Keistas garsas susukus vairą

Pradėjo Armani, Sausis 22, 2014, 08:56:19 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Citata iš: katana7 Įrašytas Sausis 22, 2014, 11:51:10 AM
Jeigu taip paprasta, tai ko tada nesusitvarkai?

Man tas visiskai netrukdo.

MindaugasB

Auris 2009m. 1.4 D4D irgi traska. Jokiu stebuklu, tik zmona baidosi vaira susukineti :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

vitiok

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 22, 2014, 10:31:58 AM
Ilgau laukiau tokios temos :D Sita garsa skleidzia granatos. Nieko baisaus nera, tiesiog nuo -10 uzsala granatu tepalas, ir jos pradeda trasketi. Atsils - viskas bus gerai. Pas mane jau 3 ziema taip :D Tiesiog reikia truputi ramiau vazineti.
tas pats ir man :)

MnDs

ir man :D tik salciai uzejo ir prasidejo... galvojau kad padanga i posparni braukiasi, bet paskaicius tema tai aisku is kur tas garsas

Armani

Taigi vakar norėjau save nuraminti ir nuvaziavau i toyota centra,ten man pasake kad tai daznas reikalas,granatoms tai nera gerai ir reiketu pakeisti tepala,bet nebutina cia,tuomet paklausiau kodel taip yra ir ne visiems,atsake jog yra kazkoks raudonas specialus tepalas ir su juo automobiliam nera to garso o jei keite granata ir su paprastesniu tepalu tai ir yra tas garsas. Keitimas: 200lt tepalas (tas specialus granatom ) ir darbas 120lt,taigi lauksiu atsilimu ir teks vaziuoti atsargiau.

giedrukas

Gal jau keturi metai kaip jos ziemomis traska, ateina pavasaris ir pamirstu, jokiu problemu.

Armani

Kaip ir veteranai sake dingo visi garsai atsilus orams,vadinas nieko baisaus tik tas tepalas pasala,dekui visiems :)

horn

Citata iš: Armani Įrašytas Sausis 24, 2014, 10:49:00 AM
Keitimas: 200lt tepalas (tas specialus granatom ) ir darbas 120lt,taigi lauksiu atsilimu ir teks vaziuoti atsargiau.
Jei ten telpa apie 100g tepalo, viso 2*100g-200Lt, tai 1L-1000Lt? Dar tokių kainų negirdėjau gyvenime...

egariukas1

Tepalas-max 10 litu vertas,dedasi grafitinis,juodas.

katana7

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Kovas 01, 2014, 19:22:50 PM
Tepalas-max 10 litu vertas,dedasi grafitinis,juodas.
kad juodas, tai ne būtinai grafitinis. Granatoms naudojamas molibdeno disulfido tepalas.

egariukas1

Armani

Man tokias kainas Toyota atstovebej pateike ne kokiam garaze,tad ka sake ta ir pateikiau,o tepalas raudonas,nzn ar jis buna ir juodas ir raudonas

neber

gal kas susidure prie topaties su tokiu keistu garsu sukant vaira lyg cypsetu kazkas kaip kqad kaladele liestu i diska toks garsas , bet cia stovint ir tai tik tam tikru laipsiu pasukus vaira pasigirsta. jei vaziuoji ir susuku tokiu kampu, tai ta sgarsas istisinis kaip kad liestu kaladele, jei stovi trumpas. cia is koloneles ar is vaziuokles taip ;/ niekam taip nebuvo?

Maxx

Taip ir pas mane toks garsas atsirado. Labai panasu i kaladeliu trinima. Jau antri metai eina. Bet tik su vasarinem padangom, su zieminem jokio garso. Labai keista ir meistriukai nezino.

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis