Reikia info del avensis garantinio

Pradėjo JGaris, Sausis 25, 2014, 18:04:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

JGaris

Sveiki situacija yra tokia: gyvenu norvegijoje dabar nusipirkau Avensi norvegiska 2011.03.10 automobilyje dar yra pratesta garantija iki 160 tukst,vaziuojant i LT kart nuo karto isijungia air bag lempute,siandien nuvaziuoju i autotoja,kad paziuretu nes visgi garantine auto ir jie man pareiskia,kad visu pirma as turiu sumoket 250 lt uz patikrinima ar jai is tikruju galioja ir dar sumoket uz diagnostika,detales ir ju pakeitima,bet pasake "JEIGU" atras,kad pas mane yra garantija tai tipo grazins pinigus.Gal kas susidure su tuo nes kur tik skaitau visur raso,kad garantija galioja visoj europoi ir nera apie jokius papildomus mokescius parasyta

vitiok

Citata iš: JGaris Įrašytas Sausis 25, 2014, 18:04:12 PM
Sveiki situacija yra tokia: gyvenu norvegijoje dabar nusipirkau Avensi norvegiska 2011.03.10 automobilyje dar yra pratesta garantija iki 160 tukst,vaziuojant i LT kart nuo karto isijungia air bag lempute,siandien nuvaziuoju i autotoja,kad paziuretu nes visgi garantine auto ir jie man pareiskia,kad visu pirma as turiu sumoket 250 lt uz patikrinima ar jai is tikruju galioja ir dar sumoket uz diagnostika,detales ir ju pakeitima,bet pasake "JEIGU" atras,kad pas mane yra garantija tai tipo grazins pinigus.Gal kas susidure su tuo nes kur tik skaitau visur raso,kad garantija galioja visoj europoi ir nera apie jokius papildomus mokescius parasyta
ka reiskia atras jeigu yra garantija,arba yra arba ne.jeigu garantiniam parasyta kad galioja europos sajungoje be papildomu salygu tai nematau kodel turetu imti pinigus uz patikra ir pan.ir ka reiskia grazins veliau? tegu tikrina per kompa,is kur tos kosmines kainos del to kad i duomenu baze pazet?sudu malunai pas mus dirba o ne atstovai..
kviesk vyriausia ar kas ten pas jos ir kalbek su juo o ne su priemejais

Venza

Norvegija nera Europos sajungos nare ir jeigu parasyta,kad galioja tik ES ,tai gali ir negaliot.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

vitiok

Citata iš: Venza Įrašytas Sausis 25, 2014, 18:13:35 PM
Norvegija nera Europos sajungos nare ir jeigu parasyta,kad galioja tik ES ,tai gali ir negaliot.
vo cia tai bajeris :D  skaityk kas parasyta tada garantiniam ir varyk i norvegija remontuotis atgal :)

Bemsas

Kur galioja ,,Toyota Extracare" pratęstoji garantija?
,,Toyota Extracare" garantijos sąlygos galioja
šiose šalyse: Airijoje, Andoroje, Austrijoje, Belgijoje, Bosnijoje ir Hercegovinoje,
Bulgarijoje, Čekijoje, Danijoje, Didžiojoje Britanijoje, Estijoje, Gibraltare, Graikijoje,
Islandijoje, Ispanijoje, Italijoje, Juodkalnijoje, Kipre, Kroatijoje, Latvijoje, Lenkijoje,
Lichtenšteine, Lietuvoje, Liuksemburge, Makedonijoje, Maltoje, Monake, Norvegijoje,
Olandijoje, Portugalijoje, Prancūzijoje, Rumunijoje, San Marine, Serbijoje,
Slovakijoje, Slovėnijoje, Suomijoje, Švedijoje, Šveicarijoje, Turkijoje (Europos dalyje),
Vengrijoje, Vokietijoje.

Jei LT garantija galioja Norgei, tai turetu ir atvirksciai buti.

vitiok

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 25, 2014, 18:23:18 PM
Kur galioja ,,Toyota Extracare" pratęstoji garantija?
,,Toyota Extracare" garantijos sąlygos galioja
šiose šalyse: Airijoje, Andoroje, Austrijoje, Belgijoje, Bosnijoje ir Hercegovinoje,
Bulgarijoje, Čekijoje, Danijoje, Didžiojoje Britanijoje, Estijoje, Gibraltare, Graikijoje,
Islandijoje, Ispanijoje, Italijoje, Juodkalnijoje, Kipre, Kroatijoje, Latvijoje, Lenkijoje,
Lichtenšteine, Lietuvoje, Liuksemburge, Makedonijoje, Maltoje, Monake, Norvegijoje,
Olandijoje, Portugalijoje, Prancūzijoje, Rumunijoje, San Marine, Serbijoje,
Slovakijoje, Slovėnijoje, Suomijoje, Švedijoje, Šveicarijoje, Turkijoje (Europos dalyje),
Vengrijoje, Vokietijoje.

