Toyota Corolla Verso: pirkimo gidas

Pradėjo Niurkt, Sausis 29, 2014, 14:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Sakau gi nezinau jo gyvenimo istorijos mintinai. Gal jis pats is varenos :)
Paziurejau TA istorija jo Avensio ir Vilniuje nebuves.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Ralfas

Vilniuje jauciu pabezdejus i slanga 0 nerodytu :D

tevas

Skelbime prie skilties spalva turejo buti: "ivairiaspalve". O kaina turbut su zemes sklypu, salia kurio foto daryta  :D

Ralfas

Perkant sakytu, kad nedauzta :)

Ralfas

Man turbut geriausia corollos verso spalva :)  Bet kaina uz 2007m su 170k km prabegu tai nemenka sakyciau uzvanota :)
http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-2-2-l-vienaturis-2007-dyzelinas-3479022.html

muncis

Citata iš: Ralfas Įrašytas Kovas 18, 2014, 07:29:08 AM
Man turbut geriausia corollos verso spalva :)  Bet kaina uz 2007m su 170k km prabegu tai nemenka sakyciau uzvanota :)
http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-2-2-l-vienaturis-2007-dyzelinas-3479022.html

Man vaidenasi ar penktoje nuotraukoje atsiklijavusi duru apdaila ties rankos vieta, kazkoks guzas issokes..
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

Toshis

Citata iš: muncis Įrašytas Kovas 18, 2014, 09:29:55 AM
Man vaidenasi ar penktoje nuotraukoje atsiklijavusi duru apdaila ties rankos vieta, kazkoks guzas issokes..
Yra issokes, plius nei gale nei priekyje kameru nera ,kaina tikrai didoka

Ralfas

pas mane irgi toj pacioj vietoj oda biski atsokus, bet cia sakyciau toyotos gamybos brokas, nes matomai nebuvo priklijuota normaliai ar kaip ten ta vieta tvirtinasi :)

Niurkt

Gal nelabai į temą bet pamačiau pirmą Taxi Corolla Verso  :D Įdomu kiek jau pramynęs miesto gatvėm su ta mašina, jei kada teks proga įsėst, reiks paklausinėt kaip sekasi eksplotuot  :D Iš dalies tai rodo mašinos patikimumą, juk taxai trigubai daugiau prasuka km nei paprasti mirtingieji  :-]
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

Gmc

Citata iš: Niurkt Įrašytas Kovas 26, 2014, 13:46:50 PM
Gal nelabai į temą bet pamačiau pirmą Taxi Corolla Verso  :D Įdomu kiek jau pramynęs miesto gatvėm su ta mašina, jei kada teks proga įsėst, reiks paklausinėt kaip sekasi eksplotuot  :D Iš dalies tai rodo mašinos patikimumą, juk taxai trigubai daugiau prasuka km nei paprasti mirtingieji  :-]
Reiskia patikimiausi Passat ir mersai :D
Beje Taxi Prius ir Auris vaziuoja be problemu. Aisku jos kolkas naujos, bet nemanau, kad problemu kils :)

Bemsas

Kalbejau su taksistais, kur smart taxi naujom masinom vazineja. I menesi padaro vidutiniskai 10.000km (y) . Masinos  paimtos 4 metams

Gmc

Citata iš: Bemsas Įrašytas Kovas 26, 2014, 14:37:29 PM
Kalbejau su taksistais, kur smart taxi naujom masinom vazineja. I menesi padaro vidutiniskai 10.000km (y) . Masinos  paimtos 4 metams
Realiai jokiu bedu su jom nera, lemputes tik keicia :)
Beje kazkada rase apie Prius su kuriuo taksistas 1mln km isuko be problemu. Aisku cia ne LT, bet koks skirtumas :)

Ivo9

Klausimas: ar 7-vietės Corollos Verso galinės sėdynės išsiima visiškai? Jei taip, manau, kad ta tuščia vieta labiau pasitarnautų kaip papildoma daiktadėžė .

Bemsas

Citata iš: Ivo9 Įrašytas Kovas 27, 2014, 13:48:07 PM
Klausimas: ar 7-vietės Corollos Verso galinės sėdynės išsiima visiškai? Jei taip, manau, kad ta tuščia vieta labiau pasitarnautų kaip papildoma daiktadėžė .

Isimti galima viska, seip lengvai jos nenuimamos. Jei nuimsi sedynes, tai  reikes nuo 5 vietes bagazines dugna deti.