stabdžių kaladėlės..?

Pradėjo barzda, Gegužė 18, 2009, 09:53:49 AM

« ankstesnis - sekantis »

kubilas

Pavažinejus šlapiomis gatvemis cypimas praeina.neskarsčiuok. juk lietus už lango. pavažinek -praeis.o jei tau atrodo ,kad jos nekokybiškos -yra pirkti original detales. dar sveikiau tavajam auto bus- rečiau keisi diskus.:)

D4D

Nu prisitrins ir praeis tikriausiai, kaip kolega minejo.O orginalias detales pirkt tai kazkaip man prabanga.Patinka man mano auto, bet ne tiek kad pirkciau viska is toyotos atstovybiu :)

Memelis

Tas cypimas tai dazna pigiu kaladeliu beda. ir kartais nieko negali padaryt... Pora sykiu teko taip uzkipt anksciau, veliau pasimokiau. B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

drwtsn

priekines kalades nusipirkau remsa, atrodo tikrai ne iš pačių pigiausių, bet vasarą kai tikrai karšta ir stabdžiai karšti, tai atrodo traukinį stabdytum... Kai vėsu viskas normaliai.

tamoshius88

Tik nepirkit tu rudu kaladziu, nes jo ziauriai cypia, cia nieko nepadarysi, kitaicai dar neismoko gerai kopijuoti :) jos labai kietos lyginant su originaliom, o jei norit vazineti, kaip su uazikais - prasom!

D4D

Gerai apibudinta"rudos" kalades, as dejau juodas, tai mano tada superines :) Tik biski cypia pirma stabdyma, bet po to liuks :p

AVENSIS D4D CHIP

rudos:D is vis siaubas,ryte stabdant gali pazadinti visa rajona,jeigu dar diskai kitaiski tada is vis tragedija:D

Memelis

Gerai skamba, kad kaladeles reikia pagal spalvas rinktis. Net nebuciau pagalvojes. :o Man tai vardas daugiau ka sakytu...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

NNZ

CitataMemelis parašė:
Gerai skamba, kad kaladeles reikia pagal spalvas rinktis. Net nebuciau pagalvojes. :o Man tai vardas daugiau ka sakytu...

O.T. čia tas pats kaip ir raudonos spyruoklės kietos.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

AVENSIS D4D CHIP

Gali nors melynas minkstas detis;)o del kaladziu tai cia is praktikos sakau,buna tas pats gamintojas o spalvos skirtingos,gali pabandyti tai apssidziaugsi kai stbdysi:D

Tuziukas

galines stabdziu kaladeles siauliuose 75lt remso ar koki tai firma, isidejau, necirske necypia esu patenkintas..:|

intercom

priekines dejau ferodo uz 160 lt+pakeitimas 50lt. nebuvo jokiu cypimu ir jokiu nauju kaladeliu smarves (prisiminiau kai kazkada xg30 pakeite kaledeles, tai savaite gal smirdejo)

wikcia

As priekyje nippart kaladeles sudejau, gal firma ne is geriausiu, bet kainavo tik 45 lt ir jokio cypimo nera. jei nelakstant kosminias greiciais tai ju per akisB)

Grigarasas

As galines isidejau Kasijama, kainavo 70 Lt, keiciau galinius diskus- po 60 Lt su nuolaida is Acuros gavau, Na ir rankinio kaladeles 110 lt komplektas. ziuresime kaip ten bus su tuo cypimu.

oscar666

ir as vakar acuroj pirkau galinius diskus ir kaladeles i gala,tik cia kaune buvo..tai uz diskus po 80lt ir kaladeles 100lt irgi kashiama(nezinau dabar kaip teisingai ten rasosi,bet suprasit)na ir darbas 80lt kainavo....pries pora menesiu keiciau viska priekiui,tai diskai buvo su nuolaida jau po 160lt,kaladeles 170lt...bet cia buvo kauno eolte....darbas ten dar buvo apie 100lt.....zodziu galui viskas gavosi dvigubai pigiau.....dabar visi stabdziai nauji ir kolkas nei cypimo,nei dar kokio negatyvo nepastebejau...
lygis