Uzsidege lemputes ant prietasu skydelio

Pradėjo Naujokelis, Sausis 14, 2014, 02:04:03 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Jai uzsidege akumo lempute - jau ir taip aisku, kad generatoriaus problema. O veliau vaziuojant su akumu, pas tave atsjunge ABS, uzgeso panele. Dar kokiu 20km ir uzgestu masina.

tom_cat

Citata iš: tom_cat Įrašytas Sausis 25, 2014, 21:02:18 PM
Šiandien ir man grįžtant iš pajūrio prieš Kauną užsidegė trys lemputės dvi matosi nuotraukoje o trečia kaip tepalo papildymo lemputė būtų -  chek engine nedegė. Jau ties Vieviu įsižiebė ABS, TRC ir VSC. Tai tiesiu taikymu pas generatorių meistrą. Mieste jau perėjo į Safe mode režimą ir užgeso panelė.

Man klausymas dėl trečios lempukės - iš nuotraukos viršui nesimato,kad ji degtų, gal bėda kur kur yra?

problema išspręsta - pakeistas diodų blokas

Bemsas

Toshis

tom_cat

tom_cat

Citata iš: Toshis Įrašytas Sausis 28, 2014, 22:00:35 PM
Kaip galvoji atsakys???

tau kaip matau, kad tik parašyti ką nors, kad ir be "tolko"

Toshis

Citata iš: tom_cat Įrašytas Sausis 29, 2014, 07:27:31 AM
tau kaip matau, kad tik parašyti ką nors, kad ir be "tolko"
Pats kaip matau viska atsakai tik su tolku.

Armani

tokiu lempuciu beda yra generatoriaus rele,gal jei diodu tiltas irgi tas pats,bet man taip atsitiko del reles,gavau keisti generatoriu,uz viska 500lt gavosi,abi lemputes uzgeso

vitiok

Citata iš: Armani Įrašytas Balandis 28, 2014, 13:38:03 PM
tokiu lempuciu beda yra generatoriaus rele,gal jei diodu tiltas irgi tas pats,bet man taip atsitiko del reles,gavau keisti generatoriu,uz viska 500lt gavosi,abi lemputes uzgeso
diodu tiltas kada man uzsilenke vsc trc ir dar kazkokia berods dege,ir akumo aisku

ikmukas

Turėjau ir aš šiandien šį gedimą. Buvo suplanuota kelionė, o gavosi pagulėjimas po mašina. Užsidegė trys lempėčkos prietaisų skydelyje. Kadangi ir akumo lempute užsidegė, tai gavau patikrinti generatoriaus krovimą. Krovimo nebuvo. Nuėmus generatorių nuo bloko, bet neišėmus iš variklio skyriaus išsisukau angliukus ir pakeičiau naujais. Kol kas atsipirkau 20 litų. Ir vėl viskas veikia. 

Avensis 2,2 110 kw 2006 m.

ikmukas

Veikimas truko neilgai. Akumuliatorius sėdo, generatorius nekrauna. Tačiau jokios papildomos lemputės neužsidega. Reiks vėl viską tikrint. Arba pas elektrikus mašiną stumti.

vitiok

Citata iš: ikmukas Įrašytas Gegužė 10, 2014, 18:59:17 PM
Veikimas truko neilgai. Akumuliatorius sėdo, generatorius nekrauna. Tačiau jokios papildomos lemputės neužsidega. Reiks vėl viską tikrint. Arba pas elektrikus mašiną stumti.
jo reik giliau list ir tikrint,bedu ten nedaug arba tas arba anas arba viskas kartu :) auksciau aprasyta

Egasas

vakar vaziuojant zvirkeliu uzsidege TRC ir VSC ir variklio lempute. kas tai galetu buti?

Venza

Tik diagnostika pasakys kas ten tau atsitiko.Gali dar bandyt kortom issiburt  :-]
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Donis7

Citata iš: Egasas Įrašytas Gegužė 11, 2014, 20:48:53 PM
vakar vaziuojant zvirkeliu uzsidege TRC ir VSC ir variklio lempute. kas tai galetu buti?
Žvyrkelis čia tik sutapimas. Nepasidaręs diagnostikos, tikslios bėdos nesužinosi. O kitu atveju, kaip Venza rašo, tik būrėja gali tau padėti. Taip kad marš diagnostikos darytis ;)