Toyota Corolla Verso: pirkimo gidas

Pradėjo Niurkt, Sausis 29, 2014, 14:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ivo9

Peleninė - panaši kaip gėrimo dėtuvė su dangteliu prie rankinio stabdžio, po porankiais?

Ralfas

Ivo9

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 23, 2014, 20:55:30 PM
jei ieskai nedauztos - ieskok Unfallfrei uzraso.

Jei šita žinutė man, tai kas iš to, jie suremontuoja ir jau pagal juos yra unfallfrei ar aš klystu??? Kai vakar dėl tos sibarinės pasakei,kad priekinio buferio spalva visai nepataikyta, dabar man visų buferių spalvos pradėjo skirtis :) Reikia pailsėti jau...

Ralfas

naujos masinos is salono pirktos plasmasiniu detaliu spalvos irgi biski skiriasi, taip, kad del to nepergyvenk. As savo daziau tai bamperio spalva irgi biski skiriasi nuo kapoto tarkim, bet dazyta buvo tuo paciu dazymu :)

tevas

Citata iš: Ivo9 Įrašytas Balandis 24, 2014, 14:54:06 PM
Jei šita žinutė man, tai kas iš to, jie suremontuoja ir jau pagal juos yra unfallfrei ar aš klystu??? Kai vakar dėl tos sibarinės pasakei,kad priekinio buferio spalva visai nepataikyta, dabar man visų buferių spalvos pradėjo skirtis :) Reikia pailsėti jau...

unfallfrei reiskia remas nepazeistas, braukta ir dazyta gali buti, kad ir 10 kartu  :)

Ivo9

Ką manot apie Toyotas iš Belgijos, t.y. parsivarant iš ten? Girdėjau,kad būna bėdų dėl dokumentų, registracijos numerių. Gal kas yra susidūręs?

Bemsas

Citata iš: Ivo9 Įrašytas Balandis 29, 2014, 08:14:55 AM
Ką manot apie Toyotas iš Belgijos, t.y. parsivarant iš ten? Girdėjau,kad būna bėdų dėl dokumentų, registracijos numerių. Gal kas yra susidūręs?

Jokiu problemu nera. Gal su Danija sumaisei, kur dauguma "krovininiu"?

Ivo9

Ne, tikrai kalbėjau su žmogum, kuris varinėjo iš Belgijos. Nu bet nesvarbu. Dėkui.

Niurkt

Pas mane iš Belgijos yra, nuo tralo ėmiau.
Viskas tvarkinga  :)
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

tevas

Citata iš: Ivo9 Įrašytas Balandis 29, 2014, 08:23:58 AM
Ne, tikrai kalbėjau su žmogum, kuris varinėjo iš Belgijos. Nu bet nesvarbu. Dėkui.

is Belgijos tikrai geru automobiliu teko nupirkti, tik reikia ziureti gerai kas perkama. Tikrai tokios aksiomos nera, kad ten ar ten vienareiksmiskai blogi automobiliai. Yra tik rizikos laipsnis, vienur didesnis, kitur mazesnis, kuris yra sumazinamas gerai pasiruosus "purtyti" ieskoma automobili. Ir Lietuvoj yra geru automobiliu  :)

Ralfas

Pas mane irgi is Belgijos ir no problem :)

tevas

Pirkejai, bukite atsargus!!! pastaruoju metu ypac padaugejo skelbimu, kuriuose automobiliai pateikti uz labai patrauklia kaina ir nera nurodyto telefono numerio. "Pardavejai" labai greitai atsako e-pastu, prisistatydami ivairiausiais asmenims, kurie Vokietijoje negyvena ir visokios kitokios pasakos taip pat sekamos. Corolla Verso yra gan populiarus modelis, todel pastaruju skelbimu taip pat daug. Patarimas: atkreipkite demesi kokiam fone fotografuotas automobilis, daznai matosi rumuniski daugiabuciai arba su "paintu" uzdazyti valstybiniai numeriai :) Neuzkibkit :)

Saulius SSS

Mano sunui buvo atvirkstinis variantas. Is jo norejo pirkti masina. Parase i emaila,sutare kaina praktiskai uz kiek sunus atiduoda uz tiek ir sutare. Pasake,pinigai bus pervesti i paypal saskaita,papildomai perves uz masinos pervezima autoveziu. Tik mes paduosim tuos pinigus atstovui(vairuotojui). Atvaziuos  atstovas ar kas ten ir pasiims masina... Kita diena sulaukem is paypalo emailo,kad pinigai pervesti. Pinigu saskaitoje is tikro nebuvo nei ryt,nei poryt,nei po keliu dienu. Dar parase,kad padare pavedima ir jei nerandi laisko prie visu laisku-pasitikrink slamsto papke. Jis ir buvo slamsto papkeje. Laisko adresas identiskas paypal adresui. Nesiskyre nei viena raide ar taskelis. Laiskas atrode tikroviskas. Nes lyginau su tikrais laiskais is paypalo. Dar klause karta kada gales paimti masina,bet sunelis pasiunte .... tenai ir didieji makleriai dingo taip greit ,kaip ir atsirado.
Jei tik masina pardavinejama emailais,atsiskaitymas per money transfer kompanijas ,tokias ,kaip Wesern union ir pan. Seimininkas isvykes siuo metu i kita sali ir skubiai parduoda,tai yra totali LEMPA. Galbut Lietuvoj tokie dalykai kaip masinos maziau pardavinejamos internetu,bet nupirkti uz pigiai ir skubiai,kol kitas nenupirko nores ne vienas. Yra didele rizika buti isdurtam... Bukit atsargus.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

tevas

Mes su kolegom apie tokius laiskus pranesam is karto administratoriam puslapiu ir nuorodas i policijos epasta. Istrina is karto, uz 10 min vel atsiranda. O klientai pamate kokios kainos, aiskina, va kaip ten pigu kokia gera auto  :) O policija be reakcijos, atsiunte pranesima, kad is Rumunijos deda skelbimus ir perspejo, buti atsargiem.

myk

Sveiki,

planuoju artimiausiu metu įsigyti Corolla Verso. Ryt apžiūrinėsiu šį variantą: http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-1-8-l-vienaturis-2007-benzinas-3580272.html . Gal kas nors turit išankstinių pastebėjimų į ką reiktų atkreipti dėmesį?

Man kilo įtarimas, kaip taip gali būti: serviso knygutėje paskutinis patikrinimas 2011 m. su 101k. rida, o dabar deklaruojama, kad yra tik 104k. rida. Kitas dalykas, variklis skelbime 103kw, o pagal techninius duomenis ( http://www.autotoja.lt/index.php?s_id=156&lang=lt ) galingiausias benzininis yra 95kw.