Temperaturos rodykle.

Pradėjo Zuijkisant, Sausis 28, 2014, 16:29:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rober

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Sausis 28, 2014, 23:36:25 PM
Jus visiskai teisus!  :) Deja Rober nelabai prie bajerio. Jis tik mus mustruoja... :)
Beja, Rober  cia ne ALYVOS temperatura,o ausinimo skyscio. Darbine ausinimo skyscio temperatura svyruoja tarp 82 iki apie 90 laipsniu pagal Celsiju. O alyvos darbine temperatura lygtai apie 180 + -. ;.
Taip, Sauliau, tu teisus, aš neteisus. Temperatūros daviklis matuoja ne alyvos temperatūrą :)
Tačiau nesutinku, kad aš jus kaip nors muštruoju. Aš tik kartais, kai jau nebegaliu ištverti, kukliai pastebiu, kad taip rašyti nederėtų... :)

vitiok

Citata iš: Rober Įrašytas Sausis 29, 2014, 08:48:13 AM
Taip, Sauliau, tu teisus, aš neteisus. Temperatūros daviklis matuoja ne alyvos temperatūrą :)
Tačiau nesutinku, kad aš jus kaip nors muštruoju. Aš tik kartais, kai jau nebegaliu ištverti, kukliai pastebiu, kad taip rašyti nederėtų... :)
as nors rusu mokykloje is lietuviu 5 (5 balu sistemoje) turejau bet gramatikos taip ir neismokau iki siol kaip rasyt taisyklingai,dovanok rober   :bow: 
sorry kad nuo temos nuklydau

egariukas1

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Sausis 28, 2014, 23:36:25 PM
Jus visiskai teisus!  :) Deja Rober nelabai prie bajerio. Jis tik mus mustruoja... :)
Beja, Rober  cia ne ALYVOS temperatura,o ausinimo skyscio. Darbine ausinimo skyscio temperatura svyruoja tarp 82 iki apie 90 laipsniu pagal Celsiju. O alyvos darbine temperatura lygtai apie 180 + -. ;.

Bent jau audi senese kai budavo tepalo temperaturos dacikas,tai 180 jau virsutine riba.Net nepamenu,kiek rodydavo,bet ne ka daugiau uz antifryzo temperatura

kapsis

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Sausis 29, 2014, 16:45:59 PM
Bent jau audi senese kai budavo tepalo temperaturos dacikas,tai 180 jau virsutine riba.Net nepamenu,kiek rodydavo,bet ne ka daugiau uz antifryzo temperatura
turejau as pries desimti meteliu audine simtine su pina panele ir  tepalo temperaturos daciku, tai kiek pamenu apie 130-150 laipsniu  budavo trasoj, kada varai ant sukiu patoviai,  o siaip mieste graziai  vazinejant atrodo apie 90-100 ir  budavo....

Raiforas

Ir ziema ir vasara kai uzkaista variklis rodykle stovi siek tiek per puse padalos zemiau vidurio.

EvaldasL

Pataisykit mane, jei klystu, bet temperatura priklauso nuo to, prie kokios temperaturos termostatas atsidaro? Dyzeliams darbine temperatura 83 laipsn. man atrodo. Tai bent pas mane panasiai tiek ir rodo - siek tiek zemiau nei per viduri. Kazkada per telefona diagnostika buvau pasijunges, tai temperatura kazkas apie 83 laipsnius ir buvo.