Mažos apsukos, prie sankryžos jauciasi vibracija

Pradėjo Algirdasas, Gegužė 25, 2009, 21:51:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

pinokis

avocete

GSN77

Sveiki, tas pats ir su mano 2002 m. corolla verso 1.6 - apsukos laikosi ties 600-700, o jeigu įjungtas kondikas, tai drebėjimas juntamas. Mane tai irgi erzina, bet kalbėjausi žmogumi, kurių vienas specializuojasi toyota remonte, sakė, kad čia viskas tvarkoje. Vis dėlto jeigu užknis - tereikia vieną varžtelį pasukioti ir apsukas galima lengvai padidinti. Tik klausimas ar to reikia  

avocete

Tai kad nėra jokių varžtelių. Sako viskas užprogramuota.. :(

GSN77

nu kad nežinau - pas mane viskas aiškiai ir paprastai, net pats nustebau

avocete

zally

Variklis su gazo trosu turbut.:p Gamintas iki 2004 06 men.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

avocete

GSN77

nu jo mano gulbė 2002 metų - čia visas ir žavumas, kad pats dar šį tą gali padaryti :)

avocete

buvau servise dėl tos vibracijos, pravažiavo sakė tvarkinga mašina neieškok subinėj smegenų :D

GSN77

to dalbara: na atsakymas grubus, bet kol masina negesta, manau, kad problemos nera, galima pries starta truputi gazo duoti, tada sankaba ir pirmyn. toyotos šauna į priekį tikrai neblogai, tik su stabdžiais prasčiau. čia sitroenui lygių nėra

avocete

Na taip nesakė aš gal kiek perfrazavau...
Kol kas važinėsiu taip, tikekimės situacija nepablogės

GSN77

avocete

zalias1

Kaip pasukti ta varzta? Radau youtubej kaip su sesiakampiu ir raktu suka, atsidarau kapota, net pas mane jis neturi nei sesiakampiam galvutes, visai jokios. Strypelis su sriegiu ir tiek. Kaip ji pasukti gal turit minciu?