Jei LT garantija galioja Norgei, tai turetu ir atvirksciai buti.
a kiek aplamai toyota duoda garantija paprastai?

JGaris

Siaip man cia pirma masina su garantija,ir pas mane galioja normali garantija nes dar tik 57000 prabegus paskutini aptarnavimas buvo prie 45 tukst norvegijoj as ja pirkau su 52 tuks,norgei kiek maciau atvaro masina iveda i kompa  ir valio,dauguma pazystamu kas turi garantines varo  i suomija ten gi tapati europos sajunga ir nereikia nieko moket,gal cia lietuvoj nori papildomai bapkiu uzsikalt,bandysiu pirmadieni i vilniaus mototoja ir tokvila paskambint paklaust kiek jie ima uz garantines masinos patikrinima

JGaris

Garantija duoda 100000 arba 3 metai,o pas mane dar kazkokia pratesta tipo 5 metai arba 160000

vitiok

Citata iš: JGaris Įrašytas Sausis 25, 2014, 18:49:16 PM
Garantija duoda 100000 arba 3 metai,o pas mane dar kazkokia pratesta tipo 5 metai arba 160000
as nesuprantu,atvarai masina paduodi popierius ir lai ziuri kas negerai,tu pasakei kad masina is norvegijos tai bl tupas priemejas ir uzsikabino :D

JGaris

Na kai nuvaziavau pas juos tik vienas priemejes tebuvo,as galvoju gal jiems ten kokios problemosissimust babkes uz tas patikras ir toyotos jei. Asina ne ju sali registruota,nes jis man ir sake tipo uz diagnostika ir remonta palikt uzstata nes jei atkas,kad galioja tai tipo grazina,bet kaip cia kazkas rase,kad jie kompose viska mato ar yra garantija ar ne,tai dar uz ta paziureji plest 250 lt truputi ziauroka mano manymu.

JGaris

dar klausimelis del navigacijos pas mane eina su SD korta,tai siandien mototojoj paklausiau sako 900 lt nauji zemelapiai tipo nauja kortele duoda su atnaujintais zemelapiais,tai cia normali kaina ar irgi pamate,kad norgiska masina tai uzlupo kaina,kaip ir su patikrinimo mokesciu

vitiok

Citata iš: JGaris Įrašytas Sausis 25, 2014, 19:03:49 PM
dar klausimelis del navigacijos pas mane eina su SD korta,tai siandien mototojoj paklausiau sako 900 lt nauji zemelapiai tipo nauja kortele duoda su atnaujintais zemelapiais,tai cia normali kaina ar irgi pamate,kad norgiska masina tai uzlupo kaina,kaip ir su patikrinimo mokesciu
kitur neimanoma susirast tu zemelapiu?

JGaris

Nezinau kitur dar neieskojau,kaip tik buvau autotojoj galvoju uzklausiu,bet 900 lt uz navi atnaujinima daugoka.

Vladas55

As kai nupirkau automobili vasaros pradzioi,nuvaziavau i Tokvila pasidomet kiek kainuoja pas juos pakeist tepala,ivede automobilio duomenis i kompa,atspausdino lapa su begale darbu,kaina virs 400lt.,na ir kainos.Nusipirkau pats tepalo,filtra nuvaziavau i serviza kur pries tai taisydavau kita automobili,pakeite uz 20lt

eceris

gali  buti kad garantija kazkas panasaus i draudima. isvaziavus i uzsieni ir susizeidus ar susirgus ten viska mokam patys-tik po to sugrazina cia gryzus draudimas pinigelius. kadangi Norge ne EU narė, gali buti todel ir tenka moketi musiskiams. kitas dalykas-ten ir masinu kaina dviguba nei pas mus, tuo paciu ir sevisas brangesnis-gal todel ta kainu skirtuma ir reikia cia sumoket....bet cia tik mano svarstymai :think: