Corolla E12 originali navigacija

Pradėjo sinokio, Rugpjūtis 13, 2014, 18:52:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

sinokio

Sveiki, neseniai įsigijau 2002 Corolla su originaliu CD grotuvu kuris turi ir navigacijos funkciją. Kaip suprantu, kad ji veiktų reikia CD su maps'ais, tačiau internete beveik nerandu info apie šią navigaciją išvis...
Gal kasnors esate susidūrę su šia navigacija, ir galėtumėt patart? (foto ne mano)

Ačiū
Corolla T Sport

Bemsas

Pamirsk apie sia navi. Cia senovine TNS300. DVD blokas turi po sedyne stoveti. Naujausi diskai 3m senumo. LT padengimas gana prastas.

Gal aplamai DVD bloko nera masinoje? Navi funckija veikia?

sinokio

Po sėdyne nėra jokio bloko, navi funkcija neveikia, galvojau, kad reikia CD įkišt, kad ji veiktų. Tai sakai be šansų?
Corolla T Sport

Bemsas

Tai cia tik magas su paruosimu NAVI. Nera jokiu navigacijos bloku. Dabar tai jau galesi ramiai miegoti (y)

Numatai

Idomu, kaip šitie aliexpress stebuklai atlaiko mūsų žiemas? Nei prie vieno nemačiau įrašytos darbinės temperatūros.

Bemsas

nelabai jie kokybiski. Ekranas jau is foto manau, kad rodo blogai. Saule pasvies nepatysi nieko. Sutokiu tik nakti vazineti (y). Des saltis - uzsalts tacskrinas. Originali Toyotos NAVI pas mane veikia iki -30 be jokiu problemu.

sinokio

Gaidys tie kinietiski gaidziai. Jau tada geriau investuot ir pasiimt normalu, sitas is brangesniu bet kiek skaiciau labai geri atsiliepimai http://www.kaina24.lt/p/parrot-asteroid-smart/
Corolla T Sport

zycha

Turiu tokią savo Corolloje. Veikia gerai, bet kaip žinia, čia daugiau orientuoti balsu ir angliškai. Esu įsidėjęs gal 2011 DVD ir jo pakanka malantis po Vilnių.  Naujesnių DVD dar neiškojau.. na ir nelabai bereikia, kai yra visada taip pat po ranka Google Maps, iGo su spalvotu vaizdu, 3D ir pan.
Corolla '19 Touring Sports 2.0 hybrid
Nissan X-Trail 4WD dCI '08
Corolla '05 D4D Wagon
Celica GT-S, '00
www.celica-klubas.com