Tepalo papildai plaut varikliui*

Pradėjo FUX, Balandis 29, 2009, 14:39:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

Minju

to : FUX  .aš iš to pardavėjo irgi pirkau Avensį.... taip jis veža iš toyotos centrų mašinas daugumoj pasibaigus garantiniam.. Jo vardas Ramūnas ,nes tel.nr tas pats...  mano mašina buvo iš Italijos....nieko netvarkyta ,bet variklis ir kita puikios būsenos ,išskyrus apibraižytą išorę. DËL PRIEDØ : tai AGA Baltija veža neblogus į Lietuvą... bet toyotoms ,jei jos prižiūrimos mano nuomone nereikėtų jokių priedų,aš naudojau tik dyzelio sistemos praplovimui...geras produktas padėjo ,nereikėjo keisti siurblio vožtuvų,kaip liepė tokviloje

FUX

Na taip. Loterija. Man loterijose nelabai sekasi. Viena kart laimejau tiek kiek kainavo bilietas :D
O dviratis siaip gera transporto priemone :)
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Minju

Fux svarbu gyvenimo filosofija ir džiugu ,kad dar vienas žmogus supranta ,kad ratai tik susisiekimo priemonė. Tas pardavėjas ,kai truputį nusiderėjau ,tai užpakalinių pogalvių jau nebebuvo

kaktusas

Sakiau, FUX, iškart, kad matyt pas tą patį pirkom savo Avensius, ir pasirodo, neklydau ;)
Tik man, kaip suprantu, labiau pasisekė. Ir nusisuko tas žaltys anteną ir to daikto kur dedasi ant mažojo atsarginio rato nebuvo...
Tik va ne į temą varom jau ;)

skabe

Cia tai geras, as esu irgi pirkes is to pardavejo savo toyota avensi, nes neva veza is toyotos centru,tad is tikruju as jam ir buteli kada nuvesiu, nes perkant sake,kad gera masina,kad jokiu problemu neturesiu, zmogus dar padejo isigyti originalias detales is toyotos centro su didele nuolaida,nes reikejo keisti pagal kilometraza pagrindini dirza, du guolius,vandens pompa ir filtrus. Tad viska pasikeitus  ne vienos bedos neturejau, o jau pravaziavau nuo pirkimo 210000km. Pilu tik kura, keiciu tepalus ir vaziuoju.Jokiu net priedu nenaudoju!;)