užšalo centrinis, neatsirakina durys

Pradėjo mind, Gruodis 16, 2009, 21:00:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

Aurimas

Dar buna prikabinamos, tai bent sita pasikeist, o jei nera, gali uzsidet, o jei ne, tai bent jau vidine pasikeisk, pilna db,galima ir nusipirkti, kai nebereiks garazo nusiimsi ir sena uzsidesi. Saugumu reik patiems rupintis.
Jei turi garaza, tai dar neresikia kad jau saugiai automobili laikai, buna kad virius nupjauna ir ieina..
Na o del salcio, tai nors nereik langu gramdyt, bei problemu su uzvedimu niekada nebus.

Gintautaz

Buvo užšalusi ir manoji. Problema dar NEžieminis (ar nepakankamai žieminis) kuras, nors pyliausi tik degalinėse (tai buvo dar spalį) ir kiek pamenu jau buvo snaigės prie D. Poto ilgai sirgau ir neišvažinėjau, neprisipyliau šviežesnio kuro.
Pasukus neišpirmo karto užsikuria, padirba 10 sek. užgesta. Kuro filtras keistas spalį, akumas geras (ilgai gyvibingas) dar žvakes reikės pasikeisti... o kad degalai kristalizavosi 100 proc. Pripyliau priedo, žieminio dizelio kanistra (20 ltr, likutis kuro buvo apie 10 ltr).  
1 diena ekperimentų - 4 užkūrimai, tiek pat ir užgesimų (10 sek. darbo).
2 diena - 6 užk.
3 diena - kraunam akuma, nes jau vargšas apsilpo... ir iš 3 bandymo (su papompavimais, pašildymais) užvedžiau... padirbo 15 min. apšilo, nulėkiau į degalinę ir prisipyliau pilną baką žieminio.

Šiandien dar bandysiu... nors nuo trečiadienio turėtų atšilti šiektiek, dalis vairuotojų lengviau atsikvėps.
Avensis, 2.0 D4D 81 kW, 2001, universalas

ketvirtasis

O ar būna kokio nors skistymėlio į baką? Įpylei ir nešąla tau dyzelinas. Ir kad nekenktų motoriukui?

kaktusas

Na priedų tokių tai yra, bet va apie jų poveikį motoriukui tai jau klausimas... Nors juk kai sistema visa užšąla tai irgi nieko gero, tai aš geriau pilčiausi priedą, jei matyčiau kad kaip čia kaip kurie mažai važiuoja ir su vasariniu kuru žiemos sulaukia..

Titan

Sveiki,

kad nekurti naujos temos,tai paklausiu čia,nors mano avensis 2004. Taigi neatsidaro ir man bagažinė. Kas galėjo užšąlti,nes ji elektrinė? Spaudžiant ta mygtuką virš numerio nesigirdi ir neveikia tas varikliukas. Iš vidaus atsidariau,vadinasi neprišalus pati. Neveikia pats elektrinis mechanizmas, Kur ieškoti bėdų? Beje gal žinot kuris saugiklis atsakingas už tą bagažinės mechanizmą?

Raiforas

Cia greiciausiai uz salo centrinis, po dregmes kai pasala daznai taip buna, su durelem, langais, kai atsils viskas veiks ko puikiausiai, arba ivaryk i silta garaza ir atsileis, bet lauke vel uzsals ;). reik ardyti is valyti ir sutepti. saugiklis bus sveikas nes jis man rodos atsakingas uz visa centrini, o ne tik uzbagazine.Pirma atsildyk ir paziurek ar veikia.

Henris

arba gali isbandyt technologija kuri padejo mano auto. Praeita ziema centrinis nesuveikdavo ant galiniu kairiuju dureliu. Meistras patare toki navarota, kuris padejo akimirksniu. Vaziuodamas, kai variklis jau pilnai pasiles, peciuka ijungi iki HI nustatai peciuko funkcija kad vyktu vidine cirkuliacija ir uzsuki visas sklendes, kurios isleidzia ora i salona ant paneles visas groteles uzdaryk. Efektas man pasijaute po 10 minuciu tokio praputimo. Pasirodo, kai vyksta vidine cirkuliacija ir neduodi orui kur iseiti, jis cirkuliuoja visose ertmese, per dureliu ertmes ir t.t. Tik vat nezinau ar tas oro srautas pasieks bagazines dangti. Bet pabandyt gali, nieko nekainuoja :) Mano durelem padejo....
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

daildziuk

pas mane pakeistos ir zvakes,ir kuro filtras,tepalai sintetiniai,akumui tik metai,bet paspaude saltis ir prasidejo bedos.Ir vasara,kad uzkurt,reikedavo siektiek padirbet su starteriu,tai per salti akumuliatoriui per didele apkrova ir nuseda.Ar tik nebus kaltas atbulinis kuro voztuvas?

spyglys

CitataAvens parašė:
Nekuriant kitos temos. Penktadienį pasitaikydavo momentai, kad dingdavo trauka (jausmas, lyg kuro nepaduotų), o po akimirkos vėl atsirasdavo. Pamaniau, kad kuras prastesnis treciadienį iš degalinės užpiltas. Palikau nakciai parkinge. Bet vakar pravažiavus kelis kilometrus supratau, jog bėda liko.
 O vakare isviso vos iki namu gryzau. Masinai stipriai dingsta trauka, negaliu net isibegeti. Mazdaug 1,5k apsisukimų ir dusta. Per 8km atstuma gesau 3 kartus ir visus stovint be apkrovu prie sviesoforo. Po to labai sunkiai užsivesdavo - lyg kuro nepaduodavo. Po užgesimo pora kilometru važiuojasi ramiai. Užvažiavau su draugu  žibalo 10/1 ltr užpilti. Nepastebėdas efektas, kuris turėjo būti dėl užsalusio kuro.
Kaltinam kuro filtra, kuris keistas pries 20kkm. Pakeitus matysim:(

Pilnai gali buti, parafinu uzsikiso ir viskas.

Titan

Taigi kaip seniau minėjau,kad per šalčius bagažinė nebesidarinėja. Buvo laikytas šiltame garaže - nepadėjo, dabar orai atšilo,bet nesidarinėja. Kaip minėjau bagažinė elektrinė, pas mane universalas, tai įlindus pro saloną rankiniu budu kuo puikiausiai atsidaro,o vat tas mygtukas elektrinis virš numerio neveikia. Kur ieškoti prblemos? Gal koks atskiras saugiklis stovi ar viskas bendrai nuo centrinio? Tuomet gal žinot kur pats varikliukas stovi? Reikia ta iš vidaus dangčio apdailą nuimti? Gal kokių minčių kur ieškoti problemos?

zuviss

Gali elektrini mygtuka ieskotis,ji pakeist gali is laukoB)

PN

Xebra uzsalo vasarinis langu plovimo skystis, ka daryt? :(

katana7

CitataPN parašė:
varyt į šildomą garažą ir atšildyt.

AVENSIS D4D CHIP

CitataPN parašė:
porai valandu i ozo arba panoramos garaza ivarai ir atsila ir dasipili koncentrato ant virsaus

sivra

Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.