Toyota Corolla Verso: pirkimo gidas

Pradėjo Niurkt, Sausis 29, 2014, 14:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

guners

Aš tokią pačią turiu. Dėl ridos nžn., aš per 6 metus  sugebėjau prisukti 75000km.
Tai gal ir tikra...
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

arunaskeras

Iš pirmo žvilgsnio graziai atrodo  Nuvaryk i Toyotos centra suzinosi visa istorija del ridos ir aptarnavimu, nes matau knyga yra tai gal bus ir duomenu bazei kas su ja daryta
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

robertas1993

grazi corolla, reik pabandyt pravaziuot ir klausyt ar nebarska pakaba ir ar variklis graziai dirba nepusuodamas :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Laisvidas

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Spalis 29, 2016, 10:22:06 AM
grazi corolla, reik pabandyt pravaziuot ir klausyt ar nebarska pakaba ir ar variklis graziai dirba nepusuodamas :)

Toks jausmas ,kad toyotos vaziuokles remontas labai brangus :D

Danke

O seip parasykit jai nesunku pagrindinius kriterijus i kuriuos reikia atkreipt demesi apziurint auto?

Laisvidas

Vaziuoji i atsotyvybe ir tikrini :) Siaip reik ziuret ar tarpine neprapusta , purkstuku , turbinos , smagracio bukles.

augisz

Vienam ruso video buvo teisingai pasakyta, kad didziausia klaida pirkdami auto daro pirkejai tai varydami tikrint vaziuokles i servisus. Buvo teisus pasirodo :D Koki sarnyra ar sailenbloka, amortika ar sake pasikeist yra gelytes palyginus su prapustom tarpinem, blogais purkstukais ar barskanciom grandinem. Kas is to, kad pakaba ledine, o purkstuku tarpines pradegusios arba kol perki traukia, o nusipirkus dingsta ir girliandos atsiranda. Mano pirkimo atveju tas pats ir buvo, tik ne girliandos ir traukos, bet tarpines purkstuku, smagratis, karterio hermetikas, vairo stiprintuvo siurblys :D

guners

Perki benziną ir visų čia išvardintų problemų nebelieka:)
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

balticam

Citata iš: guners Įrašytas Spalis 29, 2016, 18:35:04 PM
Perki benziną ir visų čia išvardintų problemų nebelieka:)

Perki nauja dyzeli ar benza(jei labai nori)  ir nelieka jokiu isvardintu(ir neisvardintu) problemu....

Egis_

Citata iš: Danke Įrašytas Spalis 30, 2016, 15:33:57 PM
Gal kas esa ka girdejas apie situos? Kaip galvojat?http://m.autoplius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-2-2-l-vienaturis-2008-dyzelinas-3879001.html?category_id=2&engine_capacity_from=2200&fuel_id=32&make_date_from=2006&make_id%5B44%5D=269&number_of_seats_id=17361&page_nr=3&power_to=110&slist=7553296&last=1
http://m.autoplius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-2-2-l-vienaturis-2008-dyzelinas-3962538.html?category_id=2&engine_capacity_from=2200&fuel_id=32&make_date_from=2006&make_id%5B44%5D=269&number_of_seats_id=17361&page_nr=3&power_to=110&slist=7553296
su pardaveju is Plunges - atsargiai. Asmeniskai jo nepazistu, bet vienam plungiskiui esu pardaves Corolla Verso i Plunge, tai esu girdejes dviprasmisku atsiliepimu. Realiai paziurejus i nuotraukas viskas aisku - vairai dazyti, begiu kulises bumbulai uzdeti uz 3 eur o rida 138 000km - viskas tuo pasakyta. Kad tu dedi nuorodas i cia mes nelabai tau pagelbesim, kiekviena auto reikia vaziuot ir ziuret kaip sakoma ''prie vietos''.

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

arytis

Kad Corolla Verso nebuna su xenonais visai.