Kaitinimo zvakiu keitimas

Pradėjo Tiutis, Sausis 15, 2014, 09:45:51 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tiutis

Sveiki, ar sunku pakeisti tav 4 kaitinimo zvakes? 2.0 d4d 85kw? Ar nuemus intercooleri to pakaktu kad daeitum iki ju?

Saulius SSS

Ar man pasirode,ar nauju temu kurimo megejas?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

eceris

Citata iš: Tiutis Įrašytas Sausis 15, 2014, 09:45:51 AM
Sveiki, ar sunku pakeisti tav 4 kaitinimo zvakes? 2.0 d4d 85kw? Ar nuemus intercooleri to pakaktu kad daeitum iki ju?
tikrai buvo daug kalbeta apie tai. bent pas mane 66 kw, tai negali but jau lengvesnio priejimo prie zvakiu. su interkuleriu nezinau, reikia ziuret paciam

Tiutis

Saulius SSS Turiu dvi masinas: Avensi ir RAV 4.

Tiutis

Eceris: parodyk tu man bent viena tema siame forume RAV 4, kurioje kalba apie zvakes ir ju keitima????

eceris

kolega, nesiputojam-prie tamstos duomenu parasyta kad avensis, skelbiamoje temoje nenurodytas auto. taciau rav varikliai stovi tie patys visgi ;) tik klausimas apie priejima... bet logiskai galvojant, nemanau kad bus sunkiau nei pas verso-variklio dangtis gi kaip kluono durys  :)

Tiutis

O gal zinai kiek keitimas ju kainuoja verso ar ravui?

Saulius SSS

Varikliai tie patys. Pasiieskok temu apie zvakiu keitima. Ravui reik aukstesnio meistro arba tegul ant laikrascio atsistoja. Tada tikrai pasieks. :)

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

eceris

keiciausi pats. labai paprastas priejimas kadangi ir lengvai atsisuko, tai nebuvo problemu. pas forumieti avensis pirkau. kaina parasysiu i PM-negaliu reklamuot be jo leidimo:)

Toshis

Gerai jei lengvai atsisuka o jei prikepusi nors viena bus tada jau  :-{ , lengva ir nulauzti.

eceris

nezinau ar gerai padariau, bet naujas sukdamas, sutepiau sriegi grafitiniu  tepalu siek tiek....gal ateityj bus lengviau issukt. paprastu tepalu skaiciau kad negerai-prikepa dar labiau

Toshis

Kazkur skaiciau kad dar naudoja varini purskaima tepala

Tiutis

Taigi pasikeiciau senas zvakes i naujas... Patikrinau senas zvakes ir jos gan gerai vienodai kaista iki raudonumo...reiskiasi ne zvakese problema... Gal kas zinote, kurioj vietgoj RAV 4 dyzeli yra kaitinimo zvakiu saugiklis??

arytis

Tai pažiūrėk ar ateina įtampa iki žvakių ir viskas

Tiutis