D4d nesildo pecius per centra---pucia nelabai karsta ora kur problema?

Pradėjo Raymisss, Sausis 15, 2014, 19:45:00 PM

« ankstesnis - sekantis »

Raymisss

Sveiki, mano D4d 2002 m  silpnai sildo peciukas, per vidury isvis praktiskai nepucia is kitur pucia bet nelabai silta ora? ka patarsit padaryt? kur ieskot bedos?

1. Variklio galvute tvarkyta
2. oro sistemoje nera
3. Ausinimo lygis ok
4.Termostatas veikia

kai kas rekomenduoja statytis nuo renault papildoma termostata kazkur tarp radiatoriaus ir pirmo termostato, gal turit kitu minciu???

vitiok

Citata iš: Raymisss Įrašytas Sausis 15, 2014, 19:45:00 PM
Sveiki, mano D4d 2002 m  silpnai sildo peciukas, per vidury isvis praktiskai nepucia is kitur pucia bet nelabai silta ora? ka patarsit padaryt? kur ieskot bedos?

1. Variklio galvute tvarkyta
2. oro sistemoje nera
3. Ausinimo lygis ok
4.Termostatas veikia

kai kas rekomenduoja statytis nuo renault papildoma termostata kazkur tarp radiatoriaus ir pirmo termostato, gal turit kitu minciu???

peciuko radiatoriu pravalyk ir viskas

Arunis

Sveiki, nenorejau  kurt naujos temos, tai rasau cia, pas mane coroloj nepucia karsto oro net pastacius ant maximumo, kartais vos vos pasyla bat labai nedaug ir trumpai. Su termostatu lyg ir viskas tvarkoj, rodykle stovi per viduri. Kame gali buti beda? Variklis 2.0 d4d 66kw, 2002m

ToyotaClub

Antifryzo nemazta bakeli? turbut blogiausia gali buti galvos tarpine.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

MindaugasB

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Rugsėjis 30, 2014, 13:25:31 PM
Antifryzo nemazta bakeli? turbut blogiausia gali buti galvos tarpine.

Tu jau pamirsk ta tarpine, nes jeigu ne pats triedei apie ja, tai dabar kitus gasdini :) :D jau viskas baigesi. Metas paleisti, a, Gerb. Adminas? :) (y)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ToyotaClub

Negasdinu :) Gal koks oro burbulas sistemoje. Bet man ir su tuo karstu oru buvo pucia tai ne pucia, arba nei siltas nei saltas. Tikejausi viso geriausio, o reziume galvos skausmas su tarpine. Dabar kita problema, video ikeliau bet niekas nepasako ar cia dirzelis ar kas cikci:)

Venza

Jau kelis kartus forume aiskinau,kaip ieskot garsu prie variklio:pasiimi plastikines zarneles gabala(kokia eina i langu apiplovimo purkstukus ar panasios) ,isikisi viena gala i ausi,o kita gala vedzioji apie skyvukus variklio ir puikiai girdisi kas ten uzia,caksi ar zirzia  :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ketvirtasis

Citata iš: Venza Įrašytas Rugsėjis 30, 2014, 16:17:37 PM
Jau kelis kartus forume aiskinau,kaip ieskot garsu prie variklio:pasiimi plastikines zarneles gabala(kokia eina i langu apiplovimo purkstukus ar panasios) ,isikisi viena gala i ausi,o kita gala vedzioji apie skyvukus variklio ir puikiai girdisi kas ten uzia,caksi ar zirzia  :)
O jeigu tik užkūri ir sucaksi tik 10-15 sek poto viskas OK jokio pašalinio decibelo. Net nespėji iš mašinos išlipti ir jau necaksi.

ToyotaClub

Arunis

Antifryzo lygiai tiek kiek turi buti. O gal kas patartu Vilniuje koki patikima servisa tuo klausimu?

ToyotaClub

Turbut Vova, bet ten eiles ilgos pas ji. Bent kiek maciau is zinuciu forume.

NNZ

Paskambink Vovkai 868611086 gal telefonu pasakys. Arba dar vienas toyotininkas 868953835 is tokvilos Zbignev
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Juze

O pas mane peciukas visai atjungtas pucia tik salta ora ,o pamatem ,kai pasidare vesiau ,reikia jungti salone kazkur po panele (meistras parode )reik tvarkyt

Arunis

Sveiki, aciu uz meistru kontaktus, viska susitvarkiau pats be dideliu islaidu. Teko pakeist oro filtra ir prasiurbti filtro deze, nes smelio buvo prisirinke, matyt po miskus kai pavazinejom, ir tosolo dapilti. Na ir kolkas lyg ir viskas normaliai sildo.