Reikia info del avensis garantinio

Pradėjo JGaris, Sausis 25, 2014, 18:04:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Ar tu turejai su savimi Toyota Extracare knygele? Be jos gali ir nepriimti garantiniam remontui pas kita dileri, kur anksciau nebuvai.
As sau galvojau pasidaryti pratesta garantija, bet man salygos nepatiko. Nes reikejo pirma pas dyleri atlikti PILNA automobilio patikra. Po to VISUS aptarnavimus daryti tik pas DYLERI. Ir uz 2 metus garantijos be ridos apribojimo sumoketi 1700lt.

sivra

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Sausis 25, 2014, 19:55:30 PM
As kai nupirkau automobili vasaros pradzioi,nuvaziavau i Tokvila pasidomet kiek kainuoja pas juos pakeist tepala,ivede automobilio duomenis i kompa,atspausdino lapa su begale darbu,kaina virs 400lt.,na ir kainos.Nusipirkau pats tepalo,filtra nuvaziavau i serviza kur pries tai taisydavau kita automobili,pakeite uz 20lt
Tai dabar papasakok kas tau kainavo N E T 20lt ; pigiausia baltarusiška variklio alyva 5l LT tinkanti BELARUS traktoriams kainuoja apie 30lt, tepalo filtras pagamintas Širvintu raj. 16lt, tarpine po tepalo išleidimo kamščiu 2lt. Belieka darbas. Visi garaželiai už alyvos keitima ima 20lt. Vat ir visa matematika. Tokvila gi suprantu pasiule jums TECHNINI APTARNAVIMA. Kuo tai skiriasi nuo alyvos keitimo galiu asmeniškai paaiškinti. P.S pačiam aišku NORGEI už1val darbo 20eur negeda imt, o jau LT 20lt tai kosminiai pinigai?  900lt už navi pas dileri yra normali kaina. OSLE beje kaina 300eur +1 val darbo(Norejo pigiai prasisukt). Nori pigiau i PM. Taip kad nieks taves čia Lietuvoje neapgaudineja. 
Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.

Venza

Citata iš: sivra Įrašytas Sausis 25, 2014, 22:19:42 PM
Tai dabar papasakok kas tau kainavo N E T 20lt ; pigiausia baltarusiška variklio alyva 5l LT tinkanti BELARUS traktoriams kainuoja apie 30lt, tepalo filtras pagamintas Širvintu raj. 16lt, tarpine po tepalo išleidimo kamščiu 2lt. Belieka darbas. Visi garaželiai už alyvos keitima ima 20lt. Vat ir visa matematika. Tokvila gi suprantu pasiule jums TECHNINI APTARNAVIMA. Kuo tai skiriasi nuo alyvos keitimo galiu asmeniškai paaiškinti. P.S pačiam aišku NORGEI už1val darbo 20eur negeda imt, o jau LT 20lt tai kosminiai pinigai?  900lt už navi pas dileri yra normali kaina. OSLE beje kaina 300eur +1 val darbo(Norejo pigiai prasisukt). Nori pigiau i PM. Taip kad nieks taves čia Lietuvoje neapgaudineja. 
Cia suplakei i kruva du forumiecius,vienas kalbejo apie garantini aptarnavima,o kitas apie tepalu keitima pas dyleri.Atidziau skaityk  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

sivra

Citata iš: JGaris Įrašytas Sausis 25, 2014, 18:04:12 PM
Sveiki situacija yra tokia: gyvenu norvegijoje dabar nusipirkau Avensi norvegiska 2011.03.10 automobilyje dar yra pratesta garantija iki 160 tukst,vaziuojant i LT kart nuo karto isijungia air bag lempute,siandien nuvaziuoju i autotoja,kad paziuretu nes visgi garantine auto ir jie man pareiskia,kad visu pirma as turiu sumoket 250 lt uz patikrinima ar jai is tikruju galioja ir dar sumoket uz diagnostika,detales ir ju pakeitima,bet pasake "JEIGU" atras,kad pas mane yra garantija tai tipo grazins pinigus.Gal kas susidure su tuo nes kur tik skaitau visur raso,kad garantija galioja visoj europoi ir nera apie jokius papildomus mokescius parasyta
Knygele garantine bent jau atsivrtes ar buvai? Yra punktas kada ir kur garantija negalioja. Jei auto parduota 2011.03 jai dar galioja gamikline garantija. deja užtenka užtesti TECHNINIO APTARNAVIMO laika 999km arba 1 men, ir mielieji viso gero. Kitas variantas kai auto yra ne Baltijos šaliu rinkos, del garantijos patvirtinimo reikalinga užklausimas. tai užtrunka iki 2sav.

Bemsas

Citata iš: sivra Įrašytas Sausis 25, 2014, 22:31:19 PM
Knygele garantine bent jau atsivrtes ar buvai? Yra punktas kada ir kur garantija negalioja. Jei auto parduota 2011.03 jai dar galioja gamikline garantija. deja užtenka užtesti TECHNINIO APTARNAVIMO laika 999km arba 1 men, ir mielieji viso gero. Kitas variantas kai auto yra ne Baltijos šaliu rinkos, del garantijos patvirtinimo reikalinga užklausimas. tai užtrunka iki 2sav.

