Toyota Corolla Verso: pirkimo gidas

Pradėjo Niurkt, Sausis 29, 2014, 14:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

tevas

sako, kad radiatoriai sveiki, ir jei ne dauzimas, masina tvarkinga, su TUV, serviso knyga, 2 savininku, vaziuosiu paziureti uz 2 val. I LT kaina butu su atvezimu 4400eur.

Ivo9

Bemsas, gal galėtum užmesti savo patyrusias akis į šiuos variantus. Parinkau skirtingas kainų kategorijas. Koks procesas ir ar apskritai įmanoma per Tokvila, Mototoja etc. sužinoti aptarnavimus pagal VIN'us? Iš anksto ačiū.

1. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/toyota-corolla-verso-2-2-d-4d-2-hand-diedorf/192869968.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=40&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&maxPrice=10001&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&maxMileage=200000

2. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/toyota-corolla-verso-2-2-d-4d-hamburg/193188584.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=40&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&maxPrice=10001&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&maxMileage=200000

3. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/toyota-corolla-verso-1-hand-8-fach-bereift-n%C3%B6rten-hardenberg/189291611.html?lang=de&pageNumber=3&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=40&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&maxPrice=10001&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&maxMileage=200000

Ralfas

Paskutinė bent jau man atrodo patraukliausiai :)

Niurkt

Aš turbūt pirmiausiai prie ridų prikibčiau  :) Visos įtartinos
Pirma tai tikrai sukta bus, nors įtariu kad visos  :D
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

Ivo9

Ačiū už komentarus. Man trečias variantas taip pat labiausiai imponuojantis, tačiau 83K km rida manau juokinga. Aišku, jei imtis šio varianto rimtai reiktų su VIN žingsniuoti į Tokvilą ar Mototoją. AR dyleriai taip lengvai sako istoriją, ar reikia sumokėti ar kaip? Kas esate susidūrę?

MindaugasB

Citata iš: Ivo9 Įrašytas Balandis 23, 2014, 16:00:28 PM
Ačiū už komentarus. Man trečias variantas taip pat labiausiai imponuojantis, tačiau 83K km rida manau juokinga. Aišku, jei imtis šio varianto rimtai reiktų su VIN žingsniuoti į Tokvilą ar Mototoją. AR dyleriai taip lengvai sako istoriją, ar reikia sumokėti ar kaip? Kas esate susidūrę?

Susimoki 13lt kazkada buvo pries du metus. Tai nenubiednesi daug. O pasakys, jeigu irasu bus. Jeigu nebus, tai nieko ir nesuzinosi :) Siaip as meginciu pas abu pasiteirauti. Man kazkada Tokvilos vadybininkas patingejo vienu klausimu padeti, o Mototoja pasieme tel. nr. ir perskambino kita diena su tikslia info apie detales, kainas ir t.t. Poto kitakart su garantinem lemputem. Tokvila vel nepakeite, Mototoja be problemu. Nors servisa vaziuoju i Tokvila daryti. Arciau namu :D

P.S. O tos trecios masinos, priekyje parktronikai yra, ar man ten vaidenasi kad tik po viena ant kozno kampo uzdeta?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Ralfas

Ivo9> as savo is Belgijos Toyota centro nupirkau su 47000km rida, taip, kad negarantuok, kad ten bus suktos. Jeigu parduoda kazkoks vokiestis asmeniskai, kaip asmuo, o ne firma ar pan, tai didesne tikimybe, kad rida bus tikra, negu kad sukta :)

Ivo9

Na ta prasme norėtųsi tikėti,kad tai reali rida. Manau per rytojų ir poryt sulakstysiu iki Mototojos dėl istorijos.

MindaugasB> ne vieną variantą esu matęs su priekiniais kampiniais parktronikais. Tai manau buvo kažkokia komplektacijos forma ar panašiai...

Bemsas

Citata iš: Ralfas Įrašytas Balandis 23, 2014, 15:08:16 PM
Paskutinė bent jau man atrodo patraukliausiai :)

Komplektacija tuscia, nera nei lietaus daviklio, veidrodelio tamsejancio, sildomu sedyniu. Bamperis priekinis VISISKAI nepataikyta spalva. Parktronikai priekiniai stovi patys pigiausi - 2 daviklu. Neaisku kaip salonas nepradegintas, nes matosi rukyta buvo.

MindaugasB

Bemsai, pagal ka tu matai, kad rukyta buvo? :) nu neisrisu niekaip :-]
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Balandis 23, 2014, 19:54:32 PM
Bemsai, pagal ka tu matai, kad rukyta buvo? :) nu neisrisu niekaip :-]

Rukymo paketas yra - pelenine. Standare masina eina be pelenines. Kas ruko, tas perka pelenine uz ~200lt :D Nerukanciam zmogui nereikia pelenines uz 200lt :D

tevas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 23, 2014, 13:36:07 PM
Nera ka ten daryti labai. Blogai kad ir gala reikia daryti, dangtis galinis lenktas ir neaisku kaip nuplese puse bamperio. O priekis tai nebaisu ten. Zibintas, bamperis, gal bakelis apiplovimo. Televizorius tvarkomas, kapotas irgi. Sparna paprasciau gal pakeisti.Neiskau kaip radiatoriai, nes ausinimo radiatoris su plastmasinais sonais, gali skilti.
Man keista, kad nera ratlankiu lietu. Stovi skardiniai ratlankiai su neoriginaliais varztais. Turi buti blizgantys nikelioti.

auto apziureta. Pardavejas babajus, realiai praejus maziausiai 250.000, darbo gerokai daugiau nei atrodo is foto, i gala irgi neblogai gavus, tik foto nesimato, dugnas "garmoske". Gal 2500 eur ir verta, bet uz tiek neatidave  :D

Venza

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 23, 2014, 19:57:02 PM
Rukymo paketas yra - pelenine. Standare masina eina be pelenines. Kas ruko, tas perka pelenine uz ~200lt :D Nerukanciam zmogui nereikia pelenines uz 200lt :D
Aprasyme pazymeta,kad automobilis nerukancio!
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

tevas

Citata iš: Venza Įrašytas Balandis 23, 2014, 20:04:20 PM
Aprasyme pazymeta,kad automobilis nerukancio!

ir dar parasyta, kad uz klaidas, esancias skelbime neatsakome  :)

Venza

Rasyt gali ka nori,bet atsakyt pagal EU istatymus privales  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...