Avensis vairo koloneles gedimas

Pradėjo Jurgis, Birželis 03, 2013, 17:01:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

egariukas1

Visu naujesniu masinu,pvz audi a3,a4,golfu,pasatu vairo koloneles- silpna vieta.Viskas sumazinta iki minimumo,todel nelaiko

Tiutis

As jauciu kad man pries ja nuperkant buvo kazkas paversta laikinai kad neklibetu nes vairas buvo sunkesnis negu dabar kai pradejo barsketi

egariukas1

Mazai tiketina.Jei ivores sudile,nieko ten nepriversi

Tiutis

Venza

Vairo koloneleje yra toks reguliavimas kaip krumpliastiebio prispaudimas prie dantracio.Reguliuojasi is koloneles apacios esanciu varztu.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Tiutis

Nu va sakau kad paverze ja buvo... Venza- o jeigu as ja vel paversciau cia bus tik vel laikina? Reiskia jau issinesioje asys jei yra laisvumas... Nes sakau vairtai tikrai buvo zymiai sunkesnis... Reik restauruot visa kalonke pilnai ir nesukt sau galvos.

Tiutis

egariukas1

Jei yra vairo laisvumas-taip,pasiverzia,bet jei kliba pats velenas,kur traukes sukas-ten nieko nepaversi

ToyotaClub

Pas mane vw restauravo nauja stoka pakeite nes senas buvo ispuves ir t.t ir vistiek vaziuojant per kokia duobike dunksi. Kazkokia jautri. Nuveziau atgal paverze kazka, bet vistiek tas pats. Sako viskas gerai tiesiog isisvaikscioja ir t.t tai ir klausimas kur cia saknis. Kaip ejau tech vienas sake jei vaziuojant tiesiai paleidus vaira auto i sona nesasi tai blogai, bet jei tiesiai tai viskas ok su kalonele. Pabandziau vaziuoja tiesiai. Isvis kazkur skaiciau kad tas restauravimas laikinas. Kiek cia tiesos nzn. Ar cia nesukti galvos, nes kaip suki vis kas subyra.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

egariukas1

Jei traukia i sona,greiciausiai suvedimas netinka,o ne koloneles beda.Seip jei smarkiau padilus-restauruok nerestauraves.Draugo a4 3 kartus dare,kol pinigus grazino.Uosvio espace tvarke,dave kazkokia garantija,bet po metu vel visa apibegus,o vaziuoja max 5000km per metus

ToyotaClub

. Tai reiskia laukia tas pats. Karta restauraves uzsizaisi, jei sakai draugui su a4 problemos. Nepigus tas restauravimas. Man puse metu dave garantija. Kuri jau ir pasibaigus.

Tiutis

O tai ka daryt??? Vaziuot su barskancia pakaba>>??? O gal nauja pirkt uz kosmosa??

ToyotaClub

Gal dar priklauso nuo kas restauruoja? kaune kai ieskojau tai vieni pasake gali buti ir 2 tukst ir daugiau, man tai tikrai buvo kosmosas, kiti padare uz 900. O kiek kainuoja nauja neisivaizduoju. Bet jei pavaziuosi 5000 tuks vel ir vel teks restauruoti tai tikriausiai butum pirkes nauja, ir ramiau atsidues zinant kad ilgam.

egariukas1

Seip jei rimta kontora-smarkiai isbelstos neapsiima restauruot,nebent keiciant praktiskai viska.Tada ir kaina gera gaunasi.Jei tik ivores panestos manau nieko baisaus,pakeicia naujom,pagal krumplestiebio nudilima.

Tiutis

Nu jo jei ten ant tiek bus kokios asys isbelstos kad net neis tekint tai tikrai uz standartine kaina neapsiims restauruoti...