Gamykline garantija negalioja, jei rida virs 100.000km, nors masina parduota ir pries metus nauja :)

sivra

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 25, 2014, 22:34:22 PM
Gamykline garantija negalioja, jei rida virs 100.000km, nors masina parduota ir pries metus nauja :)
Šito poste aš nematau.

eceris

Citata iš: sivra Įrašytas Sausis 25, 2014, 22:43:23 PM
Šito poste aš nematau.
net as tai zinau, nors naujos auto nepirkau-100k arba 3 metai

Bemsas

Citata iš: sivra Įrašytas Sausis 25, 2014, 22:43:23 PM
Šito poste aš nematau.

Citata iš: JGaris Įrašytas Sausis 25, 2014, 18:49:16 PM
Garantija duoda 100000 arba 3 metai,o pas mane dar kazkokia pratesta tipo 5 metai arba 160000

Dabar matai?

kiaules galva

Mano T27 yra 2011.03.31 ir turi 5 metu arba 100000 myliu garantija. Man nereikejo nieko pratesineti. Tiesiog garantija Toyota UK suteikiama 5 metam arba 100000 myliu. Del lietuviu noro papildomai uzdirbti, tiesiog susitvarkyk auto grizes i Norvegija.

Bemsas

Tai kad paziurejau ir Norgei tas pats. 5 metai arba 160.000km standartine garantija. Prancuzija, Belgija, Lietuva 3m/100.000km arba uz pinigus pratesta.

JGaris

Kaip sivra raso,kad del navigacijos norejau sutaupyt,nu nezinau dabar internete radau uz 160 lt  nauja 4GB SD kortele su atnaujintais zemelapiais,tai nezinau kuom reik but,kad pirkt uz 900 lt

Saulius SSS

Citata iš: JGaris Įrašytas Sausis 27, 2014, 16:04:10 PM
Kaip sivra raso,kad del navigacijos norejau sutaupyt,nu nezinau dabar internete radau uz 160 lt  nauja 4GB SD kortele su atnaujintais zemelapiais,tai nezinau kuom reik but,kad pirkt uz 900 lt
Nukrypimas nuo temos:
Tiesiog reikia buti "Pilietisku" ir nepirkti piratiskos produkcijos. Juk tu sumokesi "vagims" 160 lt ir nuskriausi lietuvos pasalpu gavejus. Cia as kalbu ne savo mintis. Tiesiog kazkada buvo uzvirusi ziauri diskusija del lievo kuro. Tai lieva kortele galima prilyginti lievam kurui. Juk mokesciai nesumokami nuo 900 lt labai dideli.
P.S. as prisipazinsiu,kad daryciau lygiai ta pati-rinkciausi pigesni varianta. Kad ir kaip reiktu raudonuot is gedos.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

vitiok

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Sausis 27, 2014, 18:35:02 PM
Nukrypimas nuo temos:
Tiesiog reikia buti "Pilietisku" ir nepirkti piratiskos produkcijos. Juk tu sumokesi "vagims" 160 lt ir nuskriausi lietuvos pasalpu gavejus. Cia as kalbu ne savo mintis. Tiesiog kazkada buvo uzvirusi ziauri diskusija del lievo kuro. Tai lieva kortele galima prilyginti lievam kurui. Juk mokesciai nesumokami nuo 900 lt labai dideli.
P.S. as prisipazinsiu,kad daryciau lygiai ta pati-rinkciausi pigesni varianta. Kad ir kaip reiktu raudonuot is gedos.

atskira tema galima ilgai diskutuot apie tai,isivaizduoju kaip ilgai :)

JGaris

Del Navigacijos,tai nezinau piratine ji ar ne,bet jei piratine tai kodel tu piratu nieks negaudo nes jie turi internetini puslapi,jame nurodyti visi kodai (moketojo,Pvm) ir atnaujina ne  tik toyotom,bet visoms markems,firma euroneta,gal kas susidure su jais?

ToyotaClubUser

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Sausis 25, 2014, 19:55:30 PM
As kai nupirkau automobili vasaros pradzioi,nuvaziavau i Tokvila pasidomet kiek kainuoja pas juos pakeist tepala,ivede automobilio duomenis i kompa,atspausdino lapa su begale darbu,kaina virs 400lt.,na ir kainos.Nusipirkau pats tepalo,filtra nuvaziavau i serviza kur pries tai taisydavau kita automobili,pakeite uz 20lt
Auto naujas? Jei taip, tai kažką meluoji. Periodinė auto apžiūra kas 15 tūkst km arba kas metus (kas pirma sueina) ir pakeičia tau tuos tepalus, jei reikia. Man darė pirmą aptarnavimą - ~270Lt (yra puslapyje kainynas) viskas kainavo.
Nesuprantama, kaip galima nusipirkti auto už 70tūkst lt, o po to verkti dėl tepalo pakeitimo kainų....