Padangos/ratlankiai

Pradėjo efkisx, Sausis 17, 2014, 20:34:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

efkisx

Sveiki. Šiuo metu mano corolai uždėti R15 ratai. Pavasari planuoju uzdeti R16. Klausymas būtų kokių išmatavimų padangas pasirinkti, kad nesiliestu i posparnius ir nebutu žemo profilio.  Norėčiau gaut informacijos ir pastebėjimus iš Jūsų asmeninės patirties. Ačiū.
Nesakyk ką man daryti, aš nesakysiu kur tau eiti... ;)

virmas

Manau standartas 205/55/16. Gali rinktis  pagal savo 15 ratus ir padangas  su padangų ir ratlankiu skaičiuoklės pagalba.Dargi ir forume paieška ar naudojais?

vitiok

Citata iš: efkisx Įrašytas Sausis 17, 2014, 20:34:02 PM
Sveiki. Šiuo metu mano corolai uždėti R15 ratai. Pavasari planuoju uzdeti R16. Klausymas būtų kokių išmatavimų padangas pasirinkti, kad nesiliestu i posparnius ir nebutu žemo profilio.  Norėčiau gaut informacijos ir pastebėjimus iš Jūsų asmeninės patirties. Ačiū.
px standartai,paieska naudotis ismok ir nekurk panasiu temu ... (H-)

efkisx

Sorry, corolos tema greit permeciau akimis bet paieska nesinaudojau  (-)  :V . Aciu uz atsakymus.

Koba

Gal kas pasakys kokie ratlankiu tarpai tarp skyliu ir centrine skyle kiek?
P.S. Bendradarbis paprase parduoti R15 originalus ratlankius, tai noriu suzinoti tarpus, prie idedamas skelbima. Aciu

efkisx

efkisx

Prie to pačio dar imetu puslapį, kur galima sužinoti kokių išmatavimų padangas/ratlankius pasirinkti:
http://www.wheel-size.com/

zexel

Galvoju nusipirkti naujus ratlankius is elektronines parduotuves. Kadangi pries perkant nebus galimybes pamatuoti tai iskilo klausimas kaip suzinoti ar jie tiks tokiu aspektu: turejau A4 su originaliais lietais ratlankiais, vasarai nusipirkau Borbet ratlankius ir teko jiems pirkti ilgesnius varztus nes esami buvo per trumpi (o žieminiams ratams tie ilgesni varžtai buvo per ilgi). Taigi turejau zieminius ir vasarinius ratus su atskirais varztais.
Kadangi Corolloje ne varztai o verzles tai kaip zinoti ar nebus per trumpi/per ilgi "varztai"?