Uzsidege lemputes ant prietasu skydelio

Pradėjo Naujokelis, Sausis 14, 2014, 02:04:03 AM

« ankstesnis - sekantis »

Naujokelis

Sveiki,gal kas nors zino kokia klaida cia toyota man ismete ? Variklis 2.2D4D

marko237

Degalu filtro ispejamoji lempute.   bus vandens filtre
Avenis 2005 d4 2.2 dyzelis

vitiok

Citata iš: marko237 Įrašytas Sausis 14, 2014, 03:28:12 AM
Degalu filtro ispejamoji lempute.   bus vandens filtre
a ko akumo dega prie to pacio,berods jau uzvestas variklis ne? ar fotkinai tik uzvedus kol nespejo uzgest?

Bemsas

Citata iš: Naujokelis Įrašytas Sausis 14, 2014, 02:04:03 AM
Sveiki,gal kas nors zino kokia klaida cia toyota man ismete ? Variklis 2.2D4D
Kiek as matau, generatorius sugedo. Tada uzsidega sitos 2 lemputes

Naujokelis

Variklis buvo uzvestas,bet neuzgesinejo. Kiek kainuoja generatoriu pasikeist?

Bemsas

Remontuoti reikia, o ne keisti. Nebent remontas kainuoja brangiau, nei pats generatorius

egariukas1

vitiok

Citata iš: Naujokelis Įrašytas Sausis 14, 2014, 10:51:44 AM
Variklis buvo uzvestas,bet neuzgesinejo. Kiek kainuoja generatoriu pasikeist?
pirmais ji reikia nuimti ir pratestuot,remontas gali kainuot nuo 100-400 priklauso kas parejo ten.o tau vsc trc neuzsidega to paciu ?

Naujokelis

Dirzas vietoj. Vsc ir trc neuzsidege tik tos 2,

vitiok

Citata iš: Naujokelis Įrašytas Sausis 14, 2014, 22:48:51 PM
Dirzas vietoj. Vsc ir trc neuzsidege tik tos 2,
man buvo diodu blokai generatoriuje pareja tai ir vsc su trc ir da kazkas mirksejo ir aisku akumo lempike,pradziai pratestuok akuma ,kokia srove pareina is generatoriaus i ji.

sinkleris

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 14, 2014, 22:52:02 PM
man buvo diodu blokai generatoriuje pareja tai ir vsc su trc ir da kazkas mirksejo ir aisku akumo lempike,pradziai pratestuok akuma ,kokia srove pareina is generatoriaus i ji.

Pratestuok krovimą, jei nekrauna, tuomet generatorius. Geriausiu atveju gali būti sudilę šepetėliai, blogiau jei diodų tiltas. Man buvo parėjęs vienas diodų tiltas, tai remontas tik generatoriaus (be nuėmimo ir uždėjimo)  pakeičiant abu tiltus kainavo apie 220 Lt.

vitiok

Citata iš: sinkleris Įrašytas Sausis 16, 2014, 09:22:05 AM
Pratestuok krovimą, jei nekrauna, tuomet generatorius. Geriausiu atveju gali būti sudilę šepetėliai, blogiau jei diodų tiltas. Man buvo parėjęs vienas diodų tiltas, tai remontas tik generatoriaus (be nuėmimo ir uždėjimo)  pakeičiant abu tiltus kainavo apie 220 Lt.
gal kitoks pas taves generatorius,pas manes tai 1 tiltas ir jo naujo kaina 120,paskaitant servise 150 uz jo nuemima-uzdejima ir generatoriaus tvarkyma 50 gaunas 320 ,o blogiausiai kada reikia apvijas perviniuot tada berods brangiausiai iseina remontas

tevas

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 16, 2014, 10:50:33 AM
gal kitoks pas taves generatorius,pas manes tai 1 tiltas ir jo naujo kaina 120,paskaitant servise 150 uz jo nuemima-uzdejima ir generatoriaus tvarkyma 50 gaunas 320 ,o blogiausiai kada reikia apvijas perviniuot tada berods brangiausiai iseina remontas

ir nebutinai bus pervyniota kokybiskai

vitiok

Citata iš: tevas Įrašytas Sausis 16, 2014, 23:30:09 PM
ir nebutinai bus pervyniota kokybiskai
ne nu ziurint pas ka darysi,jei kokiam alkasui duosi tai tikiu kad nekokybiskai perviniuos

tom_cat

Šiandien ir man grįžtant iš pajūrio prieš Kauną užsidegė trys lemputės dvi matosi nuotraukoje o trečia kaip tepalo papildymo lemputė būtų -  chek engine nedegė. Jau ties Vieviu įsižiebė ABS, TRC ir VSC. Tai tiesiu taikymu pas generatorių meistrą. Mieste jau perėjo į Safe mode režimą ir užgeso panelė.

Man klausymas dėl trečios lempukės - iš nuotraukos viršui nesimato,kad ji degtų, gal bėda kur kur yra?