užšalo centrinis, neatsirakina durys

Pradėjo mind, Gruodis 16, 2009, 21:00:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

mind

Čia toks Senukuose pernai pirkau gal 7 Lt.

CitataFUX parašė:
Jus ne silikonais tepkit, o pries paliekant masina nakciai palaikykit atidarytas visas dureles ir dregme kaip mat isgaruos. O tie silikonai irgi gali prisalt, jei dar kox maziau patikimas. As isvedinu ir neprisala. Tuo paciu ir langai is ryto viduj nebuna uzssale. Tik reik nepatinget ilgiau palaukt kad prapusto viska. As visas 5 dureles atidarau

Tau gerai, pas mane tik 4-rios durelės. :(
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

laizekas

Silikona pirkau maximoje, kazkoki lietuviska 6.99lt, ispurskiau abidvi gumas, ant dureliu ir kebulo, tai neprisalo, o su varikliukais duru geras bajeris, garaze issiemiau ji, pajungiau atgal prie fiskes veikia, paskui kazko isvis centrinis pradejo durnavoti, tai akuma atjungiau, vel pajungiau ir veikia, tai speju gal kompas glucina, istepiau spyneliu skysciu nuo uzsalimo visa uzrakinimo bloka, tai siandien neturejau bedu, tik siais metais atsirado garsas is vairo stiprintuvo speju, kai uzvedi po nakties arba po darbo, toks garsas nemalonus girdisi, bet po 2-3 minuciu uztyla ;/ tikiuosi kad nieko baisaus, praeitais metais prie -25 tokiu garsu nebuvo, tik vairuotojo dureliu varikliukas kvailiojo.
Bet geriausias vaistas kaip sake ketvirtasis , tai yra garazas, po kol kas ten laikosi +1 ;) siandien pirma nakti meginsim sita malonuma, tik paciam gryzti saltoka B)

mind megink nuo akumo klemus atjungti ir vel atgal pajungti, gal pades, penktadieni sita bajeri meginsiu ant drauges avensio, nes neveikia kazko keleivio dureliu varikliukas, kiti veikia.
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

FUX

o nenusimusa dureliu pakelimo programa, nes tipo kai paspaudi kad i virsu pats suvaziuotu langas tai nesuvaziuoja po akumo reseto, reik programint su mases ijunginejimu kazkaip
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

NNZ

vyrai vyrai, aš jums pernai dar sakiau, kokie silikonai gumoms :D, ką jūs, juokaujat? taukai, tepus riebalų mišinys, o kas pinigų turi tai svisstas. Va kad ir šiandien jokio gumos prišalimo, nors tepta paskutinį kartą buvo pernai... ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Gedajus

CitataFUX parašė:
o nenusimusa dureliu pakelimo programa, nes tipo kai paspaudi kad i virsu pats suvaziuotu langas tai nesuvaziuoja po akumo reseto, reik programint su mases ijunginejimu kazkaip

man irgi tas pats buvo, po akumo atjungimo, bet po kiek laiko pradejo veikt.

Edvatronas

CitataGedajus parašė:
CitataFUX parašė:

man irgi tas pats buvo, po akumo atjungimo, bet po kiek laiko pradejo veikt.

Po akumo atjungimo reikia laikyti mygtuka kol langas pilnai atsidarys ir dar keleta sekundziu, ir i virsu taip pat. Ir prades veikti.

laizekas

Nesu turejas tokiu problemu, nes langus retai atidarineju
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

Aurimas

Reik but visisku asilu, jei nuomot garaza ir kitos spynos neuzsidet!

ketvirtasis

Dariau "test draivą" atėjau į garažą (lauke -12 košmaras:() 8 - 10 minučių kelio. Garaže -3,4:), pakaitinau žvakėmis du kart "spolaborota" burbt ir užsikūrė, nuo širdies toksai didelis, didelis akmuo nusirito. Ai sakau įjungsiu ir preaheater-į tegul padeda ir tas kuo puikiausiai uždūmijo. Pirmas kartas per šalčius paleidau tą šildytuvą, labai rūpėjo išbandyti. Tai va sakau atsipirko investicijos į tą garažą. Nes paskaitau pas vieną užšalo, pas kitą gumos, pas trečią spynelės. Baisu, o dar tik -12 bet žada ir iki -20 ką tada darysim - A.

Smac

Man uzsalo bagazine, o sedynes buvo uzrakintos. Kebulas - sedanas. Is bagazines ziauriai reikejo isimti pora daiktu.

Tai pora dienu galvodamas ka gi man dabar daryti, pasielgiau taip:
 Nuo galines sedynes nuemiau "podgolovnikus", tada pro plysi ikisau metaline liniuote ilgesne ir po keliu min burimo atrakinau sedyne :)

Tada galejau istraukti viska, ka norejau. O pravaziaves mieste su atidaryta sedyne prisildziau bagazine ir ji atsidare :) Bet paskui vel uzsalo :D

Reikes atsiminti pries ziemos salcius nerakinti sedyniu :)

P.S.: Siaip su durym ir spynom tfu tfu problemu ziema neturejau. O apie savo bagazines problema kazkada cia jau rasiau. Deja ji tesiasi ir sia ziema. Reikes sviesto nusipirkti, bandyti sutepti, gal kiek pades. Nes nebezinau kas kaltas ar spyna ar prisalymas veikia...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

ketvirtasis

Aha prisiminiau ir aš su Picnici-o galinėm durelėm vargdavau. Bet išsiardęs, visą spyną "perrinkau" išvalęs nuo brudų sutepiau ir baigėsi tos nesamonės. Pas naujus toje vietoje nėra spynelių, tiesiog knopkė o viduje motoriukas.

Smac

Tai kad perrinkau ir as vasara, nes visai stringinejo man, tai pasidare super, vos paspaudi ir svariai atsidaro, o atejus ziemai vel tas pats... reikia dauzyti mygtuka kol atsidarys, o jei saltis tai isvis beda...

Tik nesuprantu kodel su mygtuku taip, praeita karta viena trauke pakeiciau, nes buvo siek tiek trumpa ir spaudziant nedatraukdavo, kad atidaryti, padariau ilgesne vos 2mm, pasidare super. Dabar vel tas pats, ar ji susilenkia ten nuo naudojimo ar kas? Vel reikes isrinkti...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

kaktusas

CitataSmac parašė:
Tik nesuprantu kodel su mygtuku taip, praeita karta viena trauke pakeiciau, nes buvo siek tiek trumpa ir spaudziant nedatraukdavo, kad atidaryti, padariau ilgesne vos 2mm, pasidare super. Dabar vel tas pats, ar ji susilenkia ten nuo naudojimo ar kas?

Taigi toks šaltis, susitraukia :D

FUX

gerai kad pati masina nesumazeja nuo salcio :)
galetu kuro sanaudos nuo salcio irgi "susitraukt" :)
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

mind

Citatamind parašė:
Vakar šaukykloj pasigyriau, kad viskas gerai , kaip vasarą, še kad nori šiandien ryte durų neatsidarau(kas pikčiausia- vairuotojo). Nei raktas nerakina, nei iš vidaus neatsidaro. Gumų prišalimas atmetamas, nes sekmadienį buvo sutepta silikonu. Greičiausiai kažkas su centrinio varikliuku, kažkaip nesigirdi kad jis sudirbtų tose durelėse.

Šiandien po pietų atsigavo... :o
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D