03 D4D Del TRC

Pradėjo ramis702, Sausis 23, 2014, 15:43:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

ramis702

Sveiki, mastau ar imanoma pas mane i avensi pajungti TRC?  Nes komplektacijoj jo ,nebuvo. Kokios galimybes ji pasijungti ir kiek mazdaug tai atsieitu?

Tiutis

Dar neteko matyti kad nebutu kompeltacijoje TRC blokiruotes.

Tiutis

ramis702

VSC kas cia per velnias?   :D na taip yra ir tokiu kur nera satabilumo kontroles. tai galvoju kaip cia ja susimontavus. mano pamastymais tai cia koki kompa dajungti reik ir knopkyte imontuot TRC.

vitiok

Citata iš: ramis702 Įrašytas Sausis 23, 2014, 16:16:15 PM
VSC kas cia per velnias?   :D na taip yra ir tokiu kur nera satabilumo kontroles. tai galvoju kaip cia ja susimontavus. mano pamastymais tai cia koki kompa dajungti reik ir knopkyte imontuot TRC.
tau nehui veikt ? kam tau to?

ramis702

Na ziema stabilumai visi tikrai nemaiso. Del to ir domiuosi, nes yra noro juos susimontuot, tik nezinau sitos markes subtilybiu.

vitiok

Citata iš: ramis702 Įrašytas Sausis 23, 2014, 16:22:09 PM
Na ziema stabilumai visi tikrai nemaiso. Del to ir domiuosi, nes yra noro juos susimontuot, tik nezinau sitos markes subtilybiu.
sudetinga manau bus ir brangiai apsieis tau nes ten kompas viska valdo
ar dar yra noro det?
cia ]http://toyotaclub.lt/forumas/index.php?topic=1398.0 paskaityk apie jos veikima

ramis702

Nemanau kad tas kompas kalnus kainuos. o kad jis valdo tai savaime aisku.

Bemsas

ABS visa hidraulini bloka reikia keisti. Yra blokai su VSC ir be VSC. Poto reikia statyti vairo padeties davikli ir t.t

MindaugasB

Primetus tavo masinos kaina ir ikistu darbu bei davikliu kaina, pigiau ir protingiau butu pirkti kita masina su siais standartiniais priedais.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ramis702

Va cia jau aiskiau pasakyta  :D na ka gal ir reiks keist modeli ateiti.

MindaugasB

Siaip gana keista, kad antras avensis be situ priedu.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Sausis 23, 2014, 16:54:13 PM
Siaip gana keista, kad antras avensis be situ priedu.

Corolla Verso II iki 2007m pati pigiausia Terra komplektacija irgi neturi situ dalyku.