tfu per kairį petį :)

kalava

Citata iš: Tiutis Įrašytas Vasaris 25, 2015, 13:04:07 PM

Ka reiksia "bekit"?
Sakyciau gal kitaip - pirkit naujus auto, ir problemu nebus :)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Donis7

Tiutis su D-Cat blogą patirtį turi, tai ir ja dalinasi:)

dtinas

Citata iš: Donis7 Įrašytas Vasaris 26, 2015, 06:59:32 AM
Turbūt tik manęs vieno D-Cat negazdina. Važinėju ir nesiskundžiu. Tfu tfu tfu per kairį petį :)

aš su d-cat jau 100 000 km nuvažiavau, irgi jokių bėdų. Svarbu nusipirkti ne lavoną.

Donis7

Citata iš: dtinas Įrašytas Vasaris 27, 2015, 11:04:03 AM
aš su d-cat jau 100 000 km nuvažiavau, irgi jokių bėdų. Svarbu nusipirkti ne lavoną.
Aš dar tokia patirtimi negaliu pasigirti, kol kas prasukau tik apie 35 000 km.

kajima

Daugiausiai genda d cat 130kw purkstukai ir 2.2 110kw , po to 4 kontaktu ( tarkim nuo 2.0 L varikliu rav'o , avensis verso , senu corolu ir avensiu) ir reciau gendantys yra 2 kontaktu purkstukai. Bent jau paklausa eina tokia tvarka. Isvadas darykit patys

Donis7

Padariau išvadas, bet ir toliau su savo D-Cat važinėsiu. Tikrai nežadu prisiskaitęs tos info skubiai dėti skelbimą ir pardavinėti auto. ;)

Naujokas

turiu avensi 2.0d4d jau 5 metus, db nusipirkau d-cat, tai senasis stovi numestas, nes pavazinejas su catu nebenoriu sest i senaji, visiskai skirtingos masinos.

kajima

Trauka zymiai geresne, niekas nesigyncija. Bet ir kuro sisteme kainuoja trigubai brangiau

Raiforas

Citata iš: kajima Įrašytas Kovas 02, 2015, 12:23:46 PM
Trauka zymiai geresne, niekas nesigyncija. Bet ir kuro sisteme kainuoja trigubai brangiau
Ir trigubai dazniau :D

dtinas

šnekat, kad tik šnekėt.. ar bent kainom pasidomėjot?