Avensis Verso D4D 85kW Cruise control

Pradėjo Aivaras72, Sausis 25, 2014, 21:04:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

Paul

O gal  zinoti  kur nors ne prie vairo gal eina  kur pajungti?   

MindaugasB

Citata iš: Paul Įrašytas Birželis 09, 2014, 14:14:37 PM

Ne.

Nebent turi daug pinigu ir neturi kur ju deti, tada viskas imanoma.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Paul

Kam reikia  skaiciuoti  svetimus pinigus? As paklausiau   Nuomones  ar galima  kitur pajungti  ar ka keisti  nera svarbu  kiek tai kainuos

MindaugasB

:-]  kiek esi pasiryzes sumoketi uz autopiloto istatyma i tavo masina? :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Citata iš: Paul Įrašytas Birželis 09, 2014, 14:14:37 PM

Prie masinos kompo reikia pajungti. Jei nera pravodkes - tempi laidus iki kompo nuo vairo. Galbut keiti vairo spirale.

Paul

Aciu  bensai.gal zinai tiksliai prie kurio laido kompo reikia  jungti? Spirale  cia  tas  daigtas kur  po  vairu tie  laidai?

Bemsas

Pradziai paziurek, ar yra sankabos pedalo davikliai, ar stabdziu daviklis stovi 4 kontaktu. Kokius laidus jungti tiksliai nepasakysiu taip, reikia ziureti shema

Paul

Yra  daviklis  ir ant  sankabos. Ant stabdzio 4  laidai

Paul

Spidometre  nera  tokios  lemputes kaip cruise  control

Awriuxx

Gal yra turinčių avensio verso D4d variklio (1CD - FTV) ECU schemą, kur būtų sužymėtos kontaktų reikšmės? (ECU nr 89661 - 44300) Idomu būtų pasižiūrėt kurių laidų trūksta, kad cruis control pasijungt

Paul

Gal  kas zino  Toyota avensis  verso  2002 metu kur   cruise  control  lempute  yra  ar  isvis  ji  yra nes  nerandu   nusipirkti  spidometro  kur  butu   su  lempute o  esu  mates   2001 metu  kad kai  kurie  turejo autopilotus.

Awriuxx

Citata iš: Paul Įrašytas Birželis 11, 2014, 23:35:53 PM
Gal  kas zino  Toyota avensis  verso  2002 metu kur   cruise  control  lempute  yra  ar  isvis  ji  yra nes  nerandu   nusipirkti  spidometro  kur  butu   su  lempute o  esu  mates   2001 metu  kad kai  kurie  turejo autopilotus.

Nėra lemputės. Skydelį kažkada buvau išsiėmęs, ko ten tik nėra, net 4 WD yra bet cruis simbolio - ne. Aš Avensio verso su gamykliniu autopilotu neesu matęs, net internete neradau. Nusipirkit iš ebay rankenėlę su lempute, mačiau yra tokių.

Toshis

Citata iš: Awriuxx Įrašytas Birželis 11, 2014, 23:53:58 PM
Nėra lemputės. Skydelį kažkada buvau išsiėmęs, ko ten tik nėra, net 4 WD yra bet cruis simbolio - ne. Aš Avensio verso su gamykliniu autopilotu neesu matęs, net internete neradau. Nusipirkit iš ebay rankenėlę su lempute, mačiau yra tokių.
O sitam trecia rankenele kam?
http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-avensis-verso-2-0-l-vienaturis-2003-dyzelinas-3626774.html
cia irgi kazkas panasaus http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-avensis-verso-2-0-l-vienaturis-2003-dyzelinas-3355335.html ir cia http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-avensis-verso-2-0-l-vienaturis-2004-dyzelinas-3617139.html

vitiok

man ir idomu kam ta lenkta rankenele tokia