Temperaturos rodykle.

Pradėjo Zuijkisant, Sausis 28, 2014, 16:29:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

Zuijkisant

Sveiki
Norejua paklausti
Ar pas jumis kai variklis pilnai pasyla rodykle siuo metu laikosi lygiai er viduri ar siektiek zemiau.
Nes turiu avensi nesenai tai nezinau ar zia gerai ar termostatas sugedes.

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Rober

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Sausis 28, 2014, 17:27:05 PM
Kur yra Rober ?
Aš čia  :)
Mano tojota alyvos temperatūros rodyklės neturi. Yra tik lemputės, kai variklis šaltas, dega mėlyna, kai temperatūra normali - niekas nedega. Manau, kad, jeigu jeigu variklis perkaistų - užsidegtų raudona lemputė (taip dar nebuvo).
Kolegai patarčiau pažiūrėti kokią temperatūrą ta rodyklė rodo. Jeigu temperatūra yra apie 80-90 laipsnių pagal Celsijų, tai viskas gerai, o jeigu tesiekia kokius 50-60 laipsnių, tai - termostatas neužsidaro.

Bemsas

Citata iš: Rober Įrašytas Sausis 28, 2014, 18:01:18 PM
Mano tojota alyvos temperatūros rodyklės neturi. Yra tik lemputės, kai variklis šaltas, dega mėlyna, kai temperatūra normali - niekas nedega. Manau, kad, jeigu jeigu variklis perkaistų - užsidegtų raudona lemputė (taip dar nebuvo).
Kolegai patarčiau pažiūrėti kokią temperatūrą ta rodyklė rodo. Jeigu temperatūra yra apie 80-90 laipsnių pagal Celsijų, tai viskas gerai, o jeigu tesiekia kokius 50-60 laipsnių, tai - termostatas neužsidaro.

Rober, zodis tojota rasosi taip: TOYOTA  :goodboy:   ff

vitiok

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 28, 2014, 18:13:30 PM

Rober, zodis tojota rasosi taip: TOYOTA  :goodboy:   ff
rober turi savo nuomone siuo atzvilgiu :)

Cardio

Pas mane irgi per padala zemiau

egariukas1

Trasoj normaliu greiciu,90-100 km/h turi buti per viduri.Vaziuojant leciau nukrenta.

Toshis

Rober, kokia pas tave ten lempute kas per toyota? Tai ka dar su lemputem buvo AvensisII veitoje rodykles?

eceris

Citata iš: Toshis Įrašytas Sausis 28, 2014, 21:58:25 PM
Rober, kokia pas tave ten lempute kas per toyota? Tai ka dar su lemputem buvo AvensisII veitoje rodykles?
ir avensis verso 2003 lempute

Toshis

Tema parasyta tai AvensisII ne avensis verso :V

kalava

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Sausis 28, 2014, 17:27:05 PM
Kur yra Rober ?
Citata iš: Rober Įrašytas Sausis 28, 2014, 18:01:18 PM

Na, manau kolega "Saulius SSS" turejo omeny  lietuvybes prievaizdo Rober reakcija i pirmo posto "teisinga rashliava", o ne termostato veikimo paaiskinima ;-)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Saulius SSS

Citata iš: kalava Įrašytas Sausis 28, 2014, 22:39:13 PM
Na, manau kolega "Saulius SSS" turejo omeny  lietuvybes prievaizdo Rober reakcija i pirmo posto "teisinga rashliava", o ne termostato veikimo paaiskinima ;-)
Jus visiskai teisus!  :) Deja Rober nelabai prie bajerio. Jis tik mus mustruoja... :)
Beja, Rober  cia ne ALYVOS temperatura,o ausinimo skyscio. Darbine ausinimo skyscio temperatura svyruoja tarp 82 iki apie 90 laipsniu pagal Celsiju. O alyvos darbine temperatura lygtai apie 180 + -. ;.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Bemsas

Nuo Rober visada gaunam teisingos rasysenos pamoku (y)

Angelinio

pas mane visada per viena padala zemiau

katana7

Pas mane taip pat per vieną padalą žemiau vidurio.