Corolla verso 2006 DPF filtro atjungimas

Pradėjo Tunaitis, Sausis 27, 2014, 20:57:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

bimas

tokiu budu turetu buti nereikalingi,nei slegio,nei temperaturinis davikliai

vainius

Jie ir nereikalingi, kadangi nėra problemos- pačio filtro, logiška ar ne :-]

bimas

dpf filtro pasalinimas poste Vibogd rase ,kad jam negalejo isprogramuoti,turejo deti emuletoriu,tai kaip cia suprasti

vainius

Neradau as to posto, tad negaliu pakomentuoti. Pas mane Toyota Corolla Verso 2006 m. D-Cat. Šitam modeliui išprogramuoja, nečipsuoja-100 procentų. Dėl kitų toyota modelių nežinau, gal ir deda į kitus emuliatoriu jei neina išprogramuoti.

augisz

Pas mane 2007m. 2.2 d4d. Rida 235 tukst. ir vis dar yra tas DPF. Ispjaut neplanuoju kol neuzsidegs lempute. Tik niekaip konkreciai negaliu surast tokio dalyko kaip suzinoti kada turbinai jau ateina galas :D Pirmoji dyzeline auto tai nezinau, o toyotoj buvau tai pasake, kad jom paprastai nieko nenutinka kaip ir grandinei, kuri nekeiciama kaip jie sake.  :think:

MindaugasB

Turbina tiketina greiciau susideves nei grandine. Ūkimas/ūbavimas atsiranda, tepalus leidzia i isiurbimo sistema. Rasnosa gali pagauti ir buti panasiai:
! No longer available
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Tokiu atveju reikia neisisgasti, o uzkimsti oro paemina. Masina uzges.

MindaugasB

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 16, 2015, 11:35:20 AM
Tokiu atveju reikia neisisgasti, o uzkimsti oro paemina. Masina uzges.

Ir kiek man sake, tai varikliui nieko bloga per daug ir nenutinka. Teisingai? Turbina aisku reikia remontuoti :)
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Lapkritis 16, 2015, 11:37:59 AM
Ir kiek man sake, tai varikliui nieko bloga per daug ir nenutinka. Teisingai? Turbina aisku reikia remontuoti :)

Jei pats uzgesinsi motorta, tai tik turbina reikes taisyti. O jei pats motoras uzgesta, tada reikia daryti viska (y)

MindaugasB

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 16, 2015, 12:13:25 PM
Jei pats uzgesinsi motorta, tai tik turbina reikes taisyti. O jei pats motoras uzgesta, tada reikia daryti viska (y)

Na taip, ta ir turejau galvoje, kad uzgesinus paciam varikli, jam nieko blogo nenutinka.

Venza

Man labiausiai patiko filmuke,kad ir uzsienyje su BMW vazineja tokie pat valkatos kaip ir pas mus.Atvaziavo,numete skersai ten kur sustot draudziama ir nuejo   :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...